Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 37/

• 64 385
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Да, сериалът за момента има висок рейтинг. В Турция го гледат пред телевизора (за отчитането на рейтинга), а фенките в Бразилия, Испания, Италия, Русия, Близкия Изток са много активни в социалните мрежи. Както Керем каза в интервюто си с Езги Мола: “клише е, но е красиво клише”. Кастът също адски много промотира сериала и т.н., а и се вижда че се разбират и забавляват. Зрителите, струва ми, усещат това.

Ох, с това клише ще ме уморят! То в този ред на мисли всеки филм е клише. Защото какво е клишето - универсална истина. А всяка история, залегнала в сюжета на даден филм, се крепи на нещо случило се, реално, но изменено, оцветено и така нататък. Не знам дали наистина в днешно време може да се създаде нещо толкова уникално и невиждано досега. Живеем в консуматорски свят, всичко е толкова напреднало. Но каквото и да е, Керем е прав - красиво е. Историята е красива, те са красиви. Надявам се и любовта им да бъде красива.

Сега ми хрумна нещо - знаете ли кое е невиждано или поне аз не съм гледала (не се сещам поне), филм след края! Тоест, след като има "заживели щастливо" финал, да ни покажат как наистина живеят. Защото всеки филм, който приключва с хепи енд, приключва така и реално не знаем какво се случва след това. Няма да е лошо да направят едно продължение и да видим живота след годежа/сватбата и т.н. Какво мислите? Според мен има какво да се измисли. Не казвам конкретно за този филм, говоря по принцип за романтичните филми / сериали. Simple Smile

# 256
Фраааг
Серкан я търси навсякъде и не сваля пръстена ❤
За другата седмица остава в сряда.
https://youtu.be/lvE9xlVwKSg

# 257
Ох, сълзите в очите на Серкан като вижда видеото с Айдан и Еда...

# 258
Kissing Heart Здравейте, момичета!

Flushed Каквото и да напиша, ще бъде повторение на вече казано не един път! Сценаристите ни накараха да влезем в ролята на образите и да търсим отговори за тяхното поведение! Добре се справиха!

Hearts Опитваме се да разберем героите и техните постъпки. Те са това, което миналото им ги е накарало да преживеят. Серкан - невярващ на никого и на нищо, дори в доброто. Сърцето му се е превърнало в камък, за това е винаги самотен. Еда - момичето с добро сърце и открити очи, свикнало да понася ударите на съдбата, спонтанна в решенията и постъпките си.
Revolving Hearts Две наранени души, за първи път усетили чувството любов. Толкова са объркани от това, което им сервира живота! Всеки от тях прие тези непознати чувства като опасност. Трябваше да се защитят, всеки по свой начин. Серкан се справи с това, като поиска договор - единственото, което може да измисли, за да има контрол. Еда е човек, за който се казва, че сам си създава неприятности и после с ентусиазъм ги преодолява. В крайна сметка те се нараниха  взаимно. Не се справиха с първите си чувства, а сега ще страдат. Серкан получи любимата си "идеална жена" и може да гради живота си, както го искаше. Еда запази достойнството си, за да продължи от там, където спря - да получи диплома и да докаже на себе си, че може да се справи сама. Но и двамата вече не са същите като преди! Променени са, защото любовта, осъзната или не, винаги променя!
Two Hearts Да видим как ще подредят сложния пъзел, след толкова преживявания! Как ще намерят път, който да ги свърже?! Серкан беше този, който не вярва и нарани! Еда е тази, която трябва да се справя със себе си! Надявам се, съдбата да им помогне да се намерят отново, така, както ги срещна! Както се казва, в живота няма нищо случайно, дори любовта!  Може би всеки сам за себе си да разбере истината, че животът има смисъл, когато е споделен от двама!!!

Flowers Tulip Спирам с лириката, повече след превода!

Flowers Hibiscus Хубав ден, милички! Добре, че сте в живота ми! Kissing Heart
Много точно казано, напълно съвпада с моето мнение! И двамата се нараниха в стремежа си да докажат своята си истина. И двамата са силни характери! Хората около тях виждат любовта им, а те самите не могат да си я признаят, скриха се зад договора, уплашиха се от близостта помежду им в един или друг момент и въпреки всичко не могат далеч един от друг!!! Nature Star

# 259
Според Somera, Еда и Серкан са най-обсъжданата двойка в социалните мрежи през месец август

# 260
Ох, сълзите в очите на Серкан като вижда видеото с Айдан и Еда...
Много силна сцена ще е...

# 261

Фрага е точно такъв какъвто и предполагах, тъжния и търсещ Серкан, изгубената Еда

Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това ти стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде".
- "Малкия принц"

# 262
Какъв прекрасен фраг и оставаме в сряда🌼🎉.

# 263
Фрага е УАУУУУ. Тъжно, романтично, нежно, сладко. Май познах, че Мело ще издаде местонахождението на Еда.
А Фифи е моята нова любов! Обожавам такива бойни другарки, стайлинга й е супер и много й отива!
И "Малкия принц" влезе в употреба. Не случайно Еда е в градина от рози, когато Серкан я намира.

# 264
Ооо фрагманът е .. Two Hearts Последната сцена, където Серкан отива при Еда ми заприлича като от приказките и малко от Красавицата и Звярът. Еда с розите и Серкан усмихнат, че я е намерил Heart Eyes Красоти Flowers Cherry Blossom

Да идва по-бързо Сряда .. Smirk

# 265
Бърборанка с розови очила: Преди години, гледах един много готин английски сериал и 10 години след излъчването направиха игрален филм, в който ги показаха къде са с какво се занимават в настоящият момент. Simple Smile Така, че правено е все пак Simple Smile

# 266
# 267
  • София
Прекрасен фрагман! Flowers Hibiscus
Отново ни хвърлиха в "размисли и страсти"! Отново ще има сцена между Айдан и Серкан. По повод тяхната обща сцена в епизод 8, актрисата Neslihan Yeldan (Неслихан Йелдан) е споделила личното си мнение пред медиите. Изказала е благодарност за сцената между нея и Серкан към сценаристите, затова че са отделили време и внимание, като са акцентирали върху взаимоотношенията майка-син, за огромното значение, което имат тези взаимоотношения. Самата актриса с вълнение е очаквала тази сцена и гледа на нея като на любима сцена от любим сериал! Споделила е и трудностите и отговорностите които носи отглеждането на син, че възпитанието им трябва да започва още от най-ранна детска възраст (казаното е с препратка към проблемите в отношенията към жените в Турция). Обърнала е специално внимание на факта, че в крайна сметка Айдан не иска Еда в живота на сина си, но не може да се примири грубия тон и арогантното му поведение!
И ще видим един различен Серкан  – замислен, тъжен, търсещ, обнадежден .....

# 268
Градината в края на фрага може да е в памет на майка й, и Еда да ходи там всяка събота.

# 269
Ох, бе, пак се равълнувах, много хубав фраг...а е едва четвъртък...отивам да си направя един джин с тоник за успокояние Grinning

Общи условия

Активация на акаунт