Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 37/

• 63 874
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
На кого ли ще свири Серкан?

# 331
# 332

С тази бас китара, идея нямам какво ще свири освен да дрънка..... Simple Smile

# 333

Направо си представих,как Серкан си свири нещо,тъжен,замечтан,Сириус го слуша с интерес ,навън вали,капки дъжд се стичат по прозореца,чукат по перваза и в този момент на блян ,Еда идва в дома му за да събере вещите си,неподготвена за валежа, капчици дъжд се търкалят по лицето и, проправят си път между разпилените и коси  и ..........нито той ще я пусне ,нито тя ще може да си тръгне HugPeople CouplekissЩе се чуе стон ,сърцето ще затопти,устни ще се слеят,впити в магията на дъжда.BlushNature Sweat Drops

Мечти,мечти Stuck Out Tongue Winking Eye

# 334
Flowers HibiscusFlowers Hibiscus Имаме преведен епизод . Едно голямо БЛАГОДАРЯ на момичетата от групата на ASKIM. Flowers Hibiscus

https://www.vbox7.com/play:cabb57b94c
https://ok.ru/video/1898309618359
https://vk.com/club101119462?z=video-101119462_456240691%2Fb3924 … l_wall_-101119462
Момичета, страхотни сте!!!  Flowers Hibiscus

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 13:22 от mi_si

# 335
Stuck Out Tongue Winking Eye Здравейте, сладки бърборани!

Blush Не ви трябват преводи, за да творите!

Kissing Heart s...v много добре си уловила настроението на Серкан! Много красиво написано! Kiss

Kissing Heart Ninika, много истинско и емоционално е творението ти! Kiss

Heart Eyes При мен е лесно, Blue ми даде зелен светофар да се вихря колкото искам!

Nature Boom Така че, започвам ... така ще се развихря, че ще хвърчат перушини! Естествено, най напред ще започна от стоножката! Видяла, недоразбрала, веднага се залепи за Серкан! Rage Ама и Серкан покрай нея ще го отнесе! Каква беше тази негова "идеална жена", идеална, та идеална?! Ех, момче, колкото си умен, толкова си захлупен! Крайно време е да свалиш тези черни очила!
Purple Heart Един от най щастливите моменти, които чакам, това е Серкан най после да види Селин каква гърмяща змия е! Тогава и честните й сини очи няма да помогнат! Това нейното не е любов, е егоизъм и злоба! "Как една цветарка ще ме измести?! Аз съм идеалната!" Интригантка от класа, сега още повече ще става такава, след като видя, че Еда и Серкан не са заедно! Лъже Ферит, но лъже и Серкан, а се пише спасителка! Като усойница дебне, подслушва и атакува! Не пропуска, бе! Какви бяха тези обяди и вечери?! Какви бяха тези "много важни" служебни разговори?! И любовни обяснения! В конюшнята! Stuck Out Tongue Winking Eye Така съм ядосана! Направо като полицай, който търси кусури, за да напише акт! Не искам нищо да й спестя!
Hands Clap Браво на Айше, че я облича като плашило! До сега не видях нито един качествен тоалет, бижута или чанта! Перушини, воалчета и флioнги! Бижута като от сергия на пазара! Може всичко да е висша мода и безбожно скъпо, но я превръща в гротеска, за мое удовлетворение! Серкан все повече започва да я сравнява с Еда! Вижда разликата и Еда още повече ще му липсва!

Money Селинке, ще дойде и твоето време! А сега си мечтай като кон през зимата за зелена трева!

Cupid Серкан все още спи! Абе, ще прогледне момчето! Ще разбере какво значи "идеална" и "грешна" жена! Упорит и твърдоглав! За първи път е почувствал нещо, едновременно чуждо и свое, но това го е завладяло от първия миг, в който го загуби! Ще го търси навсякъде, ще го мисли всяка вечер, защото не може да си представи да не го види повече! А Еда му обеща! За това е стресиран! Еда не веднъж доказа, че изпълнява това, което е казала! Серкан не е на себе си, отвътре гори душата му от липсата на любимия образ! Сърцето му се свива, че не може да я открие, а и никой не му помага! Нека сам си отговори защо всички приятелки на Еда, колеги, родителите му дори, са на нейна страна! Може би най после гневът му ще отстъпи! Серкан не знае колко нежен може да бъде,  не знае какво да прави с тези непознати вълнения! Искам да го видя победен от чувствата и любовта си, да обича и целува, да споделя! Anguished Но още е много далече от всичко това! Ще иска Еда, ще я намери, може би да я убеди някак си да се върне, но за близост с нея още не е проходил! Дано да греша, сценарият може да крие нелогично развитие на историята! Тази чаша на чувствата, тя е виновна! И запазеното цвете, и снимките, скрити между книгите и образът, който го преследва навсякъде! И Сириус!
Gift Heart Пиша повече за Серкан, Еда не искам да я гадая. Наранена от недоверието, обвинявана в измама и то пред всички! Не искам да мисля колко е нещастна и измамена! Серкан Болат, как изобщо виждаш извинението си?! Изсипа върху нея целия гняв, който имаш към себе си! Гняв към себе си и стоварен на невинното момиче!
Green Heart Видях фрага, има надежда за изход. Но това ще е само привидно. Еда не е готова да приеме ничии чувства. Серкан и неговият фалшив свят й показаха, че трябва да бъде свободна и независима, силна, успяла и горда със себе си, за да застане пред този свят и да каже, че е нещо повече от бедна цветарка. Cupid Тя беше простреляна на най слабото й място и то тогава, когато не е успяла да докаже себе си! Мисля, че дори една голяма любов няма да я отклони от това да докаже, че може да бъде повече от всички "идеални жени", които търси Серкан! Силна и успяла, ще може да застане пред Серкан като равен опонент за преговори, на равни основи ... и още нещо! Сега любовта не е на ход!

Flowers Hibiscus Видях, че има бг превод! Благодаря!  Kiss Сега да гледаме, да заредим батериите и после пак ...

# 336
  • София
Момичета, здравейте и от мен!

Четох с интерес коментарите ви, но да си призная... не знам какво да очаквам от новия епизод. Затова просто тръпна в очакване и се надявам по-скоро да дойде сряда. Нямам търпение да видя моите любимци отново заедно. Но този път наистина заедно. Признавам си, искам по-скоро да ги съберат като истинска двойка. Представям си много романтика, голяма любов, красиви моменти и да, ще има интриги, но нека не ги разделят, нека заедно ги преодоляват, доказвайки любовта си, обичайки се още по-силно. Heart

Ваша бърборанка Simple Smile

# 337
Здравейте момичета,
Керем е пуснал това в неговото Инстаграм стори:

Дали не прави запис на песента Gold...

# 338

Според мен, това е снимка от миналия епизод.
Серкан носеше същите дрехи, когато Еда отиде да му върне пръстена първия път.

# 339
Така, и аз да кажа няколко думи. Според мен Серкан беше привлечен от Еда веднага, още преди да я види, заради смелостта и дързостта и. Но когато я видя, мисля, че беше поразен от красотата и. След това нещата се развиха толкова бързо, той просто попадна в един шеметен водовъртеж на искреност, неподправеност и спонтанност, които не е виждал в никоя друга жена и това го довърши. Измисли този фалшив годеж и този прословут договор за да има Еда близо до себе си. Не му е нужна Селин и никога не е била - "Как може да постъпи така с мен? Ферит е приятел на Каан!" - бяха думите му към Енгин, когато му връчиха поканата за годежа! Серкан е влюбен , но мисли , че Еда просто изпълнява точките от договора, Еда е влюбена но мисли, че Серкан цели единствено да се събере със Селин. Мисля, че никой не предполага за чувствата на другия и се страхува от собствените си такива и се опитва да се бори с тях! Еда е обидена и наранена, но си търси причини да е около Серкан " Ще отида да занеса папката за да не си помисли, че съм работила над това до сутринта" Simple Smile  - дори и да се показва много горда. Серкан пък дори не си търси причини, той направо иска тя да е близо до него и да я вижда постоянно! Е, предстои да видим кой на какво и до кога ще издържи!

# 340

Днес трябва да пуснат втори фрагман... да ни обърка още повече

# 341
Така, и аз да кажа няколко думи. Според мен Серкан беше привлечен от Еда веднага, още преди да я види, заради смелостта и дързостта и. Но когато я видя, мисля, че беше поразен от красотата и. След това нещата се развиха толкова бързо, той просто попадна в един шеметен водовъртеж на искреност, неподправеност и спонтанност, които не е виждал в никоя друга жена и това го довърши. Измисли този фалшив годеж и този прословут договор за да има Еда близо до себе си. Не му е нужна Селин и никога не е била - "Как може да постъпи така с мен? Ферит е приятел на Каан!" - бяха думите му към Енгин, когато му връчиха поканата за годежа! Серкан е влюбен , но мисли , че Еда просто изпълнява точките от договора, Еда е влюбена но мисли, че Серкан цели единствено да се събере със Селин. Мисля, че никой не предполага за чувствата на другия и се страхува от собствените си такива и се опитва да се бори с тях! Еда е обидена и наранена, но си търси причини да е около Серкан " Ще отида да занеса папката за да не си помисли, че съм работила над това до сутринта" Simple Smile  - дори и да се показва много горда. Серкан пък дори не си търси причини, той направо иска тя да е близо до него и да я вижда постоянно! Е, предстои да видим кой на какво и до кога ще издържи!
+ 1000

# 342
Душички ,че и много романтични, здравейте и от мен! Не съм оратор ,но съм добър читател Е изчетох ви за което голяма благодарност от душа....ако не сте вие то аз няма от къде да разбера какво,как и къде,но признавам ЧУДЕСНИ сте!...Аз с някой неща не съм съгласна с някой се съгласявам от вашите коментари,но уважавам всички мнения.Изписали сте всичко ,но искам да се изкажа и аз КАК искам Серкан /моето злато е той/..да спечели отново Еда /душичка измъчена/...Да събере целия персонал от фирмата заедно и Селим да присъства и пред всички да се извини пред ЕДА и да признае грешката си,тъй както пред всички ,я обиди така и да и изчисти името пред всички и после нека да се бори за нея ,но не ми се иска да е веднага здобряването има много неща,които трябва да развият до тяхнато сдобряване..лично мнение...Спокойна вечер и се пазете от истинки и сополи,че веднага,ще ви набедят за КОВИД19...исках да слагам емотики,но не знам КАК та завършвам с едно СЪРЦЕ за всички вас!

# 343
  • Варна
Отдавна не съм писала в темата, но сега просто реших да споделя мислите си на фона на прекрасните разсъждения, които чета непрекъснато в нея. Прекрасни сте момичета!!!! Hands Plus1 Изпитвам неописуема наслада, когато вляза тук и прочета вашите споделени мисли и чувства.
               Поста ми е предимно за Серкан, но не защото симпатизирам на Керем, а защото така виждам и усещам неговия герой Серкан. Предварително се извинявам за огромния „чаршаф“, който ще метна.
               Не зная защо толкова категорично повечето в темата осъдиха Серкан и му пожелават „всички дяволи от ада“, но…. наречете ме както искате – може и негов адвокат, но за това поведение имат вина много фактори. Като се започне от миналото му, за които почти нищо не знаем и се стигне до сегашното. За миналото – не знаем подробности, но вече доста „трохи“ се отрониха, почти колкото половин „филия“. Преживял е загубата на брат си – дали е мъртъв или изчезнал – не знаем, но това не е толкова важно. За мен по-важното е, че дори, когато е бил жив, Серкан не е можел да прави това, което иска. Може би, защото е бил по-малък, може би, защото не са смятали, че трябва с това да се занимава. Все си мисля, че „баткото“ е бил своенравен и не се е подчинил на желанието на родителите си – да се занимава с нещо, полезно за холдинга. Решил е да прави онова, което му харесва – да свири, да се занимава с музика. Тогава родителите му прехвърлят цялата си енергия за да накарат малкия син да тръгне по утъпканата пътека на бизнеса. Вероятно са били много строги в това отношение – виждаме, че е завършил с отличие. Бунтарският му дух обаче личи още от тогава. Успял е да смекчи сърцето на брат си и той му е подарил китара. На нея Серкан свири и до днес, макар и само веднъж годишно. Що се отнася до бунтарството по отношение на родителските „мераци“ се е ограничил само до това да направи своя фирма и да отказва работа в холдинга на баща си. Безброй компромиси е бил принуден да направи – съгласил се е да бъде съсобственик, живее в дома на родителите си, макар и в отделна сграда и кой знае още колко компромиса е трябвало да направи. Пресата на родителите му, в частност на баща му върху него, обаче продължава и до сега. От последната серия разбрахме, че баща му отива във фирмата само когато има за какво да го упрекне и да му покаже, че не може да се справи. Спомнете си – той отиде по време на търга за да „натрие носа му“. Сега отново Серкан се пита защо е тук и беше изненадан от комплимента, който получи за осветителните тела. Явно той никога не е бил поощряван, никога не е бил поздравяван от баща си за постигнатите успехи. Та баща му дори не присъства на награждаването му в Анталия, а според всички това беше изключително престижна награда. Баща му винаги е резервиран по отношение на всичко, което прави сина му – дори подаръците за РД от него ги поднася Селин. И още една трошица от живота на Серкан – родителите осъзнаха, че са допуснали грешка по отношение на сина си, макар да се оправдаха, че са направили онова, което са смятали за най-добро за него. И това осъзнаване отново е дело на Еда. Няма как да продължат да не я харесват.
              Всичко, написано по-горе, за мен означава, че Серкан много отдавна е започнал да изгражда този характер, за който сега го обвиняваме. Той е трябвало да си отваря очите не на четири, а на 10 за да не сбърка. Научил се е да разсъждава върху всяка постъпка и действие на хората като търси с какво биха могли да му навредят. За съжаление той вижда винаги само негативното. Няма развита способност да оцени доброто, да оцени положителното. Точно затова е объркан и от поведението на Еда. Объркано е и сърцето му, което никога до сега не е „туптяло“ по този начин. Еда „човърка“ и там в сърцето, и в мозъка му. Поддава се на чувствата си, които не осъзнава и после бърза да си върне „фабричните настройки“, защото осъзнава, че това е нещо непознато, нещо, което го плаши. Поведението ѝ в онзи трагичен ден, когато ѝ наговори куп небивалици за него беше странно и необяснимо, защото отново се беше поддал на онова непознато за него „трепкане на сърцето“, а тя беше дистанцирана. Лошо съвпадение беше факта, че леля ѝ, сутринта открехна завесата на чувствата ѝ. Тя започна да се бори с тези чувства точно на база преживяното със Серкан, когато „се върнат фабричните настройки“. Той пък, след като научи за кражбата, много бързо свърза съмнителното ѝ поведение с това. Ние знаем истината, но той няма как да подозира нещо подобно. Поставете се на негово място. Папката е била само и единствено в нея. И ако Пъръл и Енгин го осъдиха, защото това е недоверие към годеницата му, а щом я е избрал би трябвало да ѝ има пълно доверие, то Серкан, който знае истината, няма как да мисли по същия начин. Даже напротив, какво пречи това красиво, упорито и дръзко момиче да е решило да му завърти главата и в определен момент да се възползва от дадена ситуация за да получи едни лесни пари. А предпоставки за това има – нали тя поиска да работи при него в неговата агенция, тя предложи да се справи с патента и куп други такива дребни наглед подробности. Още повече, че за избора му на „годеница“ нито баща му, нито майка му одобриха. Напротив осъдиха този избор и му лепнаха етикет „Грешка“. Точно затова и на неочакваното посещение на баща си в агенцията, той обяви, че „годежът“ е приключил. Грешката е отстранена. Всички тези негови разсъждения и мисли – да търси негативното в поведението на хората го накараха да се държи така с Еда в „онзи ден“, а сблъсъкът на негативното и „разчовърканите“ му чувства го направиха безцеремонно груб. Такъв, какъвто не са го виждали нито колегите и приятелите му, нито близките му – майка му и Сейфи. Титаничен сблъсък на черния облак в душата му с простреляното от любовната стрела сърце. Последиците ги видяхме – страдаща душа,  блуждаеща по местата на спомените с това удивително същество, когато е сам и дълбоко скрита зад маската на равнодушния почти жесток робот пред всички останали.
                Какво искаме сега от него? Аз лично искам да поправи грешката си, но не, защото така трябва и така е научен, а защото е осъзнал, че човек трябва да се доверява и на чувствата си. Искам черния облак в душата му да я напусне. Баща му каза, че трябва да се доверява не само на инстинкта си в работата, но и в живота. Той, баща му, е сигурен, че този инстинкт няма да го подведе. Но на мен ми се иска Серкан сам да осъзнае, че инстинкта му не го подвежда и да отвори очите си за хубавото около него. Да спре да търси врагове там, където ги няма. Нека се поддаде на чувствата си и да покаже всичко онова, което е крил винаги дълбоко в себе си. Сигурна съм, че на нас, зрителите, ще ни хареса. А за това е достатъчно да се остави в нежните ръце на Еда. Тя ще изкара всичко скътано в душата и сърцето му.
           Простете ми за фермана.

# 344
Здравейте момичета,
Керем е пуснал това в неговото Инстаграм стори:

Дали не прави запис на песента Gold...
druon77, на следващата снимка има кола и таг на @BMWTurkie. Предполагам, че са сключили договор за реклама с него.

Общи условия

Активация на акаунт