Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 37/

• 63 747
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Нямаше целувка - разочарована съм. Общо взето епизодът не ми хареса.

# 586
Сетих се още нещо, което ми направи впечатление.

По време на играта на билярд, Серкан коментира, че Ферит може да играе. 8ball

Ферит каза, че използва всичките си умения, за да впечатли Селин. Wear Ring

Звучеше като игра на думи. Все едно Ферит му каза, пробвай да си върнеш Селин, но няма да е лесно.
Хареса ми самоувереността на Ферит. А Серкан отговори "Ще видим" ! Thinking

*Нямам представа, на какво основание взеха решението да направят сватба след една седмица. Чудя се дали между Селин и Ферит няма някаква договорка, да изпитат Серкан??? Rolling Eyes

И другото, което Серкан си мисли, че показва чувствата си, но нито Еда, нито Енгин явно са забелязали това.
Еда чака да й кажат не си отивай. А Серкан, чака тя да каже, няма да си тръгна... което си е проблем. Broken Heart

За Джерен и за Енгин има съвпадение - и за двамата първата стъпка към любовта е приятелството. Dart

И в крайна сметка Еда хвана две риби - дали няма да е поставена пред избор? Fishing Pole And FishFishing Pole And Fish

# 587

*Нямам представа, на какво основание взеха решението да направят сватба след една седмица. Чудя се дали между Селин и Ферит няма някаква договорка, да изпитат Серкан??? Rolling Eyes

Fishing Pole And FishFishing Pole And Fish

Може би Селин разбра, че Серкан няма да се върне при нея и за да задържи Ферит, реши да избърза със сватбата, като по този начин му докаже, че го обича.

# 588
Да попитам-сега чакаме превода за 9 ти епизод нали?
Досега търсих, но нямаоще бг субс или поне не ги видях.
8-ми епизод ми хареса, но все пак още смятам, че може малко да ускорят действието, многи ги засукват нещата.
Моият коментар за 8-ми епизод:
Сейфи ми стана още по-симпатичен.Мил, добър, грижовен, всеотдаен човек, много комичен образ.
Алптекин -ей тоя човек живна най-после! Много силни бяха думите, които каза за Еда, че ги е променила-всички тях. Този човек изведнъж се промени, остави работата и се прибра при жена си, смени стила, опитва се да се сближи със сина си, общо взето неговот поведение много се промени.
В първите серии беше все един намръщен, костюмиран работохолик, който изглежда не се интересуваше от семейството си. Според мен е бил строг със Серкан в миналото, била е от типа бащи, които изискват и са все недоволни. Искал е сина му да оглави бащината фирма, натискал го е затова, научил го е да бъде суров, строг, принципен, работлив, амбициозен и недоверчив.
Има някаква трагедия в междуличностните отношения в семейството. Ще видим понатътак.
Много са ми готини Пъръл и Енгин и тяхната история ми е много е интригуваща. Хич не искам той да се събира с Джерен, за мен те се харесват само като приятели и той си е абсолютно влюбен в Пъръл от години. Макар, че като се замисля, по нрав, по веселост, по характер Джерен е повече за него, защото и двамата са веселяци, емоционални, жизнерадостни, шегаджии, открити. А Пъръл е точно обратното-свита, не пропуска никой в своя си свят, надянала е маската на "Снежнага кралица", но всъщност е съвсем различна.
Фифи е опасна, страхотен образ, но вече започна много да ми става любопитно какво работи-и моята теория е, че е някакъв агент или е нещо секретно и много особено.
Мело-много драматична, сладка, наивна-до тъпотия. Но ми стана много жал как Каан постъпва с нея. Той самият е един мазен, любезен, усмихнат, приветлив, омайва те, така добре се прикрива.
Аз пък се надявам да развият неговия образ повече-и там има някаква история, ще бъде интересно ако я разкажат и накрая се окаже, че и той има някаква тайна и, че не е толкова лош, колкото изглежда. Него съм го харесала за Джерен, ама надали-това са си сюжети в моята глава.
Селин-изкефих се като гледа като гръмната и ревнува, непрекъснато се опитва да уязви Еда и да се заяжда с нея, но тя и отвръща подобаващо и накрая остава с пръст в уста.
Това извиняване, гонене 2 серии едва ли не, вече трябва а има целувка.
Много го замотаха.
Ферит ми е неприятен самия актьор, не знам защо. Ако се окаже, че са решили да избързат със сватабата според мен мотивите на Селин са да го направи напук на Серкан, надявайки се, че той може да я спре. А пък може и да има нещо гнило. Например, както и някои от вас преположиха те да са се договорили.
Интересен ще е следващия епизод, но общо взето това разтягане дойде в повече, поне аз съм на това мнение.
Да разкриват вече и семейните тайни-с брата какво се е случило, за диагнозата на майката, защо Серкан е обсебен на тема здраве, какво е станало с родителите на Еда, с бабата. Дали лелята не е имала някаква голяма тайна любов...

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 23:58 от Мис Каролин Бингли

# 589
Нещо интересно, актьорите благодарят на различни езици за високия рейтинг и подкрепата

https://vk.com/video-126686270_456240927

# 590
След като бяха още преди и в колата , а после и в къщата  с келепче...постоянно заедно /друга възможност нямаха ,въпреки ,че  Еда  искаше / ,Серкан кога и как успя  да скрие на Еда тел. на това място ?!?!?!

Ще гледам внимателно с бг суб !!!

# 591
Здравейте момичета,
Съгласна съм със страхотното мнение на blue за Серкан. Неговият образ много се разви, но е още рано да очакваме чудеса. Той прави толкова много неща за първи път с Еда (отиде на пазар, забрави хигиенните си навици, научи се да спре и медитира, празнува рождения си ден, свали гюрука на колата, за да диша чист въздух, написа бележка и т.н.). Всички му казват, но той не иска да си признае колко много се е променил. Еда е неговия първи път, промени светогледа и светоусещането му и му дава покоя, който му липсваше. Той все още има малко вътрешен път за извървяване и нужда от интроспекция. Тези стъпки, които на Еда се струват малки, са големи за него. Изостави работата си и започна да я търси по градините, сам направи терариума и т.н.. Според мен, той си мисли, че няма шанс с Еда и това го възпира. В сцената под дъжда сам каза, че не е знаел, че я отвръщава, а преди каза на Енгин, че тя ще е по-щастлива без него. А забелязахте ли, че на снимката, която Селин гледаше с него, той дори не се усмихваше... Много ми харесаха сцените на Серкан и Айдан, бяха тъжни, но толкова красиви. Семейната драма толкова е смазала цялото семейство. Докато Еда, въпреки че е загубила родителите си, се е научила да живее пълноценно и да се радва на живота. Много хубаво каза, че чрез цветята учи децата да се държат за живота и да гледат слънцето, защото когато слънцето изгрява значи има надежда. Умрях от смях, когато Еда напръска Серкан със спрея, ама и той си го заслужи. После пък той как обясняваше, че спял на дясната страна, защото било полезно за сърцето 😂. И как в крайна сметка реши да спи на гръб, че на лявата страна било опасно и че заради капещата мръсна вода можело да се разболее. Керем е разкошен и в драматичните и в комичните моменти.
Мело пък беше много сладка, когато размисляше дали да не си смени името, че напомняло на меланхолия и мелодрама 😂....
Хубав ден, мили момичета.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 12:02 от druon77

# 592
Аз идвам с нова теория GrinningGrinning

Фрагът за 10ти епизод,когато накрая Еда е с розовата рокля.Дали няма да стане  като в РП ,когато Санем беше с такъв цвят рокля,Джан изревнува от италианеца и я отвлече и отидоха в горската хижа GrinningGrinning
Та дали няма Серкан да изревнува от новия образ в сериала,да я отвлече и той в горската хижа и там всъщност да я гледа как спи.
А пък през това време Селин да развали годежа с Ферит и да отиде в хижата да търси Серкан JoyJoy
Хайде да излиза и вторият фраг,та поне да имаме още информация GrinningGrinning
Четох,че в дизитата има такива повтарящи се задължителни ситуации,като ГГ да цепи дърва Joy Следващото е да заседнат в асансьор,ама при нас как да стане като Еда няма да се качи GrinningGrinning

# 593
# 594
Нови снимки c Ханде

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 13:06 от Slawena

# 595

Серкан: Еда, Еда, може ли аз да спя от тази страна? От другата капе, да не се разболея.
Wink

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 13:08 от paterina

# 596
  • София

Привет!:hibiscus:
При първото гледане на епизода определено не обърнах сериозно внимание на второстепенните герои, но при второто ми направи особено силно впечатление рязко промененото към Селин поведение на Ферит! Той, който тичаше след нея, повтаряше й колко е влюбен в нея, приготвяше й закуска и нетърпеливо я чакаше да закусят заедно, търсеше я по телефона и я канеше да обядват/вечерят заедно изведнъж в този епизод (еп. 9) започна да се държи грубо със Селин, да отклонява поканите й за среща, да напуска масата с приготвената от нея закуска само с чаша кафе! От друга страна той много бързо след като започна работа в холдинга като консултант се ориентира в обстановката, започна да води мили и задушевни, приятелски разговори с Алптекин, направи вече първото сериозно, предварително обмислено и с направени изчисления предложение за инвестиции от страна на холдинга! И накрая, може би най-важния момент който забелязах на второ четене е, че при последния си разговор със Селин той й каза, че е взел някои решения и че се надява да се договорят с нея!  
Всичко това определено ме навежда на мисълта (както и някои други от вас), че изненадата в следващия епизод е напълно възможно да дойде именно от страна на Селин и Ферит, и тя да не е свързана само и единствено с тяхното решение за сватба след седмица (което решение изглежда много съмнително на фона на влошените им взаимоотношения и враждебните погледи с които се гледаха!)! Дали Ферит заедно с Каан (който отклони предложението на Серкан за продажбата на бизнеса си) не са подготвили някоя друга, по-голяма и по-болезнена изненада, която да засегне както Серкан, така и Еда и техните толкова колебливи отношения до момента!
Хубав, слънчев и усмихнат ден! Nature Sunny

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 14:46 от nrgmama

# 597
Може да е нещо свързано с фирмите-да станат с Ферит и Селин съдружници на Алптекин примерно,хич нама да се очудя на нещо такова.

# 598
  • София
А в неделя ли чакаме втори фраг?

# 599
Flowers Hibiscus Бърборанке, ако имаме късмет може още утре вечер да ни пуснат фраг.

Общи условия

Активация на акаунт