Ако наистина е влюбен в Селин ще се опита да се "разплати" със Серкан ,че Селин го приема по необходимост .

с уговорката, че процентът ми на познаваемост никак не е висок 

Може Серкан нарочно да каже нещо, знаейки, че онази слухти и всъщност това да е причината да бъде поканена в планинската вила...или пък тя сама да се е промъкнала, за да се увери, че Серкан и Еда наистина са заедно... Не съм на 100% сигурна, но май Робо е с едни и същи дрехи, докато говори пред камината и после, когато наблюдава Еда
поне ръкавите на ризата му са навити по един и същи начин...

Вече и на двамата им личи по погледите колко са хлътнали един по друг, но инатите няма и няма да си признаят...

Иначе в сцената с признанието, че с Еда само се преструват на сгодени заподозирам основно Енгин за събеседник на Серкан, но много бих се радвала, ако е Алптекин 
Здравейте, момичета!
След последния епизод и фрага дори не зная какво чувствам. Нашите ГГ са объркани, ясно. Но и мен ме объркаха.
Серкан и Сириус все повече започват да си приличат. До като Серкан си пази червилото, цветенцето в стъклено бурканче, белезниците ... , Сириус е взел до себе си всички неща на Еда, до които се е добрал! Не могат без нея и тъгуват. Единият със спомените и мислите си, другият - с пухеното чехълче и четката за коса. Върнатия пръстен и осъзнатата вина накара Серкан да обиколи всички градини в града, за да открие Еда. Но нарциса си е нарцис! Разбира, осъзнава, приема ... но думите за извинение не можа да каже. Дори това " ... можеш ли да ми простиш" беше написано на картичка! Свикнал е винаги да побеждава, но когато има любов, винаги си победен, защото обичаш! 
Колкото и да съм ядосана, искам да разбера Серкан за думите и поведението му. Мама Айдан го боготвори, тати Алптекин почти не контактува с него, но по свой начин го е притискал години наред, само е искал, без да го поощрява, направил го е наистина робот. Работа, управление и контрол! Серкан е свикнал да контролира всеки и всичко! За това е предизвикан от Еда. Не може да я разгадае, не може да има контрола, който да го прави победител!
Трима са в семейство Болат, но всеки е сам, останал някъде в миналото, където явно е имало драма. Селин с постоянното си присъствие се прави на загрижена, но ако някога е имало приятелство, то сега Серкан я приема като част от мебелировката ... просто е свикнал с нея. Никой не се е опитал да го разбере, сам е трябвало да се справя с високите изисквания на баща си. За да бъде достоен за семейството си, той се е отказал от хоби, приятели.
Единственото му бягство от този родителски натиск и работата, е астрономията, но и тук е бил сам, винаги сам! Не се доверява, защото никой не го разбира! Не може да поиска извинение, защото никога не е грешал!
Единствено Еда разби този стереотип, накара всеки един от тях да се промени. Тя вижда всичко, което Серкан прави за нея, усеща близостта между тях, но не е чула нито една дума, която да й подскаже какво чувства Серкан, чува само заповеди, упреци и обвинения, когато е ядосан. По нищо не личи, че има по специално отношение към нея. Тя е като една от екипа му, а го има и договора, който е тотално объркващ! Еда е в клопката на думите " мечти и реалност "! Само едно изречение й беше достатъчно, за да сложи отново пръстена!
Какво ми направи впечатление в епизода. Изборът за секретарка, който направи Алптекин, беше само по документи, дори без снимка. Не зная защо, след като чух автобиографията на жената, си помислих, че това може да е бабата на Еда! Имам следното впредвид:
Всички тези неизвестни могат да подтикнат бабата да действа отблизо и на място, за да разбере действително какво се случва с единствената й внучка.
Това е интересен начин да се включи бабата в сериала.
Края на епизода - Еда прие отново пръстена, а след седмица ще има за сватба. Това внезапно решение е подозрително, дори смущаващо!
Серкан е умен и проницателен като баща си. Видяхме как разгада двойната игра на гл. счетоводител. Може да се досети, че в това внезапно решение за сватба след седмица, нещо не е наред!
А какво ще става с този договор, който ги мъчи вече 10 епизода?!
Късно е, за това сладки сънища!
Явно утре ще четете ... ако някой ме изтърпи, разбира се!

Поздравления,neorum!Много добре си описала цялата ситуация.Мога да кажа , че мислим еднакво. И на мен ми мина през ум същото за бабата- секретарка, но не посмях да го кажа на глас.Много ще ѝ е трудно на Еда .Макар че започна да променя Серкан, душевната травма ,която носи едва ли ще му мине. Дано поне се научи да споделя и да казва какво мисли и чувства. Това ще е огромен напредък за него.В момента ми прилича на малко дете, което гледа някаква много красива и интересна играчка- не може да повярва , че я има, оглежда я , изучава я, радва ѝ се.Може би наистина има нужда от някой , който да му бъде конкуренция за Еда, за да усети опасността ,възможността ,че може и да я загуби и това да го мобилизира и мотивира да премине към действие по отношение на самия себе си и на Еда.И това ще бъде наслада за очите ми- ревнуващият Серкан.Тук Керем е просто феноменален!:satisfied:
neorum,''изтърпяхте'' и още как,така хубаво описваш чувствата си ,винаги съм нетърпелива да прочета написаното от теб.
Браво!
mery18[/b:four_leaf_clover:,и аз така мисля,че Серкан ще си признае чувствата си към Еда ,не само със сърцето си,но и с мозъка си,когато има реална заплаха да я загуби, заплаха свързана не с този прословут договор,а да е застрашен от реален съперник.Тогава,как бързо ще се впусне в действие ,ще покаже на целия свят ,че Еда е негова,ще се бори за нея и естествено,понеже не е в стилът му да губи,ще я спечели.
,детективския план е страхотен!:blush: 

Здравейте в този хубав слънчев ден!
Mery, отразила си ме! Хубаво е сравнението ти за Серкан като дете с красива играчка. Но Серко сам не може да види колко е чаровен и забавен, когато ревнува! Представи си, някой посяга на любимата му играчка!
До сега бяха безобидни мъже - тренера по плуване и мениджъра на певицата. Безобидни, но го накараха да ревнува като ученик! Браво на Керем! Голям сладур, много добре го играе тук! Наистина романтична комедия!
Как ли ще гледа отстрани, ако се появи някой, който наистина започне да ухажва Еда?! Той дори не може да си намери място, когато не знае къде е, а ако има влюбен красавец до нея?! Ще стрелка с очи и ръце на кръста! Искам още такива сцени! Забавно ще е отново да гледаме Серкан като влюбен ревнивец! 
Може и да се самонавивам с идеята за бабата-секретарка, но все още го мисля. Еда обяви и празнува годежа си, но ако има сватба? Кой е този, който ще застане до нея и ще бъде спътник в живота й? Какво е семейството му? Какъв е, обича ли я истински, достоен ли е? Може ли да бъде съпругът, който ще я пази и защитава? Обичната баба не може да остане безучастна, ще се намеси! Няма да оказва натиск върху нея, но ще разгадае кой е този, когото е харесала Еда! Леля й е много грижовна, но с нейната политика на ненамеса дали ще бъде полезна? За такава важна стъпка в живота всички в семейството трябва да са до Еда!
Мисля за Серкан и Еда в хижата. Колко хубаво! Останаха заедно, говориха си пред камината, после в спалнята , събудиха се на една възглавница! Това може да е истинко любовно преживяване, разбраха го и двамата! Каква романтична картина, само да си бяха разкрили чувствата! Липсва целувката и признанието! Как могат да преодолеят високата стена между тях, наречена гордост... и страх! Ненапразно Енгин каза на Еда, че много си приличат със Серкан! Толкова са горди, всеки чака другия първи да се разкрие! Но ще е Серкан ...
Фрага - много малко подсказки има. Особено за Селин, която е в хижата - защо е там, какво подслушва? Направо е като паразит, залепена за Серкан!
А сватбата след една седмица? Серкан иска да я раздели с Ферит, с всички сили се старае за това. До сега имаше повече време, сега как ще се справи за една седмица? Отново ли Еда ще плати за неговата абсурдна идея? Ех, момиче, ако баба не се намеси, пак ще плачеш, гледайки звездите!
Дали да не спра, за да се включите и вие?! Целувки
и ще чакам с нетърпение дискусията! Имаме важна задача до сряда! " Може да не я стигна, но поне ще се стопля!" - казал петелът, гонейки кокошката. Нека си пишем сценариите, това е част от забавата!
Хубав и забавен почивен ден, мили момичета!
Препоръчани теми