Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 37/

• 63 764
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, аз съм на път и сигурно ще изпусна онлайна, поне първата половина, но нямам нищо против спойлери Wink
Относно превода, във фб също има групи, където организират превод в ефир на английски, обикновено като коментари под определен пост. Не е кой знае какво, но е достатъчно за да се хване основния смисъл.

# 481
Тези , които гледат "В очакване на слънцето", ще видят там каква химия има межди главните герои - много е трудно да повярваш , че няма истински чувства и въпреки това, те просто си бяха добре подбрана екранна двойка! След сериала, направиха и реклама някаква, там има извън кадър сцени и ако ги види човек , ще се помисли, че имат нещо помежду си, но.....  Ето:  https://www.youtube.com/watch?v=ZdXy-ukJhXs

# 482
# 483
Аз честно казано не виждам двама влюбени на перушинестото клипче, а просто двама ентусиазирани актьора, които си промотират сериала. Не държа да стават двойка и това с разследванията чия ръка е в отражението ми идва малко в повече.
Забелясала съм, че в интервюта Керем понякога изглежда някак стеснителен и срамежлив и това няма нищо общо с Ханде.
За мен по-важно е в сериала да им се получават нещата и сценарият да е добър. А за сега и двете неща са на лице.
И тук се заформят хубави и интересни дискусии свързани със сериала и сюжета, а на мен това ми трябва - да имам с кой да си коментирам страданията и неволите на героите, как ще се развият събитията...
Кой с кого е или не е ще стане ясно някой ден ден, но със сигурно не от едно отражение в очила.

# 484
  • Пазарджик
Тези , които гледат "В очакване на слънцето", ще видят там каква химия има межди главните герои - много е трудно да повярваш , че няма истински чувства и въпреки това, те просто си бяха добре подбрана екранна двойка! След сериала, направиха и реклама някаква, там има извън кадър сцени и ако ги види човек , ще се помисли, че имат нещо помежду си, но.....  Ето:  https://www.youtube.com/watch?v=ZdXy-ukJhXs

И в същото време Керем Бюрсин е имал реална връзка с екранната Мелис (актрисата Yagmur Tanrisevsin).

# 485
Приятно гледане и безпроблемен нет

И едно поздравче докато чакаме Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=cKe6afv5XRE

# 486
Здравейте момичета , дойде нашата кино вечер Grinning
Докато в другия летен сериал на Фокс с Джан и Йозге не спряха да се целуват и прегръщат , тук при нас е пълна суша Laughing
Е , може ли така ? Sunglasses
Приятно гледане на озета и лайфа Flowers Hibiscus

# 487

И в същото време Керем Бюрсин е имал реална връзка с екранната Мелис (актрисата Yagmur Tanrisevsin).

Да, и това само показва колко добър актьор е Керем, и не само той! Е, някой хора се интересуват от тези неща ( искри, химия и т.н.Simple Smile ) - няма лошо, но аз лично не, гледам сериала и се възхищавам на актьорите - личният им живот не ме интересува твърде.

# 488
Приятно гледане, момичета.

# 489
Аз си мисля ,че СЦ ще влюбят Сейфи в Мело , но по би ми харесало да е с лелята .Толкова си приличат - добри , умни , спокойни , мили .

# 490
В момента има лаив на Ханде и Керем в ИГ на Керем. Много са сладки.

# 491
Аз си мисля ,че СЦ ще влюбят Сейфи в Мело , но по би ми харесало да е с лелята .Толкова си приличат - добри , умни , спокойни , мили .
Фили, мисля си, че варианта Сейфи - Мело е по-сполучлив. Ще има да си готвят и наслаждават....
А и само тя остана " от никой не харесвана в  обкръжението на Серкан".

# 492
От лайфа:

# 493
  • София
Понеже прочетох доста мнения след моето по отношение на Ханде (нашата Ханде) и Керем, искам да отбележа, че аз също не се интересувам от личния им живот. А клипчетата и кой как се държи могат да се интерпретират от всеки по различен начин. Наистина си играят много добре ролите и са страхотна екранна двойка. Дали са заедно или не в реалния живот в случая няма значение. Времето ще покаже. Но не виждам лошо да си обсъждаме и тези неща. Тази група не се фокусира само върху сериала и героите в него. Ако някой се вълнува от Керем и Ханде, а не от Серкан и Еда - нека сподели и се изкаже. Simple Smile

# 494
  • София
Момичета,
нещо любопитно, което забелязах - в Инстаграм сме напът да стигнем 1 милион последователи. Което за ромком си е голямо постижение. Мисля, че досега само Любов под наем са правили 1 милион последователи в Инстаграм. Юху за нас!

Някой има ли линк към лайфа от днес със субтитри на руски или английски?? Че го изпуснах целия. Sad

Общи условия

Активация на акаунт