Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 37/

• 63 856
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
А, ясно. Ще е интересно. Сега се сетих, че когато Каан спря да помогне на Еда на пътя доста се изненадах от колата му. Впечатли ме цвета, а и изглежда да е кола, с която можеш да се състезаваш.

Само един път я видяхме, иначе Каан все го вози шофьор.

# 106
Когато кучето излезе, нали маман обясняваше нещо, че може да го блъсне кола. Още тогава се чудех дали има връзка с братът на Серкан. Сега с тези състезания продължавам да се чудя

# 107
Според мен Серкан не би направил нещо, което да изложи живота му на риск.

# 108
Привет!
Както са започнали да показват талантите на Керем, може и един боксов мач да им спретнат. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 109
Snimi, много ми хареса идеята ти за боксов мач между Серкан и Каан Heart Eyes

Поръчвам си и една серенада за г-ца Еда, че още не ѝ е пял Wink Само пак да не пусне Сириус напред Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 110

druon77 много е хубаво клипчето с ревнуващия Серкан.

# 111
Snimi, много ми хареса идеята ти за боксов мач между Серкан и Каан Heart Eyes

Поръчвам си и една серенада за г-ца Еда, че още не ѝ е пял Wink Само пак да не пусне Сириус напред Stuck Out Tongue Closed Eyes
Супер Катя, това за серенадата и аз си го помислих след клипчето. Grinning

Прави ми впечатление, че много добре си промотират сериала. С клипчетата, които пускат, определено привличат интерес.

# 112
Прави ми впечатление, че много добре си промотират сериала. С клипчетата, които пускат, определено привличат интерес.

То да е само това. Актьорите са прекрасни. Много красиви са и двамата и имат невероятна химия....за разлика от другата им ромком...Blush

# 113
  • Яко в Матрицата...
То да е само това. Актьорите са прекрасни. Много красиви са и двамата и имат невероятна химия....за разлика от другата им ромком...Blush

За да покажем/докажем колко "прекрасни" са Ханде и Керем, необходимо ли е да ги сравним с другата двойка на канала? Rolling Eyes

За разлика от Ханде, Йозге може да играе и с Джан са си супер двойка.

# 114

За да покажем/докажем колко "прекрасни" са Ханде и Керем, необходимо ли е да ги сравним с другата двойка на канала? Rolling Eyes

Темата за хвалене на Йозге и Джан е друга.

# 115
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:

Темата за хвалене на Йозге и Джан е друга.
Линк може ли? Че тук явно е темата за критикуването им.

# 116
Айде по полека аз не харесвам и тримата,но предпочитам Йозге пред Ханде например
ама не съм скочила всеки си има предпочитания.
Спазвайте добрия тон в темата! Много моля да се коментират неща които касаят Керем,сериала минали проекти и тн нека не обръщаме темата на махленски клюкарник!
Един музикален поздрав от БШАГ

# 117
Минавам само да оставя по едни (унисекс) розови очила Hands V Сряда е!

# 118
Винаги ми е било излишно това сравняване на двойки,възхваляване на едни и нехаресването на други. Аз пък например не харесвам особено много превъзнасяния от всичко живо Джан Яман,но пък любимите ми актриси са мразениете от много Мерве Болур и Мерием Узерли(обожавам ги и двете). За това пък меко казано ми е неприятна Джансу Дере...
Та с това искам да кажа,че всеки си има предпочитания и любимци. И тук не е мястото за спорове.
За серията-разочарована съм аз по-скоро. Очаквах уау епизод,нещо много повече. Серкан така се нахвърли върху Еда,обвини я за всичко. Селин и бележката супер тъпотия,можеха нещо по-така да измислят сценаристите. Единствено ми хареса сцената с подаръка и мъфина. И това е.
От друга страна си мисля,че в основата на състоянието на Айдан се крие проблем с мъжа й(и не само). Той не й обръща внимание и работата му е на първо място. Интересен човек е дядката. И със сина си не е близък. Може би нещо е станало с другия брат. Може би затова Серкан така внимава за здравето си и държи толкова на майка си. Има нещо.
Мело и Каан дали ще се се влюбят?Тоест според вас накрая Каан ще се влюби ли в нея? На мен много ми се иска да стане така. Жал ми е направо колко е наивна милата. Интересно защо са се скарали Каан и Серкан като са били най-добри приятели.
И понеже вчера изгледах финала на "В очакване на слънцето"още съм под влиянието на този сериал. Толкова хубав финал,такава прекрасна история. И Керем и Исмаил са толкова различни сега във Вратата-възмъжали и порастнали. Неузнаваеми са направо.
И последно-интригата с откраднатия дизайн е вече толкова банална....понякога имам чувството,че знам какво ще стане в сериалите и се шегувам,че аз съм писала сценария. Толкова са предвидими.😊

# 119
Очите виждат различно, възприятията  на всеки към дадено нещо също са различни. Не мисля, че трябва да се прави сравнение между двата сериала или между актьорите, защото нивото на игра е дбро на почти всички Турски актьори. Аз само ще кажа, че бих се радвала, ако Българските сериали и актьори бяха също толкова популярни и се опитваха да бъдат близо до феновете, както виждаме, че се прави при турците. И още нещо, на нашите им липсва естественост и свобода за инпровизация, липсва им също добър режисьорски подход. Натфиз за съжаление произвежда драма и патос, които са приложими само на театралната сцена, но дори и там, преигравеме твърде!Е, това е мое лично мнение, разбира се може да не съм права, но това е което наистина мисля. Керем, Ханде, Джан и Йозге са прелестни, млади и много талантливи, независимо от сценария, те се справят страхотно щом ги гледаме и обсъждаме. Най-важното е, че успяват да ни заредят с положителни емоции! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт