Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 37/

• 63 800
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Сега, след като прочетох озета за еп. 9, си мисля, че е възможно Ферит и Селин да са се оженили тайно и това да съобщят. Не знам, но мисля, че с фрагманите сценаристите се опитват максимално да ни объркат / заблудят и ще бъдем много изненадани в сряда. А, дано да е приятно! Simple Smile

Като гледах снимките, искам да споделя, че лелята на Еда е толкова красива и нежна жена. Много ми харесва. И много блага изглежда. Heart
Фифи също има много хубави черти.

# 436

Нещо от Мардин..., да видим:sunglasses:
Druon, много интересни неща си споделила, благодаря ти Heart
Все си мисля, че наистина епизода в сряда ще е бомба, осъзнаването на двамата, че по пътя на договара са открили любовта.
Нямам търпение Hug

# 437
Нова снимка от Туитър:

# 438
Паралелно с нашето сериалче започнах да гледам"В очакване на слънцето". Наведнъж изгледах 6 епизода и не осъзнах,че вече сме сряда до преди малко😂.Надявам се наистина да е интересен епизод,а не само прекрасен фрагман и снимки🤷‍♀️.Този път има толкова много версии за всеки един момент в този объркан фрагман.От сега ви казвам приятно гледане и бърз  и безпроблемен интернет❤

# 439
Паралелно с нашето сериалче започнах да гледам"В очакване на слънцето". Наведнъж изгледах 6 епизода и не осъзнах,че вече сме сряда до преди малко😂.Надявам се наистина да е интересен епизод,а не само прекрасен фрагман и снимки🤷‍♀️.Този път има толкова много версии за всеки един момент в този объркан фрагман.От сега ви казвам приятно гледане и бърз  и безпроблемен интернет❤
Мишимм, явно много як маратон си му ударила на "слънцето". Искрено ме развесели! Бързаш миличка, едва вторник сме, но живи и здрави и сряда ще дойде и ще се наслаждаваме на Серкан и Еда!

# 440
Керем е коментирал снимката на Ханде Simple Smile

# 441
За мен ще е адски тъпо ,ако двамата са се повели  като народна песен при Серкан да му съобщят за сватбата си....
Най вероятно ще е решение Ферит да напусне холдинга.Той и без друго не видях каква точно работа върши, освен да виси в офиса на Селин 🤪
На мен ми е интересно къде са пренощували, с различни дрехи са от сцената под дъжда.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 19:38 от Adelina14

# 442
Мишимм, явно много як маратон си му ударила на "слънцето". Искрено ме развесели! Бързаш миличка, едва вторник сме, но живи и здрави и сряда ще дойде и ще се наслаждаваме на Серкан и Еда!

Напредвам с епизодите за съжаление качеството е лошо,но все пак е преведено отдавна.Толкова ми се спи и си помислих,че сме сряда😂😂😂 Поуката от случая е да не се гледат сериали до сутринта😂

# 443

https://www.instagram.com/p/CE4Xd7CJ-Ts/

А този хубавец, дали няма той да се окаже детската любов на Еда? Глледам някакво ново лице... А може и да приятел от детските години на Серкан, но да почне да залита след Еда и да й се сваля. Ако това е от сет днес може би ще го видим в 10 епизод.

# 444

Гривната в отражението според мен е ба Бурсин, но е без часовника. Разгледах профила му в ИГ, на 95% съм сигурна, че е неговата ръка.

# 445
Здравейте! Преведената 8-ма серия е свалена от Ве Бокс. Не мога да си го обясня това. Вчера изгледах половината от нея и сега, след като я потърсих установих, че я няма. Къде другаде мога да я гледам?

# 446
  • Пазарджик
Здравейте! Преведената 8-ма серия е свалена от Ве Бокс. Не мога да си го обясня това. Вчера изгледах половината от нея и сега, след като я потърсих установих, че я няма. Къде другаде мога да я гледам?

Вчера 7.09.2020 г. е качен в DATA- bg . Другата възможност е Askim- bg. - https://ok.ru/video/1898309618359
https://vk.com/club101119462

# 447

Вчера 7.09.2020 г. е качен в DATA- bg . Другата възможност е Askim- bg. - https://ok.ru/video/1898309618359
https://vk.com/club101119462

Много благодаря! А да разбирам ли, че вече няма да се качват сериите във Ве Бокс?

# 448

Моля, който може да преведе коментара на Керем.

# 449
Скрит текст:

Моля, който може да преведе коментара на Керем.

Керем - Аз също ще направя  такава поза, точно същата
Ханде - Опитай, / пробвай/ ще погледнем / ще разберем/ дали ще ти се получи

Превод от рускините

Скрит текст:
Керем прокомментировал: "Я тоже сделаю такую позу,точно такую же!🤟"
Ханде ответила: "Попробуй,посмотрим получится ли

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 21:39 от eliNIM

Общи условия

Активация на акаунт