Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 37/

• 63 861
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Не ,че много ми се гледа Мело , ама мисля ,че ще ги влюбят със Сейфи Grinning

# 121
# 122
# 123
В колко часа точно започва епизодът? Simple Smile
Мисля,че днес рейтингът ще мине 10 , в youtube първият фраг има над 6 мил.гледания за седмица Simple Smile

# 124
В 20:00 ч. започва резюмето на предишния епизод. Обикновено след 21 ч. започва новата серия, като почти веднага я прекъсват с 15 мин. рекламен блок.

От сега пожелавам приятно гледане на всички 😘

# 125
Нашите се забавляват добре по време на почивките

Клипчето не мога да го кача, затова само снимки ...

# 126
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Това ще са трудни 4 часа😏 Дано не останем излъгани в очакванията си...аз поне. Искам да чуя от Серкан " извинявай " ...но не заради договора😀

# 127
В колко часа точно започва епизодът? Simple Smile
Мисля,че днес рейтингът ще мине 10 , в youtube първият фраг има над 6 мил.гледания за седмица Simple Smile
Не искам да ви скършвам ентусиазма, но гледането в YouTube и рейтинга нямат нищо общо.
Платформата се гледа от цял свят. Рейтинга се отчита от 2200 специални устройства, монтирани на телевизорите в домовете на доброволци САМО от Турция.
За телевизиите значение има само рейтинга, отчетен в Турция, защото по него рекламодателите избират къде да дават парите си. Всички други съображения нямат тежест когато се вземат решения за спиране на който и да е сериал.
Няма значение в колко страни е продаден или се очаква да се продаде, защото там приходите ги получава компанията, която произвежда филма, а не телевизията, която го излъчва.
Няма значение колко популярен е в социалните медии.
"Вратата" за сега има добър рейтинг, но съдбата му ще се решава вероятно към края на септември, когато по принцип свършват леките летни сюжети и се завръщат кримките и драмите.

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 17:04 от dariVale

# 128
И нещо от Айше:

# 129
Благодаря за информацията,нямах идея ,че така стоят нещата Simple Smile
Имах впредвид,че е явно ,че сериалът се радва на голям интерес Simple Smile Все пак мисля,че ще е добър рейтингът и дано,за да го гледаме по-дълго Simple Smile

# 130
Привееееет в този хубав ден! 🦋
Още малко остана. Едвам чакам да стане 21:00. 😫
А тези двамата са просто нямам думи. Толкова са щастливи и явно наистина много се забавляват зад кадър. Въобще кастът е топ!

# 131
О, охооо, момичета, страхотни идеи имате за боксов мач между Серкан и Каан, а пък серенада ако има ще е..... Blue Heart 
Да си пожелаем страхотни минутки с нашите любимци People Couplekiss

# 132
Много интересна информация за рейтингите. Макар,че как ги смятат тези рейтинги като има такива устройства само при определен брой хора. ?!
На мен пръстена на Еда много ми харесва! Вие сериала директно по турската тв ли го гледате? В интернет ли я излъчват? Сума ти думи научех и изрази покрай сериалите,но чак да гледам на турски не мога.

# 133
Мис Каролин, аз го гледам онлаин по Fox на този линк:
https://www.canlitv.today/fox-tv-1

Една стара снимка зад кадър от сторито на Керем в ИГ от средата на август...Извинявам се, ако вече е качвана 😊

# 134
Хаштагът на епизода е:  самоувереност Wink  (с Гугъл преводач)

Току-що излезе рейтинг по обсъждане на сериалите, № 1 сме Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт