Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 37/

• 64 336
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Само 25 мин. повторение от предния епизод, това добър признак ли е ?

# 151
Кажет Керем среща ли се с някоя в реала,че аз много не ги следя. Той мисля се раздели със Серенай ?Много приятна двойка бяха. Любопитно ми е сега има ли някоя около него...

# 152
Бяха пуснали клюка , че има нещо общо с Демет Йоздемир, което в последствие и двамата отрекоха. Така че към момента май е свободен.

# 153
Нещо интересно стана ли в началото? Изпуснах първите минути.

# 154
  • Плевен / София
Ако правилно съм разбрала Енгин не каза ли, че не му трябва адвокат, за да знае, че Еда не е виновна или така ми се иска да бъде😏

# 155
По картинки,разбрах че Енгин насоли Серкан,той пък настъпи нещо и Пъръл и Енгин....
Пъръл отиде да се оплаче на Селин,а Ферит слухтеше и усети настроението на годеницата си...

# 156
Пъръл и Енгин реагираха много добре на избухването на Серкан. Имаха и хубава обща сцена пред конюшната. Селин и Ферит си гледаха филмче у тях (интересно ми е кой ли сериал беше Satisfied ). Сейфи се разстрои много и си плачеше за Еда, а Айдан го утешаваше Heart Пъръл отиде у Селин да си изплаче болката, защото Серкан им показа, че във фирмата се чува само неговата дума. Само че Селинката пак въртя-сука и за Серкан си говореше. Зарадва се, че е казал на Еда да си ходи и че годежът им се отменя. Ферит дочу разговора им обаче Wink

# 157
Ферит вече на max ще намрази Серкан ,щото неговата Селин  още си пада яко  по Серкан ,а каква е вината на Серкан за лудостта на Селин ?

# 158
    Нашият пак на стъпалата, чака си момичето.., а Сириус си мълчи..

# 159
    Сириус и той мълчи, не е приятел, да беше излаял няколко пъти, да дръпне Серкан, пък той само се обръща

# 160
    Някой ако е разбрал, да сподели, че нямам търпение Simple Smile

# 161
    Терзанията на флюбения Ердем "Ако Еда не дойде, Фифи хич няма да дойде

# 162
    Тази Селин е пълна противоположност на Еда, скучна и завистлива

# 163
    FlushedОф, до сега нищо, само мизериите на Злото

Стайлинга на Селин е един път, Flushed

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 22:34 от Slawena

# 164
    Някой разбра ли защо да не сваля пръстена Еда?

Общи условия

Активация на акаунт