Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 37/

• 63 831
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Алармата е точно, че Селин е толкова щастлива, че Еда и Серкан са разделени и даже не го крие. Т.е. на Селин изобщо не ѝ дреме за Ферит, а не обратното.

Не знам дали е най-правилно да поместваме информации на чужди езици, направих го само защото имаше такава молба.

И, за да съм максимално коректна, официално на сайта на Фокс още не са пуснали резюмето, но в инстаграм многократно се появи тази версия Rolling Eyes

Здравейте момичета,
По време на вечерята със Серкан, Селин каза, че вярва на Ферит, но не каза, че го обича... Така, че той е само предтекст за нея, за да провокира някаква реакция от Серкан.

# 76
Вече взех да се чудя кой кого ще зареже. Преди мислех, че Селин ще зареже Ферит, за да хукне към Серкан, ама знае ли човек, с тази аларма, може Ферит да зареже Селин.

Здравейте! Според мен напълно възможно е Ферит да  отреже квитанцията на Селин. До сега тя се държи доста неглижирано към него и той ѝ  намекваше не веднъж, че в устата ѝ е само Серкан. Колко може да издържи засегнатото чувство за лично достойнство на един мъж?! Май нашата перушана не знае какво точно иска и накрая ще духа супата.А сдобряването няма да да е лесно, което е добре за нас ,зрителите.Yum

# 77
  • Яко в Матрицата...
Резюмето излезе ли на турски език? Защото в сайта на Фокс още липсва...

# 78

Май татко Алптекин няма да остави нещата на самотек

Лятно настроение от екранната Джерен

# 79
Ама какво се излагат Тея хора , че няма озет в сайта на Фокс , утре е сряда , срамота . Ако този текст на английски е истински ми харесва , Серкан да търси помощ от Еда, рядко събитие Joy

# 80
  • София
Текстът на озета за епизод 8 е качен вече на официалната страница на FoxTV и е същия, като този вече станал достояние от английски и руски сайтове (нямам представа от къде черпят информацията, но се оказва достоверна!).
Да се въоръжим с още малко търпение и да си пожелаем един вълнуващ, красив и изпълнен с много положителни емоции епизод утре вечер! Blush

# 81
  • Яко в Матрицата...
Да, качиха го вече. Винаги има нюанси в преводите на руски и английски, заради това аз предпочитам турската версия.

# 82
Още е с пръстена, договорът е в сила поне до 9 еп..... Wink
От сета (Туитър)

И цветето на Еда е там Simple Smile

# 83
Супер снимка. Има надежда, че нещата ще се оправят значи.

Някой беше споделил една друга снимка. Ама аз не разбирам турски и като гледах тези ръчички си мислех, че сочи, че на ръцете и на двамата няма пръстени. И си мислех, че може и да свалят пръстените временно.

Но снимката от офиса е много по достоверна и ясно се вижда пръстена. Ура!

# 84

Някой беше споделил една друга снимка. Ама аз не разбирам турски и като гледах тези ръчички си мислех, че сочи, че на ръцете и на двамата няма пръстени. И си мислех, че може и да свалят пръстените временно.

Според мен тук е  Керем, а за жалост на Хандето още не го е "вързала" ..... , а май толкова и се иска Cupid
Дано стане, на мен ми харесат като двойка...

# 85

Текста на туита е точно такъв:"Много ми е мъчно/съжалявам/разстроен съм. Не виждам пръстените на Еда и Серкан/или пръстена на Серкан от Еда" .
 Само, че снимките които са показани са от снощи, снимат най-вероятно 10 или 11 еп. Освен това като че ли е момент в почивката между снимките и Керем може да е махнал пръстена.
На снимката в дясно със сигурност е Керем, това е от водеоклипа на който пееше на английски в колата на път за сета.
Може в 11 еп. договора вече да е изтекъл, Серкан и Еда вече да са свободни.

# 86
A възможно ли е когато не снимат да ги махат?

# 87
Привет!
Прави ми впечатление, че в турските сериали, направо си липсва чалга.
Песните са великолепни, текстовете мъдри, чувствени, огнени.
Огромно благодаря на преводачите.
Ще си позволя да споделя с вас текста на песен от епизод 2.

Аз съм в странен свят, не знам нито път, нито пътека.
Трябва да следвам ума си, един ден и аз ще си тръгна.
Страната на мечтите, където живея, умря.
Счупена музикална кутия свири една и съща мелодия.
В ада на неизречените думи съм, изгарям.
Имам голям проблем. Въздишам гежко.
Хвърлям се в морето на неизпълнени мечти.
А сърцето ми е мъничък каяк.
120 мин., еп.2

# 88
Въпросът към колажа беше: Кога според вас всеки един от двамата усети, че е влюбен? Gift Heart

# 89
Мислех си, че Серкан разбра, че е влюбен, когато Бирол му обясни какво е любовта. Но пък, тогава Серкан каза, че не знае какво е любовта, т.е. не е тогава, може би не е осъзнавал. Вероятно сега ще осъзнае на практика думите на Бирол и ще му стане ясно.

А Еда осъзна след разговора с лелята, ама не беше сигурна, така че и за нея тази раздяла ще е момента на осъзнаване.

А за пръстените, изглежда са на сет, едва ли ги свалят и слагат нон-стоп, т.е. може би наистина са приключили с годежа.
Може би планът е да им направят втори годеж в присъствието на бащата на Серкан и бабта на Еда, което направо ме отчайва, не искам да развалят годежа. Нека са си сгодени.
В крайна сметка бащата и бабата могат да присъстват на сватбата.

Общи условия

Активация на акаунт