Изключителна игра на всички актьори в този епизод. Сякаш всеки е влязъл в кожата на героя си и живее в него /или аз съм нагазила надълбоко във филма/. Усеща се, че са екип и че харесват ролите си.
Ако до сега сцените с второстепенните герои бяха достатъчни да ни запознаят с историята и характерите на главните, то те вече добиват плътност и развиват собствените си истории./стъпка за развитие на нови сюжетни линии/
Епизодът е по скоро психологически - следва логичното поведение на представените ни персонажи и е своеобразен мост между предходните и следващите епизоди.
На Керем му предстои да пресъздаде огромна промяна в характера, поведението, мисленето и погледа към света, на своя герой. С нетърпение чакам да видя как ще се справи с това актьорско предизвикателство /обичам това момче!/.
И Еда, и Серкан ще осъзнаят, че се влюбват. Но Серкан трябва да потисне егото си и се извини на Еда по много впечатляващ начин. В това вероятно ще помагат всички приятели. Заедно с разкрития за трагичните събития в миналото, очаквам и много забавни и красиви моменти.
Хубава вечер на всички!

. В началото май не и вярваше много, но сега редовно проверява какъв цвят ще стане. Червено и черно. Влюбен и тъжен. Харесва ми, че ще търси помощ от Енгин и момичетата. Това не е характерно за Серкан Болат. Много искам да видя и сцената с майка му. Май приготвих голямата кошница вече. Предполагам че Еда ще я намери чак в края на епизода.