Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 37/

• 64 386
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, момичета!

Изключителна игра на всички актьори в този епизод. Сякаш всеки е влязъл в кожата на героя си и живее в него /или аз съм нагазила надълбоко във филма/. Усеща се, че са екип и че харесват ролите  си.
   Ако до сега сцените с второстепенните герои бяха достатъчни да ни запознаят с историята и характерите на главните, то те вече добиват плътност и развиват собствените си истории./стъпка за развитие на нови сюжетни линии/
   Епизодът е по скоро психологически -  следва логичното поведение на представените ни персонажи и е своеобразен мост между предходните и следващите епизоди.
    На Керем му предстои да пресъздаде огромна промяна в характера, поведението, мисленето и погледа към света, на своя герой. С нетърпение чакам да видя как ще се справи с това актьорско предизвикателство /обичам това момче!/.
   И Еда, и Серкан ще осъзнаят, че се влюбват. Но Серкан трябва да потисне егото си и се извини на Еда по много впечатляващ начин. В това вероятно ще помагат всички приятели. Заедно с разкрития за трагичните събития в миналото, очаквам и много забавни и красиви моменти.
      Хубава вечер на всички!

# 271
Ох, бе, пак се равълнувах, много хубав фраг...а е едва четвъртък...отивам да си направя един джин с тоник за успокояние Grinning

😂😂😂 Дано другата сряда да отваряме шампанското 🍾🥂.

# 272
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Отново пиша от телефона и няма да ви досаждам дълго😏
Първо за серията....хареса ми и по картинки/ на онлайна/ и с руски превод...Това беше серията на истината...Еда доказа, че не е крадла, Серкан си призна, че при тях с Еда няма разум..т.е има любов...а приятелката от детството си призна, че годежа и е по целесъобразност, а не по любов.... Когато човек подслушва, не винаги чува приятни неща...Ферит не беше изненадан,  но дали любовта му ще е достатъчна за двама🤔
Целият офис е в траур...Еда я няма...Серкан се върна към първообраза си...Сигурна съм, че в момента в който изстреля обвинението си към Еда, му идеше да си отхапе езика...но казана дума хвърлен камък....Сега ще трябва да се бори за Еда.
Пъръл ми е неприятна с поведението си...не обичам хора които сплетничат и донасят....ако годежа е приключил Серкан трябва да го обяви и каже на когото иска...Еда променя всички около себе си, а с приятелките и са като Дартанян и тримата мускетари  и спазват девиза "Един за всички,всички за един..."
Ферит ще бъде предаден не само от Селин, но и от Каан...така мисля🤨
Фрагът....прекрасен и каращ те да искаш вече да е сряда....Отново Мело ще се окаже слабото звено...Най после Серкан видя видеото и въобще не беше изненадан...феята си е свършила работата....
Стига толкова....

Последна редакция: чт, 03 сеп 2020, 20:24 от gostenka68

# 273
Превод от английски, колкото мога
Сейфи: Какво съвпадение, падаща звезда... Еда Йълдъз /звезда/ ... без да знаеш тя сбъдна едно твое желание.
Серкан: Къде е Еда? Не отговаря на телефонни обаждания.
Фифи: не можете да откриете Еда, не се опитвайте напразно, господин Серкан.
Мело: Ти много нарани Еда.
Серкан: Знам, затова се опитвам да я намеря и оправя нещата, но не мога.
Айдан: Има нещо в нея, което ти дава спокойствие ... не мога да го обясня добре.
Серкан: Разбирам те много добре.
Серкан: Къде е Еда?
Енгин: За да поискаш прошка от нея, малък подарък, може би диамант.
Серкан: Еда не харесва такъв неща, харесва семпли неща, като цветя ... цветя.

# 274
Превод от английски, колкото мога
Сейфи: Какво съвпадение, падаща звезда... Еда Йълдъз /звезда/ ... без да знаеш тя сбъдна едно твое желание.
Серкан: Къде е Еда? Не отговаря на телефонни обаждания.
Фифи: не можете да откриете Еда, не се опитвайте напразно, господин Серкан.
Мело: Ти много нарани Еда.
Серкан: Знам, затова се опитвам да я намеря и оправя нещата, но не мога.
Айдан: Има нещо в нея, което ти дава спокойствие ... не мога да го обясня добре.
Серкан: Разбирам те много добре.
Серкан: Къде е Еда?
Енгин: За да поискаш прошка от нея, малък подарък, може би диамант.
Серкан: Еда не харесва такъв неща, харесва семпли неща, като цветя ... цветя.
Благодаря! Flowers Hibiscus

# 275
С бг. суб.
https://https://www.vbox7.com/play:a815f0f4b7

Благодаря на момичетата от групата на ASKIM:hibiscus:

П.С. От телефона не можах да го вкарам в горния пост...

# 276
На Керем му личи, че е бил болен. В някои от сцените говори доста носово.
Когато си приказват с Енгин и казва, че Еда обича цветя явно му хрумна нещо, предполагам какъв подарък или жест да направи за нея, и определено ще е свързан с цветя Simple Smile
Въобще нямам нужда от втори фраг, направо епизода да дават! Joy

# 277
Еххххх,момичета,толкова тежък ден имах и така ме зарадвахте с новия фрагмент ,направо умората ми отмина:blue_heart:
Много благодаря!:hibiscus:
Е,най-после Серкан да види записа,а пък Айдан:"Тя има вътрешен мир,който се отразява добре на хората", напълни ми душата,обичам я тази Айдан.

# 278
Когато си приказват с Енгин и казва, че Еда обича цветя явно му хрумна нещо, предполагам какъв подарък или жест да направи за нея, и определено ще е свързан с цветя Simple Smile
Друг възможен вариант е Мело да устои на чара му и да не издаде къде е Еда, но той да се сети нещо при разговора с Енгин.
Доволна съм от последните фрагове. Хем успяват да ни развълнуват, хем да ни объркат да мислим в грешна посока.

# 279
  • Пазарджик
Момичета, видяхте ли чашата (00:00:18)? Наполовина е червена, другата половина черна. Блюбен и разстроен.

# 280
  • София
Бърборанка с розови очила: Преди години, гледах един много готин английски сериал и 10 години след излъчването направиха игрален филм, в който ги показаха къде са с какво се занимават в настоящият момент. Simple Smile Така, че правено е все пак Simple Smile

Така ли? Ще ми е много интересно да го гледам. Ако се сетиш как се казват сериалът и филмът - казвай. Simple Smile

# 281
Много е хубав фрага. Харесва ми как Серкан проверява дали работи чашата Sunglasses. В началото май не и вярваше много, но сега редовно проверява какъв цвят ще стане. Червено и черно. Влюбен и тъжен. Харесва ми, че ще търси помощ от Енгин и момичетата. Това не е характерно за Серкан Болат. Много искам да видя и сцената с майка му. Май приготвих голямата кошница вече. Предполагам че Еда ще я намери чак в края на епизода. Flowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 03 сеп 2020, 21:33 от blue`

# 282
Момичета, видяхте ли чашата (00:00:18)? Наполовина е червена, другата половина черна. Блюбен и разстроен.

Чашата стана 3-тия ГГ , издайнически ....той да си  крие колкото иска ......

# 283
  • Плевен / София

Чашата стана 3-тия ГГ , издайнически ....той да си  крие колкото иска ......
👍

# 284
Добра ви вечер ,момичета! Blush Blush Hug
Може ли линк на 8 серия с руски субтитри.Hands Pray

Общи условия

Активация на акаунт