Е не .. след всичко, което се случи в този епизод .. Серкан пак ли ще върти плочата "искам Селин"?! Верно ли .. може ли да е толкова смотан ..
Оставяме настрана колко е красив, успешен, умен, харизматичен и дългия списък от 100 точки, но при положение, че си личи от 100 км. как умира за Еда, присъствието й в живота му, той отново говори за раздяла между чехльото и перушинещата? Колко пъти смята да нарани Еда .. е как да го изтърпиш този .. индивид
Другият, на който съм набрала е Енгин. Бях останала с впечатлението, че наистина харесва Пъръл, може би дори е влюбен в нея. И хоп Джерен днес му хвърли 2-3 погледчета, докосна го по ръката и той вече се разтопи. Не знам, може би защото той е по-спокоен и лежерен сметнах, че ще повлияе на рижавата, която е женската версия на Серкан. А той точи лиги по Джерен, която още от предишния епизод ми се стори подозрителна, как все му повтаря да отказва поканите на Пъръл за излизане. А уж, само приятели. Нея си я представях с друг, честно казано. Та .. Серкан направо не знам кой епизод подред ми идва му фрасна един през екрана.. глупак.
Серкан пък измисли най-сложният начин, за да я задържи – да си вземе обратно от Каан проекта за еко-хотела и да работят по него заедно. Но това си е типично в стила на нашето роботче
А на мен явно ми е характерна черта... Не се сдържах и гледах онлайн епизода на турски, въпреки че почти нищо не разбрах. Ще си чакам превода на български, преди да коментирам епизода тук. Но ви чета с интерес и следя всичко, което пишете. 
Здравейте, нощни красавици!
Гледах епизода, ядосвах се на рекламите ... ама нали цяла седмица чакаме ли чакаме да видим какво ще стане!
Без превод само по картинки не може много да се коментира. Гледах красота, погледи, усещането за любов, но неизречена ... Обяснението трябва да дойде от Серкан, а той само гледа, гледа, мълчи и после я завърти ... пак в грешната посока! Добре! Признавам, че положи много усилия да открие Еда, после с тия белезници, планински вили ... терариума. Добре, че беше бележката в розов плик, с извинението
... Оригинално! Щом успя да я впечали и да сложи отново пръстена, това искахме всички! Но защо езикът му все е вързан на джуфка, та не може една дума да й каже?!
Или целувка! Все още си е дървото, което знаем отначало! Извинявам се на личния адвокат на Серкан, който го защитава! Но вече всичко излиза извън всякакви граници! А и с новия фраг отново ли тая Селин?! Че да си я взема, тя отдавна е готова! Тая хамелеонка, ще се жени, но все така ли ще слухти по ъглите, ей гадно женище! Само Серкан я гледа през черните очила и нищо не вижда!
Не искам за Еда съдба с такъв екземпляр! Не си представям, че може да я боготвори като Селин, само ще я използва като боксова круша, когато се ядоса за каквото и да е!
Искам, ама много искам Еда да замине! Но не в градината си, а някъде много далече! Да се върне към предишния си достоен живот и да започне на чисто! Да открие истинския мъж, който да я заслужи и да й даде любовта, такава, каквато е в нейните очи! Нека Серкан си живее с идеалната жена, с " идеалния брак"! ... Абе и аз ще извадя най тежкия тиган!!! 
Само да кажа, че с този сериал сме като в сауна - или под парата, или със студената вода! Но според мен фраговете са толкова подвеждащи - самонавиваме се за нещо, пишем сценарии и после ... Айшето ни изненадала!
Мили момичета, нека приключа, докато не съм изсипала още епитети за някой от ГГ!
Лека нощ! Утре отново ще бистрим епизода!

Добро утро,