Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 37/

• 64 341
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Любим момент от този епизод Blue Heart

... че засега ми е малко скучно...

# 166
Леко скучноват върви епизода, Каан се появи на хоризонта, Алптекин и Айдан си поговориха за синчето, Еда и Серкан се подушиха на вратата, и опулените очи и висналите панталонки на Селин, а и забравих Ферит го раздава ревнивец, не се вижда какъв в чехльо

# 167
Фифи, нейния Тъпчо и асистента на Айдан чат пат спасяват епизода.

# 168
Какъв  беше хаштага днес?

# 169
Ами трябва вече да се усетят, че Каан е в основата на всичко. Ердем няма ли да си отвори устата и да каже нещо за него?! Каан спомена лимонадата, която Мело му е направила като е бил в тях. Надявам се Фифи да сглоби пъзела, че няма кой друг! Или информацията да стигне до Еда! Искам вече да се разбере, че Еда е невинна и Серкан да ѝ се извинява!!! Хем не може без нея, хем се прави. 😫😂

# 170
До тук долу-горе бива.. Ама тоз шампоан къде ми го изтипосаха в епизода.... Ни в клин ни в ръкав..

# 171
Какъв  беше хаштага днес?
Самоувереност, но това с преводача, не знам дали е точно.

# 172
До тук долу-горе бива.. Ама тоз шампоан къде ми го изтипосаха в епизода.... Ни в клин ни в ръкав..
Ааааа, радвайте се на шампоана, че колкото повече продукти, толкова повече серии 😉
ПС Много им се кефя като се правят, че не им пука един за друг. Но на Еда й се получава по-успешно.
Чехльо мисля ще заиграе мръсно, ама да видим.
Според мен Серкан ще посочи договора като причина Еда да сложи отново пръстена.
Много мразя да се напрягам от мръсни интриги като тази на Селин с телефона и отметналата се журналистка. Нямам търпение Серкан да й попари перата на обиците с вряла вода. 😜

Последна редакция: чт, 03 сеп 2020, 11:20 от dariVale

# 173
Емилия, рекламаааа, няма как.

Крайно време е да съберат  неизвестните в уравнението и да го решат вече. Джерен ми харесва в този епизод, а Пъръл как може да е такова мекотело, акъла и при Ендин ли стои на постоянен пост не знам.

# 174
Емилия, рекламаааа, няма как.

Крайно време е да съберат  неизвестните в уравнението и да го решат вече. Джерен ми харесва в този епизод, а Пъръл как може да е такова мекотело, акъла и при Ендин ли стои на постоянен пост не знам.

Пъръл в ревността си изпревари Мело ,че  и докладва постоянно на Селин. Не  ми  харесва  още от началото ,докладваше на Айдан

# 175
Сириус е голям сладур Purple Heart

# 176
Чехльо  си призна ,но  защити Селин

# 177
Нормално, любов
А нашите като куче и котка, докато се изяснят
Получи си го мистър Доверие, сега върви се доказвай или играй поредния филм

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 23:45 от Slawena

# 178
Стига бе, ... върна му пръстена ....

# 179