Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 37/

• 63 871
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
Тази вечер фраг и ни очаква това!!!♥♥♥

# 346
Тази вечер фраг и ни очаква това!!!♥♥♥

Ами този път явно се целят в 10 милиона гледания на новия фраг ❤😄. Явно ще прекарат деня заедно, защото носят дрехите от сцената в градината.

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 19:57 от druon77

# 347
# 348

Snimi действаме синхронизирано Hug
Превод на български
-   (Еда) Серкан?
-   (Серкан) Еда, моля те спри и ме изслушай.
-   (Еда) Не.
-   (Серкан) Поне се качи в колата с мен.
-   (Еда) Ще си извикам такси
-   (Серкан) Както искаш.
-   На картичката: Фейо, (момиче Фея), можеш ли да ми простиш?
-   (Еда) Какво правиш?
-   (Серкан) Правя нещо, което никога не бих направил, но... Ти започна
-   (Ферит) Нека поговорим за любовта ти към Серкан... да поговорим за моята любов към теб...
-   (Селин) Този път е малко по-сериозно. Вероятно ще се разделим
-   (Серкан) Еда...
-   (Еда) Какво „Еда“, какво? Какво още искаш от мен?
-   (Серкан) Ти дойде
-   (Еда) Дойдох. Значи договорът ни продължава
-   (Серкан) Ще видим, може да приключи по-рано... Ако Селин и Ферит се разделят...
-   (Еда) Или се оженят...
-   (Селин) Ние взехме решение ...

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 20:26 от blue`

# 349
Фрага е не топ, ами топа на топа. Уау!
Приказно момиче /peri -фея/, можеш ли да ми простиш?

Превод на английски
Скрит текст:
E:”Serkan?”
S:”Eda can you please stop and wait a minute?”
E:”No.”
S:”At lease get on the car with me.”
E:”I’m going to call a taxi.”
S:”However you want.”
E:”What are you doing?”
S:”Something I would’ve never done before.”
S:”But you started it.”
F:”Let’s talk about the love you have for Serkan. The love I have for you.”
S:”This time is a little serious. I think we’re breaking up.”
S:”Eda!”
E:”What Eda what? What do you still want from me?”
S:”You came.”
E:”I did. Our contract continues then?”

S:”You’ll see maybe it ends even sooner if Selin breaks up with Ferit.”
E:”Or if she gets married.”
S:”We made a decision.”

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 20:25 от dessince

# 350
Леле, толкова нямам търпение за новия епизод, че забравих, че чакаме превод.
Благодаря безкрайно на момичетата, които превеждат Heart

И фраг си имаме....май мечтите на някои от нас за романтика под дъжда ще се сбъднат Joy
Много бързо и решително действа нашето момче - в стил Еда Simple Smile. Много ми хареса това с белезниците.
Както вече споменах, това, че все още използват договора като предтекст да са заедно не ми харесва, но да не бързам с генералните заключения...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 351
Аууу че хубав фраг! Много ми се иска целувка под дъжда да има, много банално и сладникаво, но все пак ще е толкова хубаво тези двамата вече да си признаят и то по такъв начин.

# 352
Горещ фраг Heart
Сега ми хрумна , след като Вратата и Чудо Доктора са не само по един канал , а и продуцентката им е една и съща , ми се ще както е модерно напоследък да обвържат сериалите в някоя серия .Някой герой от Вратата да отиде да се лекува при чудесните доктори сладура Али и красавеца Ферман Stuck Out Tongue Winking Eye
Добра вечер , дружки Heart Eyes

# 353
Фрагът този път е горещ направо... Cupid

Чак ми стана топло, нямам търпение, а къде е сряда...
Испанките може и да познаят , че в този епизод ще се целунат за първи път като двойка Kiss Gift Heart

С бг. суб. Simple Smile
https://ok.ru/video/1899028941495

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 21:07 от mi_si

# 354
  • София
Изгледах новия фраг и... ох, не знам. Разочарована съм, честно казано. Не искам да си правя прибързани заключения, но... очаквах много повече! Очаквах Серкан да страда и да се изтормози, да се бори и направи нещо голямо, че да заслужи прошката на Еда. Очаквах Еда да е много обидена и наистина да се скрие и да не иска да го вижда. Очаквах всички да се опитват да ги съберат, защото виждат, че са наистина влюбени и страдат далеч един от друг. Очаквах и да не намесват договора повече, а да разкрият истинските си чувства. И много ме подразни Селин, която говори с Айдан. Честно казано, надявах се, че Айдан вече е от отбора на ЕдСер. Все пак съм заинтригувана какво следва, какво са измислили сценаристите и ще гледам, но... докато първия фраг ме изпълни с надежда, любопитство и вдъхновение, този ми действа тъкмо обратното. Sad

# 355
Heart Eyes Здравейте отново!

Тук всичко се променя светкавично! Серия с бг превод, после фраг ... ! С него наистина се целят в 10 млн. гледания! Blush

Kissing Heart Морски бриз, обичам те, момиче! Знам те от години, имам хубави спомени за твоите постове! А сега се появи с това творение! Променяш посоката на мислите, даваш нова светлина върху образа на Серкан! Колко хубаво, че се застъпи за момчето, че лошо го бяхме набрали! Можеш да му бъдеш достоен адвокат, но и приятел, който го разбира и цени! Heartbeat Хубаво е, когато някой ти подскаже истини, които не си видял! Изчисти момчето, което охулихме, аз специално заради жълтата стоножка бях ядосана, че се прехвърлих на него!
Green Heart Моята реакция е спонтанна заради случилото се, но и Еда реагира така, защото не знае как е минал животът му до сега! Никой не го познава, винаги е бил сам! Всички виждаме обвивката, но същността на един човек е скрита под нея! Гледайки последния епизод през цялото време си мислех, че Еда може би ще прости, ако знае какво се крие в душата му! Тя е състрадателна и ще разбере!
Heartpulse А този фраг обещава толкова много! Все съм чакала да дойде сряда вечер, да видим развръзка, но тази сряда ще бъде най чаканата! Има логика Серкан да се разкрие! Да признае! Да моли! Никога и никого не е молил! Ех, буря от любов ще има! И Еда в нейния епицентър!
Flowers Four Leaf Clover Сестри Зенгин го измислиха перфектно, а любимите ни звездички ще го изиграят! Да бъде любов! Нека Еда да се доказва, че знае и може, но ако е със Серкан, всичко ще бъде умножено! ... Ако така се развие сюжетната линия, значи ще имаме пълзящи земноводни, които ще излезнат от дупките си! За сега само Каан и Селин стигат, после и други може да се включат! Серко направи нов проект за полилей за американците, гледайки снимките на Еда! Каан ще бъде предизвикан, че не успя с игрите си!  Селинката също ще играе мръсно, видяхме злобата в очите й! Нека най после Серкан разбере на каква карта е заложил, доверявайки се на Селин! Може и да види истината, но до тогава Еда ще е мишената, защото е открита и честна!
Heartbeat Някой позна, че белезниците отново ще бъдат на мода!
Gift Heart Най после съм доволна! Ще изгрее нова двойна звезда на хоризонта!

Kissing Heart Хайде, момичета, толкова от мен! ... За сега де!

# 356
Според мен под някаква форма Серкан е убедил Еда, че трябва да изпълнят договора. Мисля, че той разбира че е влюбен в нея, но не е сигурен, че тя го иска и прибягва до тактиката с договора, за да я държи до себе си. И с това ще се насади на пачи яйца когато Селин обяви, че са решили да се разделят с нейния. Май договора с Еда ще тр. да се продължи с нова клауза - "Спаси ме от Селин!" 😀

А картичката е препратка към еп. 1, както и белезниците.
Когато отидоха на срещата за купуване на парцел закопчани един за друг и Серкан не знаеше още името й я представи на продавача с името Пери ханъм/Г-жа Фея.
Харесвам и сценария!

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 21:24 от dariVale

# 357
И накрая г-ца Селин да не остане сама, Ферит е далеко, Серкан обвързан с Еда. За нея Сириус, но и той не я харесва Laughing

# 358
Отдавна не съм писала в темата, но сега просто реших да споделя мислите си на фона на прекрасните разсъждения, които чета непрекъснато в нея. Прекрасни сте момичета!!!! Hands Plus1 Изпитвам неописуема наслада, когато вляза тук и прочета вашите споделени мисли и чувства.
               Поста ми е предимно за Серкан, но не защото симпатизирам на Керем, а защото така виждам и усещам неговия герой Серкан. Предварително се извинявам за огромния „чаршаф“, който ще метна.
               Не зная защо толкова категорично повечето в темата осъдиха Серкан и му пожелават „всички дяволи от ада“, но…. наречете ме както искате – може и негов адвокат, но за това поведение имат вина много фактори. Като се започне от миналото му, за които почти нищо не знаем и се стигне до сегашното. За миналото – не знаем подробности, но вече доста „трохи“ се отрониха, почти колкото половин „филия“. Преживял е загубата на брат си – дали е мъртъв или изчезнал – не знаем, но това не е толкова важно. За мен по-важното е, че дори, когато е бил жив, Серкан не е можел да прави това, което иска. Може би, защото е бил по-малък, може би, защото не са смятали, че трябва с това да се занимава. Все си мисля, че „баткото“ е бил своенравен и не се е подчинил на желанието на родителите си – да се занимава с нещо, полезно за холдинга. Решил е да прави онова, което му харесва – да свири, да се занимава с музика. Тогава родителите му прехвърлят цялата си енергия за да накарат малкия син да тръгне по утъпканата пътека на бизнеса. Вероятно са били много строги в това отношение – виждаме, че е завършил с отличие. Бунтарският му дух обаче личи още от тогава. Успял е да смекчи сърцето на брат си и той му е подарил китара. На нея Серкан свири и до днес, макар и само веднъж годишно. Що се отнася до бунтарството по отношение на родителските „мераци“ се е ограничил само до това да направи своя фирма и да отказва работа в холдинга на баща си. Безброй компромиси е бил принуден да направи – съгласил се е да бъде съсобственик, живее в дома на родителите си, макар и в отделна сграда и кой знае още колко компромиса е трябвало да направи. Пресата на родителите му, в частност на баща му върху него, обаче продължава и до сега. От последната серия разбрахме, че баща му отива във фирмата само когато има за какво да го упрекне и да му покаже, че не може да се справи. Спомнете си – той отиде по време на търга за да „натрие носа му“. Сега отново Серкан се пита защо е тук и беше изненадан от комплимента, който получи за осветителните тела. Явно той никога не е бил поощряван, никога не е бил поздравяван от баща си за постигнатите успехи. Та баща му дори не присъства на награждаването му в Анталия, а според всички това беше изключително престижна награда. Баща му винаги е резервиран по отношение на всичко, което прави сина му – дори подаръците за РД от него ги поднася Селин. И още една трошица от живота на Серкан – родителите осъзнаха, че са допуснали грешка по отношение на сина си, макар да се оправдаха, че са направили онова, което са смятали за най-добро за него. И това осъзнаване отново е дело на Еда. Няма как да продължат да не я харесват.
              Всичко, написано по-горе, за мен означава, че Серкан много отдавна е започнал да изгражда този характер, за който сега го обвиняваме. Той е трябвало да си отваря очите не на четири, а на 10 за да не сбърка. Научил се е да разсъждава върху всяка постъпка и действие на хората като търси с какво биха могли да му навредят. За съжаление той вижда винаги само негативното. Няма развита способност да оцени доброто, да оцени положителното. Точно затова е объркан и от поведението на Еда. Объркано е и сърцето му, което никога до сега не е „туптяло“ по този начин. Еда „човърка“ и там в сърцето, и в мозъка му. Поддава се на чувствата си, които не осъзнава и после бърза да си върне „фабричните настройки“, защото осъзнава, че това е нещо непознато, нещо, което го плаши. Поведението ѝ в онзи трагичен ден, когато ѝ наговори куп небивалици за него беше странно и необяснимо, защото отново се беше поддал на онова непознато за него „трепкане на сърцето“, а тя беше дистанцирана. Лошо съвпадение беше факта, че леля ѝ, сутринта открехна завесата на чувствата ѝ. Тя започна да се бори с тези чувства точно на база преживяното със Серкан, когато „се върнат фабричните настройки“. Той пък, след като научи за кражбата, много бързо свърза съмнителното ѝ поведение с това. Ние знаем истината, но той няма как да подозира нещо подобно. Поставете се на негово място. Папката е била само и единствено в нея. И ако Пъръл и Енгин го осъдиха, защото това е недоверие към годеницата му, а щом я е избрал би трябвало да ѝ има пълно доверие, то Серкан, който знае истината, няма как да мисли по същия начин. Даже напротив, какво пречи това красиво, упорито и дръзко момиче да е решило да му завърти главата и в определен момент да се възползва от дадена ситуация за да получи едни лесни пари. А предпоставки за това има – нали тя поиска да работи при него в неговата агенция, тя предложи да се справи с патента и куп други такива дребни наглед подробности. Още повече, че за избора му на „годеница“ нито баща му, нито майка му одобриха. Напротив осъдиха този избор и му лепнаха етикет „Грешка“. Точно затова и на неочакваното посещение на баща си в агенцията, той обяви, че „годежът“ е приключил. Грешката е отстранена. Всички тези негови разсъждения и мисли – да търси негативното в поведението на хората го накараха да се държи така с Еда в „онзи ден“, а сблъсъкът на негативното и „разчовърканите“ му чувства го направиха безцеремонно груб. Такъв, какъвто не са го виждали нито колегите и приятелите му, нито близките му – майка му и Сейфи. Титаничен сблъсък на черния облак в душата му с простреляното от любовната стрела сърце. Последиците ги видяхме – страдаща душа,  блуждаеща по местата на спомените с това удивително същество, когато е сам и дълбоко скрита зад маската на равнодушния почти жесток робот пред всички останали.
                Какво искаме сега от него? Аз лично искам да поправи грешката си, но не, защото така трябва и така е научен, а защото е осъзнал, че човек трябва да се доверява и на чувствата си. Искам черния облак в душата му да я напусне. Баща му каза, че трябва да се доверява не само на инстинкта си в работата, но и в живота. Той, баща му, е сигурен, че този инстинкт няма да го подведе. Но на мен ми се иска Серкан сам да осъзнае, че инстинкта му не го подвежда и да отвори очите си за хубавото около него. Да спре да търси врагове там, където ги няма. Нека се поддаде на чувствата си и да покаже всичко онова, което е крил винаги дълбоко в себе си. Сигурна съм, че на нас, зрителите, ще ни хареса. А за това е достатъчно да се остави в нежните ръце на Еда. Тя ще изкара всичко скътано в душата и сърцето му.
           Простете ми за фермана.

+ 1. Съгласна съм със всичко, което си написала.
Страхотни сте, няма нещо което да не сте обсъдили, аз за съжаление чак сега изгледах епизода без бг суб не мога да разбера нищо. Само ще добавя, че в края на епизода ми стана много тъжно за Серкан. Толкова нещастен се чувстваше и в безизходица от това, което се случи. Аз не мисля, че скоро ще се сдобрят. Дано сценаристите да имат интересно решение, по-различно от това което сме виждали до сега. Тоѝ не иска да се раздели си нея, както сте писали вече не може без нея, но определено не знае какво да направи за да я върне до себе си.
Докато съм писала пуснали втори фраг, много ми е объркващ не зная какво да мисля.

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 21:38 от teseto

# 359
На мен лично ми хареса фрага,знам ли,сякаш не ми се гледа епизод на мъка и терзания един за друг отдалече...Гледа ми се такъв в опасна близост,но пак да са емоционално далеч/само за този епизод/.Серкан ще се види в чудо с укротяване на опърничевата,сигурна съм.

Общи условия

Активация на акаунт