Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 37/

• 63 732
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Heart Eyes Пак съм аз! Като не можем да се видим, ще лъскаме клавиатурите!
ninika,  хубаво си написала за Серкан и Еда!
nrdmamma , много логично обяснение към моето виждане за бабата като секретарка! Това не съм го отразила в своите разсъждения!
paterina, точна си, съгласна съм с теб!
Heart Exl Чакам Катето, нашия експерт, да се включи със своите разкрития!

Broken Heart Мисля все повече за Ферит и отровната Селин! Ясно е, че се договориха за нещо, което да бъде изгодно за двамата. Само не зная доколко са искрени по между си, защото целите им са абсолютно противоположни! Кое може да ги удовлетвори едновременно и двамата?! Бързата сватба?! За нея всеки от тях си има таен замисъл! Опасна комбина са, но не като двойка, а като съюзници!

Blush Точно за това харесвам групата! За всяко нещо имаме поглед от различни ъгли, полезна информация и много забава!

Flowers Four Leaf Clover Може и да не познаем развитието на сценария, от 2 минути подвеждащи фрагове това е сложна задача! Но ви казах в предишния пост - " поне ще се стоплим "!

Flowers Leaves Приятен ден!

# 616
  • София
Чудесна съботна новина! Благодарение на всеотдайния труд на GeriSezoni, Sprinter, Bobbi84, alexaata вече имаме превод на български език на епизод 9! Можете да гледате епизода на тези сайтове:
https://askim-bg.com/video/6GW1D4MND1AA/POChUKAY-NA-V..
https://ok.ru/video/1912530471607
https://vk.com/video-101119462_456240700?list=a75b3bde11a93f9781
Приятно гледане и истинско удоволствие с превода с български субтитри! Sunglasses

P.S. Постът ми е специално и за teseto , която с нетърпение чака превода! Anguished

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 13:29 от nrgmama

# 617
Heart Eyes Това се казва приятна новина! Благодаря на момичетата за тази радост, която ни носят! Kiss

Gift Heart Сайта е посочен, какво остава да направим хубав деня си?!

# 618
  • София
Днес, съботния ден "прелива" от прекрасни новини, свързани пряко или косвено със сериала който харесваме и обсъждаме и актьорите, които участват в него.Flowers Bouquet
Новината, която сега бих искала да споделя с вас е, че "Започва подготовката за документален сериал на Netflix с участието на главните актьори от 20 сериала. Самият проект ще се казва „Bir avuç toprak/Шепа почва“. Ханде Ерчел и Керем Бурсин също участват в този проект.
Особеност при снимането на сериала е, че всеки актьор ще бъде поканен поотделно на снимките, без да се свързва с други актьори, такива мерки бяха взети поради коронавируса.
Поредицата ще разкаже за проблемите на страната: за насилието над жени, за войната, за малтретиране на деца, за сексуален тормоз и др."

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 14:44 от nrgmama

# 619
Помните ли в Анталия, когато Еда му каза, че понякога й се иска просто ей така да изчезне, как се смрази физиономия та му, какъв страх, уплаха излъчваха учите му от казаното, а какво ще бъде ако го изпълни Еда. Да, лудо влюбен, не знаещ как да се справи с тези чувства. За мен той е сигурен, че и тя го обича, но не толкова гордостта, а страхът от новото е спирачката. Относно  нова секретарка - или ще е човек на баба й, или Каан ще внедри свой такъв. Имам и друга версия: може би сценаристите ще решат да не се появява бабата, а да дадат смъртта й/не ми се нрави това развитие/. Тогава всичко около Еда ще излезе в пресата - като най-богатата наследница. Интересни физиономии ще наблюдаваме. Това са мои мисли, не се сърдете, момичета.
У

# 620
Чудесна съботна новина! Благодарение на всеотдайния труд на GeriSezoni, Sprinter, Bobbi84, alexaata вече имаме превод на български език на епизод 9! Можете да гледате епизода на тези сайтове:
https://askim-bg.com/video/6GW1D4MND1AA/POChUKAY-NA-V..
https://ok.ru/video/1912530471607
https://vk.com/video-101119462_456240700?list=a75b3bde11a93f9781
Приятно гледане и истинско удоволствие с превода с български субтитри! Sunglasses

P.S. Постът ми е специално и за teseto , която с нетърпение чака превода! Anguished

Тъкмо си мислех,ще докачам ли тази вечер превод аджеба или не? Gerisezoni съм я признала! Да е жива и здрава тази жена. Колко сериали съм изглездала благодарение на нея. И на всички останали разбира се. Това си е огромен труд. Малко е рязка в коментарите си по соц.мрежи-все са едни интриги с преводачите,но си е права.
А е и фенка на любимата ми Мерве!
Извинете за това лирично отклонение.
Радвам се,че довечера ще гледаме.
Междудругото видеото с поздравите на различните езици беше много сладко и приятно. Тази Айдан е наистина много красива,симпатизирам й много. Все повече я харесвам. Всички бяха много готини. Джерен адвокатката малко ми мяза на рускиня. Има такова излъчване.
Междудругото не мога до не отчета колко точен избор е актрисата в ролята на Селин. Излъчване на харпия, с тия големи очи,истинска змия.

# 621
Нещо ново от Инстаграм. Явно снимат в планинската къща и Керем още носи халка.
https://www.instagram.com/p/CFCagNhjiFz/?igshid=1bt1kudhs0oyx

# 622
Flowers HibiscusFlowers HibiscusСупер, благодаря на момичетата за бързия превод. Невероятни сте!:hibiscus:

# 623
Това клипче от Инстаграм го е снимала Биге, т.е., в момента на снимачната площадка, във вилата в планината на Серкан са: Селин, Серкан и Еда. Чудя се какво правят тримата на закуска заедно....Rolling Eyes Направо е непонятно.Expressionless
Нямам никакви идеи, защо и Селин и Еда са там? Логично е само една от тях да е със Серкан.
Двете заедно си е мъчение и за тримата.

За секретарката... със сигурност няма да е бабата. За какво и е на богата баба да работи като сектетарка?... Nerd
Нито тя би кандидатствала, нито Алптекин би наел баба.
Той търи млад и адаптивен човек. Доколкото схванах, човекът от СВито е живял в чужбина, а не в Мардин.
(* Бабата е в Мардин, и затова Еда не иска дори да стъпи в Мардин.)
И аз съм на мнение, че е възможно секретарката да е позната на Каан или на бабата.

Не знам каква е играта на Селин и Ферит, знаем само:
1) И двамата са направили компромис
2) Договорката им касае сватбата и холдинга
Но и за мен е не е ясно какъв е този компромис и как води до "сватба след една седмица"?

А и Ферит беше потаен - имаше среща с приятели... кои ли са тези приятели, които предпочете пред офертата на Селин да гледат филм заедно.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 17:30 от kukli4ka456

# 624
Здравейте Flowers Tulip
Благодаря на момичетата за превода Flowers Hibiscus
За секретарката,  мисля че ще е Фифи - млада, енергична, с многобройни умения и в нейн стил да не сложи снимка на CV- то. Thinking Stuck Out Tongue Winking Eye

# 625
Серкан никога няма да върне перушина та в личния си живот. До този момент той никога не е отговорил с,, да,, на този въпрос зададен му от Еда. Защо съм убедена в това :1) тя отиде при друг. Недопустимо е ТОЙ, големият Серкан, да потъпче мъжката си гордост. 2) Вече я има Еда. Голямата причина той да бъде впечатлен, опиянен от вълненито, което изпита при срещата в университета. Нови чувства, трепет и желания, които го изгарят и плашат. За това говорят и думите му след неуспешения опит на майка му : много добре те разбирам. Все още не е готов да скочи в  океана, наречен,, любов,,. Неизвестността е несъвместима  в неговия живот. За сега. Може би след осъществен в семейството разговор за брата. Ще видим. Дали  г-н Фикрет няма да е човек на баба й, да ръководи част от бизнеса на султаната? Може би знае /или не, коя е Еда. Иска ми се султаната да е намесен и в холдинга. Просто мои мисли и желания. Благодаря Ви.

# 626
Innocent Момичета, как сте?!

Flowers Herb Изгледах епизода с превод, някои  неща си дойдоха на мястото.

House With Garden Планинската хижа - време за разговори, опознаване, дори откровения! Всъщност, ако се погледне отстрани, без много да се мисли, всичко си беше много добре. ГГ бяха като истинска двойка, излезнала на разходка.
Revolving Hearts Имаше всичко от А до Я, без И  - извинение и Ц - целувка. Но Серкан беше повече от изненадващ - с белезниците, роклята на цветчета и признанието "много ти отива", огъня в камината! 
Heartbeat Серкан не иска да свърши тяхната история, каза го на Еда. Енгин нали забеляза "Купуваш проект за екохотел на годеницата си!" Назначението На Еда като ландшафтен архитект може да я задържи при него, дори да е само за работа! И с Божията воля може да успее да получи сърцето й. Още в първите епизоди Еда каза, че не е лесно да даде сърцето си! Серкан да си го знае!
Flowers Bouquet После терариума, който сам приготви с присъщата за архитекта прецизност! Вълшебните думи "можеш ли да ми простиш" Love Letter , които върнаха Еда! Тя обеща, че ще работи с него по проекта! Тези гадни Селинови-Феритови! Пак ще се завихри нещо!
Revolving Hearts Последните два дни поведението на Серкан е изненадващо! Това си е 100% романтика от един неромантичен робот! Любовта чука на вратата! Остана още малко от пъзела, но къде се появи сега тази бърза сватба?! Ще има послеслов за нея!
Flowers Four Leaf Clover За мен имаше един много силен момент в епизода, много показателен какво мисли Серкан за връзката с Еда. Това беше, когато гледаха празния терен на Каан за екохотел. Серкан много тъжно каза:
" Архитектурата започва с мечта.
Първо мечтаеш, после мислиш.
Може да се получи, може и да не стане.
Може и да приключи.
Може и да няма край! "
Е, не говореше за архитектура! Говореше за самите тях! Сякаш казваше на Еда, че е възможен всякакъв край! Всичко ще зависи от нея!!! На него може би вече му е ясно, че не може да има край!

Flowers Lemon Да свършвам, за да остане и за друг път!

Heartpulse Бай, момичета! Kiss

# 627
Аз нещо съм сбъркана и не разбирам защо нападате Робо.  Даже ми стана тъжно за горкото момче. Той я търси, ходи след нея, иска да и обясни, да се извини дори, но тя го някак успява да го предизвика и накрая се карат. Затова залага на работа и разум, че иначе се карат и тя му обяснява, че не иска да го вижда, че го мрази и т.н. Не го харесва като мъж.  Затова не може да и се извини лично. Иска да каже едно и накрая се окава в съвсем друга ситуация.
А на мъж не му ли кажеш директно какво искаш, хич и не чакай той да се досети, че тя видиш ли искала извинения. Накрая разбра и вднага го направи.

# 628
Секретарката, която Алптекин избра и би назначил без интервю и без да е видял снимка - е живяла дълги години в чужбина, и е била принудена да се върне по семейни причини.

Фифи става, ама тя откога е приятелка на Еда... не са ли приятелки отдавна? Ако са приятелки отдавна няма как да е тя, ако  била в чужбина.

Здравейте Flowers Tulip
Благодаря на момичетата за превода Flowers Hibiscus
За секретарката,  мисля че ще е Фифи - млада, енергична, с многобройни умения и в нейн стил да не сложи снимка на CV- то. Thinking Stuck Out Tongue Winking Eye

# 629
  • София
Джерен адвокатката малко ми мяза на рускиня. Има такова излъчване.

Привет! Включвам се само за да отговоря на Мис Каролин Бингли - актрисата Мелиса Дьонгел е с майка рускиня и баща турчин и беше обект на коментари (след като започна сериала), защото в интернет пространството се появи нейна снимка с бижу под формата на кръст. От обсъжданията по повод бижуто й разбрах, че семейство й по майчина линия е от руски произход.
Ето я и самата снимка на актрисата:

Хубава вечер!:last_quarter_moon_with_face:

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 19:04 от nrgmama

Общи условия

Активация на акаунт