Пак съм аз! Като не можем да се видим, ще лъскаме клавиатурите! ninika, хубаво си написала за Серкан и Еда!
nrdmamma , много логично обяснение към моето виждане за бабата като секретарка! Това не съм го отразила в своите разсъждения!
paterina, точна си, съгласна съм с теб!
Чакам Катето, нашия експерт, да се включи със своите разкрития!
Мисля все повече за Ферит и отровната Селин! Ясно е, че се договориха за нещо, което да бъде изгодно за двамата. Само не зная доколко са искрени по между си, защото целите им са абсолютно противоположни! Кое може да ги удовлетвори едновременно и двамата?! Бързата сватба?! За нея всеки от тях си има таен замисъл! Опасна комбина са, но не като двойка, а като съюзници!
Точно за това харесвам групата! За всяко нещо имаме поглед от различни ъгли, полезна информация и много забава!
Може и да не познаем развитието на сценария, от 2 минути подвеждащи фрагове това е сложна задача! Но ви казах в предишния пост - " поне ще се стоплим "!
Приятен ден!

Сайта е посочен, какво остава да направим хубав деня си?! 

Направо е непонятно.

Момичета, как сте?!
Изгледах епизода с превод, някои неща си дойдоха на мястото.
Планинската хижа - време за разговори, опознаване, дори откровения! Всъщност, ако се погледне отстрани, без много да се мисли, всичко си беше много добре. ГГ бяха като истинска двойка, излезнала на разходка.
Имаше всичко от А до Я, без И - извинение и Ц - целувка. Но Серкан беше повече от изненадващ - с белезниците, роклята на цветчета и признанието "много ти отива", огъня в камината!
Серкан не иска да свърши тяхната история, каза го на Еда. Енгин нали забеляза "Купуваш проект за екохотел на годеницата си!" Назначението На Еда като ландшафтен архитект може да я задържи при него, дори да е само за работа! И с Божията воля може да успее да получи сърцето й. Още в първите епизоди Еда каза, че не е лесно да даде сърцето си! Серкан да си го знае!
, които върнаха Еда! Тя обеща, че ще работи с него по проекта! Тези гадни Селинови-Феритови! Пак ще се завихри нещо!
Да свършвам, за да остане и за друг път!
Бай, момичета!