Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 37/

• 63 700
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Наистина Мелиса прилича на рускиня както и Алина Боз . Личи си майчината кръв .Явно и тя като Алина е християнка . За нея се носят слухове ,че напуска сериала , но след последната серия и очевадното отношение на Енгин към нейната героиня - едва ли .По-скоро си мисля ,че липсата и в 2 серии преди е свързана с някакви договорки , защото след тях и се даваше повече екранно време , а и я првърнаха в най-доверената приятелка на Еда .Впрочем много са хубави двете на екрана .  Предполагам ,че те Енгин и Джерен  ще се влюбят докато играят на  приятели . Много е ефектна Мелиса , няма спор .
Това Фифи да е секретарката е много яко , тя няма да се кандидатира без повод . Както някои тук твърдяха ,може и да е добронамерена агентка на бабата . Или пък за секретарка ще се появи някоя стилна и умна дама , която ще събуди маман от летаргията и хладното и отношения към Алптекин . За бабата да е секретарката , в никакъв случай , няма как това да се случи .

# 631

Нова снимка от сета Simple Smile Серкан бей отново е със смарт часовника си Wink

# 632
Кате 😍,
Напълни ми очите с тази снимка. Обичам този каст, бе!!! 🥰

А тези двамата често са в мислите ми. 😂

# 633
Значи без да искам съм познала,че в актрисата има нещо руско. 😊 Симпатична е. Благодаря за информацията.
Момичета,черпя ви по едно късно турско кафе,сервирано в българско градче
И отивам да се насладя на епизода.

# 634
Той не се страхува да застане до Ханде и да я прегърнеш, както Акън и Ебру. Това са истинските приятелски отношения по време на за снимане на сериал или филм. В реалния живот си е лично решение.

# 635
  • Плевен / София
Той не се страхува да застане до Ханде и да я прегърнеш, както Акън и Ебру. Това са истинските приятелски отношения по време на за снимане на сериал или филм. В реалния живот си е лично решение.
+1👍

# 636
За нея се носят слухове ,че напуска сериала , но след последната серия и очевадното отношение на Енгин към нейната героиня - едва ли .
Опровергала е слуховете за напускане днес. Обяснила е, че е отсъствала от два епизода по здравословни причини.

# 637
По принцип повечето тур. актьори се пазят от такива изяви на близки отношения зад камера заради манталитета на зрителите и заради тамошната преса , която прави от мухата слон . Особено , ако актьорите си имат половинка . Аз бих го нарекла компрексарщина , но донякъде ги и разбирам ...
При нашите го няма този проблем , хем са свободни , а и Керем си е западно момче от всякъде Grinning
За Акън си мисля ,че мама и гаджето го държат изкъсо , страх ги беше от Ебру да не го ухапе Grinning

# 638
Тази вечер очакваме нов фрагман! 😋

# 639
Чакаме си фрагчето с нетърпение Heart Eyes А стълбището, по което Еда слиза май е в планинската вила Sunglasses

# 640
# 641
# 642
И какво каза Едаааа, че и те ще се женят?!?! 😱😍😍😍

# 643
Ее как ни завъртат на 180 градуса с тези фрагове.... Серкан е време да отговори на въпроса обича ли Селин.

# 644
А Селинката май декларира пред Серкан, че при най-малък знак от него на минута та зарязва Ферит.
За съжаление мисля, че Ферит го знае и сега единствено крои планове как да им го върне.

Общи условия

Активация на акаунт