Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 37/

• 63 833
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Не знам дали е Керем или Серкан, но часовникът е нов и е на дясната ръка вече Wink
Само дано не е онзи, дето Селин му го подари за РД Imp
Наистина часовникът на Серкан/Керем е на дясната ръка, което за мен лично е малко странно (позволявам си да го напиша, защото аз самата нося часовника си на дясната ръка и ми е определено дискомфортно и неудобно да го нося на лявата ръка) ! Но вероятно и това е част от това да си добър актьор! Включването ми в момента обаче е за да отбележа факта, че независимо дали часовника е на лявата или дясната ръка, двете гривни, които споменах в един предишен пост неизменно присъстват!
Хубав, слънчев и усмихнат ден! Nature Sunny

# 61
Привет, къзлар!
Cherry-pie,  същия Керемчик. Ако не се лъжа тази снимка е от участието му във филма "Ако забравя прошепни ми". Много хубав филм, но ми беше някак си доста тъжен и не бих го повторила.
Според мен в тази емоционална сцена между Айдан и Серкан, ще ни покажат какво всъщност се е случило със сем. Болат преди години. Очаквам я сцената с нетърпение.
Не мисля, че Серкан ще сложи часовника от Селин.

# 62
Може да е объркал ръцете, затова часовника да е на дясната ръка. Не се знае какво пие в тази чаша SatisfiedBeersCocktail 
* Облечен е в бяло Revolving Hearts

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 13:07 от kukli4ka456

# 63
Я на какво попаднах, докато търсих дали няма някоя песен от Керем из нета. Не е намерил, но пък  Grinning
Това нашето момче ли е ?
Grinning
Да, тук е във филма "Прошепни ми, ако забравя" Grinning

# 64
Хайде и аз се присъединявам към групичката ни💙 Много е уютно тук, цари разбирателство и чудни дискусии се развиват благодарение на този любим сериал! 🤍

https://www.tubebg.com/search?q=%D0%92+%D0%BE%D1%87%D0%B0%D0%BA% … 0%BF.1&page=2

Здравейте. Не можах да Ви, отговоря в предната тема, за това Ви давам линк към - " В очакване на слънцето", тук. Сериалът е страхотен с неочаквани обрати и събития, прекрасен каст, много добра актьорска игра и великолепен Керем - това му е първата роля в сериал ( той идва на сватба в Турция и там се запознава с някаква жена , която е в тези среди и тя го препоръчва ). Химията между Керем и Зайнеп е наистина невероятна! Може би защото аз гледах първо "Слънцето" , сега някак в настоящата двойка ми липсва тази симбиоза, но се надявам, че ще се получат нещата. Simple Smile  В този сайт, също са разбъркани епизодите, но Вие, ще се ориентирате. Simple Smile Приятно гледане.

# 65
Имаме си озетче за 8 еп.:

Серкан обвини Еда за откраднатия дизайн. Еда му каза: "Повече няма да ме видиш". Сега да видим как ще свиква да бъде без нея. Еда ще доказва невинността си на Серкан, защото той засегна много гордостта ѝ. Серкан не може да каже „върни се“ на Еда заради неговата гордост. Ферит се гневи на Селин, която не може да скрие щастието си от новината за раздялата между Серкан и Еда. За Ферит алармата е включена. Междувременно се оказва, че Серкан може да реши спешно проблем, свързан с патента на дизайна, само с помощта на Еда.

П.С. през английски е превода, така че не гарантирам, че е 100% верен, но горе-долу да имаме идея Wink

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 14:52 от super_katia

# 66
Имаме си озетче за 8 еп.:

Серкан обвини Еда за откраднатия дизайн. Еда му каза: "Повече няма да ме видиш". Сега да видим как ще свиква да бъде без нея. Еда ще доказва невинността си на Серкан, защото той засегна много гордостта ѝ. Серкан не може да каже „върни се“ на Еда заради неговата гордост. Ферит се гневи на Селин, която не може да скрие щастието си от новината за раздялата между Серкан и Еда. За Ферит алармата е включена. Междувременно се оказва, че Серкан може да реши спешно проблем, свързан с патента на дизайна, само с помощта на Еда.

П.С. през английски е превода, така че не гарантирам, че е 100% верен, но горе-долу да имаме идея Wink

Може ли на английски? Благодаря.

# 67
# 68
# 69
  • Плевен / София
знам руски език, но английския сме на " вие" Може ли помощ...от телефона не мога да го мина през гугъл превод😢

# 70
Каква е тази "аларма" какви са тези "danger bells". Да не би да се окаже това единствената радост за зрителите в епизода.

Вече взех да се чудя кой кого ще зареже. Преди мислех, че Селин ще зареже Ферит, за да хукне към Серкан, ама знае ли човек, с тази аларма, може Ферит да зареже Селин.

Еда ще спасява положението в работата. Направи един патент с помщта на Фифи и хоп стана експерт по патентите. Интересно, в тази фирма никой друг ли не разбира от патенти, кой им ги е правил преди?

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 15:43 от kukli4ka456

# 71
Алармата е точно, че Селин е толкова щастлива, че Еда и Серкан са разделени и даже не го крие. Т.е. на Селин изобщо не ѝ дреме за Ферит, а не обратното.

Не знам дали е най-правилно да поместваме информации на чужди езици, направих го само защото имаше такава молба.

И, за да съм максимално коректна, официално на сайта на Фокс още не са пуснали резюмето, но в инстаграм многократно се появи тази версия Rolling Eyes

# 72
знам руски език, но английския сме на " вие" Може ли помощ...от телефона не мога да го мина през гугъл превод😢

"Серкан обвини Еда, за откраднаият дизайн, заради което Еда му каза" Няма да видиш лицето ми повече". Нека да видим как Серкан, ще се справи с това да бъде без Еда.

Еда, ще доказва нейната невинност, защото Серкан, се съмнява в честността и. Серкан е неспособен да каже "Върни се", заради гордостта си.

Ферит негодува от това, че Селин е изключитено радостна от раздялата на Серкан и Еда. Тревожни камбани звънят и за Ферит!
Междувременно се оказва, че Серкан може да разреши спешни задачи свързани с патента на дизайна, единствено с помоща на Еда."

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 16:08 от imagine

# 73
Каква е тази "аларма" какви са тези "danger bells". Да не би да се окаже това единствената радост за зрителите в епизода.

Вече взех да се чудя кой кого ще зареже. Преди мислех, че Селин ще зареже Ферит, за да хукне към Серкан, ама знае ли човек, с тази аларма, може Ферит да зареже Селин.

Еда ще спасява положението в работата. Направи един патент с помщта на Фифи и хоп стана експерт по патентите. Интересно, в тази фирма никой друг ли не разбира от патенти, кой им ги е правил преди?
[/b]
Ей това е най-лошото на ромком индустрията - доста често създава илюзия, че липсата на образование и опит могат да бъдат компенсирани с ентусиазъм и гола честност.
И други фантасмагории се внушават на драгия зрител, но няма да се разпростирам.
А пък в конкретния случай - фирмата е архитектурно бюро и доколкото разбирам полилея и е първия "продукт". Така, че нищо чудно това наистина да е първия патент.
Изгледах на маратон последните 3 серии и впечатлението ми от сценария е за механичен сбор от клиширани сцени, ситуации и реплики. За монтажа даже не коментирам. Сериала го спасява играта на Керем и Ханде, музиката и топло-романтичната атмосфера. Иначе щеше да е при рейтингите на конкуренцията Simple Smile

# 74
  • Плевен / София

Серкан обвини Еда, за откраднаият дизайн, заради което Еда му каза" Няма да видиш лицето ми повече". Нека да видим как Серкан, ще се справи с това да бъде без Еда.

Еда, ще доказва нейната невинност, защото Серкан, се съмнява в честността и. Серкан е неспособен да каже "Върни се", заради гордостта си.

Ферит негодува от това, че Селин е изключитено радостна от раздялата на Серкан и Еда. Тревожни камбани звънят и за Ферит!
Междувременно се оказва, че Серкан може да разреши спешни задачи свързани с патента на дизайна, единствено с помоща на Еда.
Благодаря за превода 💞 Значи без Еда няма да стане работата 😏
Относно несъответствията в сценария...това не е слабост само на романтичните комедии. Не ме дразнят, защото не търся филмов шедьовър в този тип сериали😀

Общи условия

Активация на акаунт