Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 37/

• 63 840
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
https://https://twitter.com/i/status/1300464167976042497
Току-що ми го пратиха и бързам да го споделя с Вас. Нашичкият има страхотен тембър за певец .... Green Heart
Керем май е с Ханде в колата .... Sunglasses

Керем със сигурност може да пее добре, но тембърът му се препокрива с този на Биг Бопър и е много трудно да се отличи ясно, поне за мен. Прекрасно е да видя , че такива млади и талантливи хора имат много добър музикален вкус! Керем все повече си потвърждава "Близнашката" същност - харизматичен, умен, талантлив и харесва рок анд рол, какво повече да иска човек Simple Smile Благодаря за публикуванто на това видео. Simple Smile

# 91
Според мен Еда разбра след разговара с лелята, а Серкан след като се събуди до нея.

# 92
Здравейте!
Аз ли нещо не вдявам,но и на двете снимки часовника е на различни ръце...
Тук е на лявата,пръстена на дясната....

Тук е на дясната,съотвенто пръстен не се вижда...

Не разбирам много от това,но има ли вероятност някоя от двете снимки/за мен втората/ реалната да е "огледална",т.е отново да е снимана лявата ръка с часовника:rolling_eyes:

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 20:18 от Adelina14

# 93
Не разбирам много от това,но има ли вероятност някоя от двете снимки/за мен втората/ реалната да е "огледална",т.е отново да е снимана лявата ръка с часовника:rolling_eyes:
Да, най-вероятно е снимана с предната "селфи" камера в огледален режим Hands Plus1

# 94
Имаме си озетче за 8 еп.:

Серкан обвини Еда за откраднатия дизайн. Еда му каза: "Повече няма да ме видиш". Сега да видим как ще свиква да бъде без нея. Еда ще доказва невинността си на Серкан, защото той засегна много гордостта ѝ. Серкан не може да каже „върни се“ на Еда заради неговата гордост. Ферит се гневи на Селин, която не може да скрие щастието си от новината за раздялата между Серкан и Еда. За Ферит алармата е включена. Междувременно се оказва, че Серкан може да реши спешно проблем, свързан с патента на дизайна, само с помощта на Еда.

П.С. през английски е превода, така че не гарантирам, че е 100% верен, но горе-долу да имаме идея Wink

Еййй, чули са ме. Ще са принудени Hug да работят заедно! Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

# 95
От Инстаграма на Керем

Малко остана ...

# 96
Здравейте,на мен ми е направило впечатление,че по време на сет Серкан носи часовника на лявата си ръка,както и бретона му е сресан на ляво,а в сторитата в инсаграм,които си правят , Керем е с часовник на дясната ръка и бретон сресан на дясно.Sunglasses Не знам дали съм гледала правилно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 97
Според мен Еда разбра след разговара с лелята, а Серкан след като се събуди до нея.

И аз така мисля,че в тези моменти , е  тяхното осъзнаване на трепет и любов към другия.Blush

# 98
# 99
Ох изчетох ви!
Гале,мерси,че си ме заместила,че с моята програмка не знам...много тръстика около мене много нещо
Супер дискусий сте зафоримили за бабата.Определено Ипек Билгин ми е много любима сред всички,но мисля,че ще поканят някоя по неизвестна актриса за тази роля.

Може ли човек да каже,че е на 33? Пред очите ми расте еййй какъв беше като го видях сефте и сега...талантливото ми момче

# 100
Здравейте отново,
Аз мисля, че Серкан се влюби в епизод 4. Редовно гледам пак старите епизоди и забелязах, че в трети епизод, когато баща му не дойде на годежа, Серкан му каза, че с него може да се държи хладно, но не и с Еда, защото е добра. Струва ми се, че дори в този епизод покрай гледането на звездите (той най-вече гледаше Еда), караницата им, хареса му и когато Еда изревнува Селин като идеалната жена и т.н. той разбра подсъзнателно, че вече е обречен...
Според мен, съвсем скоро Еда и Серкан ще разкрият чувствата си (може би най-късно в 10 епизод). На сайта на компанията, която е получила правата за международно разпространение има информация за 75 епизода по 45 минути т.е. 25 турски епизода: https://madd.tv/love-is-in-the-air. Вече сме на почти една трета от сериала и е време да дадат нов тон. Този договор така или иначе “ хич, ама хич” не го спазват...
А забелязахте ли паралела с Енгин. На него пък Джерен му помага с Пъръл само, че без договорни отношения 😂. Иска ми се Серкан да сподели с него, въпреки, че в миналия епизод не беше много убеден в неговото експертно мнение...
Серкан каза, че с Каан са се състезавали и се разбраха в един от предишните епизоди пак да го направят. На български, го преведоха само като състезание, а на английски като състезание с коли. Ако го направят и се случи нещо със Серкан, това пък може  да е катализатор за Еда...
Относно пробойните в сценария, да, наистина има доста несъответствия. На годежа, казаха, че Енгин и Серкан се познават от университета, а пък в миналия епизод Серкан каза, че са плували с Енгин и Каан като деца заедно. Откъм декор пък местят колибката на Сириус както им падне. Веднъж на площадката до телескопа, веднъж до конюшнята... Може Сириус като богаташко чедо да има няколко резиденции.
За черешка, включвам линк към едно мое любимо видео с ревнуващия Серкан: https://youtu.be/9RBkkt_QZbc.
Лека нощ.

# 101
Аз залагам на любовни признания в 10-ти епизод Sunglasses
Честно казано, не ми се иска сериала да е повече от 30 епизода. Страх ме е какво могат да измислят сценаристите Expressionless
А относно къщата на Сириус - дори не бях забелязала, че има такава Joy

За тази снимка пише, че е нова уж. Спипали са го как избира циф и доместос Wink

# 102
Това, че Серкан може да пострада по време на състезанието с Каан и на мен ми мина мина през ума. В Домът, с Демет Оздемир, Мехди го пребиха и намушкаха с нож, и Зайнеб се грижи с любов за него и той така се сети, че тя го обича. Или пък, когато Омер беше болен и Дафне му правеше супа и се грижеше за него. Май в сериалите обичат такива истории. Не знам какво са ни подготвили сценаристите.

Ама за мен тези състезания още са мистерия.

Преди бяхме обсъждали, че може да са с коне.  Horse RacingHorse Racing

Но в епизода говориха за марината и гледаха морето. Серкан си спомняше, че са идвали да плуват с Каан без родителите им да знаят. Помислих си, че са състезания по плуване. SwimmerSwimmer

Не ми мина през ума, че може да са с коли, бяха на някаква поляна, без писта. Oncoming Automobile Oncoming Taxi

Bicyclist Bicyclist
А и като деца, едва ли са можели да шофират коли, да карат яхти и джетове, така, че може би състезанията с моторни превозни средства отпадат.
Sailboat Speedboat Rocket

Серкан могат да го докарат до отчаяние, че да иска да се удави, или да е разсеян от любов.
Чудя се Каан дали би го оставил да умре, и ако се случи инцидент, Каан не би ли се обадил първо на Енгин, на Селин? На хората, които Серкан познава отдавна, а не на Еда. Той и без това не вярва в любовта на Серкан и Еда, смята, че е постановка.

Ако е с плуване, може би ще чакат Керем да оздравее, преди да го хвърлят в морето, че нали в лайфа каза, че е настинал и бил малко болен.

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 06:15 от kukli4ka456

# 103
Добро утро, момичета Flowers Hibiscus

# 104
  • Яко в Матрицата...
Състезанията са с коли, каза си го Серкан.

Общи условия

Активация на акаунт