Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 37/

• 63 760
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
Да не вземат и нашите да се оженят с благословията на мардинската баба...А онзи новия може и да се окаже изчезналия брат на Серкан...
Хандето има като моята гривна ...

Ще изчакам да качат целия епизод и ако не ми се доспи ще иго изгледам.
Благодаря за поясненията, че така следях сериата докато бях на работа.

# 511
Абе Ферит-цЪ  преди и след съобщението на  новината окото ѝ в ръката  на Серкан държаща ръката на Еда ...Ееййй ,тая няма да преглътне любовта им .Чудя се Ферит ,как създава семейство с нея ,като е наясно  какъв ѝ е зора .

# 512
  • Плевен / София
Хайде гответе официалните рокли за другата  седмица...ще сме сватбари😏
Чакаме и нови герои да се появят. На Серкан му трябва силен катализатор, за да избухне и да си признае, че е влюбен...
И последно ...искам и аз чаша като на Серкан....без да говоря, като я види черна и моя мъж да започва направо с извиненията😛

# 513
Енгин яко си пада по Джерен ,та чак  избяга ...завалла ми той ,душичка ! Лесно се дава съвет ,ама като опре до теб ...."беш  крачета да бягамеее...."
Айдан напълно ме разочарова ,не съм ѝ вярвала и то с право ......

Така ми липсват  емотките  от старата версия.

# 514
Успях да хвана някаква част от епизода, но определено трябва да се гледа с превод.
Понеже в момента гледам и ‘Въпрос на чест’, в епизода, който гледах онзи ден, Ийт Кълъч (героят на Керем) цепеше дърва, та си помислих дали и Серкан Болат няма да хване брадвата и ей го на, не закъсня. Аз много го харесвам в тази светло синя ризка, но не го ли дожаля да я изцапа....Joy

# 515
Ще има фраг

# 516
Интересен фраг...

# 517
# 518
  • Плевен / София
интересно, Серкан май пак нещо нагази лука 🤔

# 519

Просто ме трепи от УМНОТА
Серкан даже не съм храчила така и по Йиит като се ядосам този ми напомня много на Джемре от ЗИ ама жестоко ми иде го халосам вече с нещо

# 520
Еда казва на Серкан, че не е толкова трудно да каже на жена, че я иска.

# 521
# 522
Селин не слухтеше ли ?!?! Еййй ,няма да миряса .....

# 523
  • Плевен / София
аман...Серкан е непоправим...жалко за Еда...Искам вече да достигне заветната цел,  да го видя какво ще прави тогава Серкан Болат😡

# 524
Наистина интересен фраг....друго определение за сега не мога да измисля.
Малко се ядосах на Серкан, че за една нощ не можа едно извинение да измисли и тъкмо му простих, ама след тоя фраг ми иде да хвана най-тежкия тиган у нас.
Ако пак обиди или нарани Еда наистина не знам как ще си изкупва вината.
Нали имаше снимки от Мардин. Може Еда да избяга там...

Иначе много ми хареса, че направи аквариума сам. Сложи кактус, много подходящо Simple Smile и фигурката беше много мила.

Общи условия

Активация на акаунт