Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 37/

• 64 313
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, първо искам да ви почерпя с една домашна тортичка. Днес дъщеричката ми има рожден ден , но за жалост и двамата с брат й са настинали и отменихме партито. Sweat но пък тортата ни се получи чудна Heart Eyes

Приятно гледане на епизода довечера , аз сигурно ще го погледна след полунощ като го пуснат в ютуб.
Аз изобщо не съм такъв оптимист относно разкриването на чувствата между главните герои , залагам на края на септември Joy

# 136

Момент преди началните снимки на 9 епизод

mikipoli, ЧРД на твоето момиче!

# 137
Скрит текст:
То да е само това. Актьорите са прекрасни. Много красиви са и двамата и имат невероятна химия....за разлика от другата им ромком...Blush

За да покажем/докажем колко "прекрасни" са Ханде и Керем, необходимо ли е да ги сравним с другата двойка на канала? Rolling Eyes

За разлика от Ханде, Йозге може да играе и с Джан са си супер двойка.
Темата за хвалене на Йозге и Джан е друга.
Линк може ли? Че тук явно е темата за критикуването им.

Аз също съм фенка на Йозге,но харесвам повече Ханде.
Това е новата ни темичката за мистър грешен
https://m.bg-mamma.com/?topic=1248321

# 138
https://www.fox.com.tr/canli-yayin
Ако някой има нужда от още един линк за гледане

# 139
  • Яко в Матрицата...
Mishimm, благодаря! Но питането ми беше по-скоро саркастично ...

Mikipoli, ЧДР на щерката ти! BirthdayTadaParty Time

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 20:03 от Reni - BG

# 140
mikipoli, честит рожден ден на дъщеричката ти! Желая й здраве, щастие, усмивки и незабравими моменти! Дано бързо се оправят

Аз пък си харесвам Ханде, Йозге и Джан са ми мъка. Всъщност Йозге. Джан играе добре, а с къса коса е супер.
Очаквам с нетърпение новия епизод.
Във фейсбук имаше въпрос относно качената от  Slawena снимка на Фифи и Мело и въпросът беше "Приличат ли си Фифи и Мело" или нещо подобно. Та... Моето мнение е, че както на външен вид така и по характер нямат абсолютно нищо общо. Поне Мело не може да се сравнява с Фифи най-малкото по характер.
Приятно гледане после. Имам големи надежди макар че ако се случи нещо между ГГ то ще е е накрая на серията.

# 141
mikipoli, да ти е живо и здраво момиченцето!

Момичета, дано никой от нас не остане разочарован тази вечер!
Приятно гледане Beer Popcorn

# 142
Приятно гледане и безпроблемен нет

mikipoli, честита рожденичка, да ти е жива и здрава Flowers Hibiscus

# 143
Видео зад камера, добре се забавляват

https://vk.com/video-197410965_456239328

https://twitter.com/KeremBrsnFans/status/1301206559620509697

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 20:19 от eliNIM

# 144
В момента тече лайв на Ханде, Керем, Мело и Айфер в профила на ИГ на Ханде.

# 145
И аз тъкмо това щях да ви питам, дали лайфа е на живо, че от телефона нещо забива...

# 146
Преди малко Ханде пусна live в Instagram с въпроси и отговори,но беше много кратко.
Mikipoli честита рожденичка нека жива и здрава

# 147
Според мъжа ми, Хандето вече е хлътнала по Керем, постоянно го гледа, оправя си косата, повтаря му жестовете, но за него - не бил сигурен.
Аз съм на мнение, че има надежда Gift Heart , харесат ми като двойка Purple Heart

# 148
Според мъжа ми, Хандето вече е хлътнала по Керем, постоянно го гледа, оправя си косата, повтаря му жестовете, но за него - не бил сигурен.
Аз съм на мнение, че има надежда Gift Heart , харесат ми като двойка Purple Heart
И аз мисля като мъжа ти , чак любов не знам , ама Хандето много го харесва Sunglasses , а любовта е на една крачка от това Grinning .За него не знам , но мисля ,че каквото и да е , много добре се прикрива Simple Smile
МикиПоли , да е жива и здрава малката принцеса Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover

# 149
Flowers StrawberryBlush Привет, момичета! Имаме си нова китна къщичка! Благодаря! Kiss
Gift Heart Ей, кога успяхте да сътворите 9 страници, нямате изчитане!

Gift Heart Връщам се малко назад към един красив момент от последния епизод.
Sparkling Heart Серкан принадлежи към света на богатите. Свят, в който има конкуренция, интриги, фалш, суета, излишен лукс, безсмислени разговори и хора без морал, загубили човешките си ценности. Неговото място не е в този свят! С фирмата, която сам е създал и ръководи налага своите принципи, железни правила и контрол. Това му помага да отстоява себе си и да бъде винаги на върха. Той е разбрал, че само по този начин може да бъде различен от света около него.
Flowers Tangerine Да, той е РАЗЛИЧЕН! За това не обича тълпата и светските прояви ... За него това е маскарад,  от който няма никаква полза! За това никога не празнува рождения си ден и не приема подаръци! Присъствието му в социалния живот е нищо повече от PR и начин да осъществи сделките, необходими за работата му!  Надали парите и известността са негова самоцел, по скоро е начин да покаже , че е нещо повече от целия този фарс около него! През деня е робот, вечер остава сам с любимия си космос и далечните звезди! Намерил е баланса, с който може да живее и оцелява! Присъствието на Селин в живота му не е нищо повече от сделка, отдавна планирана от семейството му. Всичко в живота му е подредено " като по плана на инженер ". Но в цялата тази картина няма сърце!
Flowers Four Leaf Clover Появата на Еда в живота му беше явление! Като избухване на свръхнова, дошла от друга вселена! Толкова различна от всички около него, но и толкова близка! Преобърна живота му, промени правилата и създаде нови! В нея Серкан видя част от света, който иска да създаде! За това прощава и я следва, за това гледа замечтано към звездите, за това за първи път празнува рождения си ден - със супа в закусвалня, с кексче и свещичка и прие подарък, толкова различен от часовниците, скъпи, но банални, защото са цяла колекция!
Nature Stars Той каза "Върви си!", може и да не иска да се извинява, може да е горд и непреклонен, но ще иска Еда да остане в живота му като  безценен диамант, защото точно с нея беше човек със сърце!

Flowers Cherries Момичета, новият епизод започва! Да си пожелаем много емоции и тропическа жега, не само навън, но и пред екрана!
Heart Eyes Приятно забавление!

Общи условия

Активация на акаунт