Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 37/

• 63 789
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Керем е коментирал снимката на Ханде Simple Smile

Моля, който може да преведе коментара на Керем.

Италианките и рускините го бяха превели в групите си. Той й пише нещо от сорта на "ще се снимам в същата поза", а тя му казва "да те видим в същата поза". Общо взето се шегуват, но те си знаят. Simple Smile

# 451
  • София
Момичета, сега гледах новия фраг на другия ромком на Фокс и... вярно се скъсват да ги целуват главните герои там. Романтика, целувки, прегръдки. Ние кога ще гледаме такива неща? Значи... от еп. 1, когато видях какъв образ е Серкан, чакам да го видя влюбен в Еда. Даже си спомням какво си помислих в края на еп. 1. "Нямам търпение да се влюби в Еда, да го осъзнае, да й признае и да го видя как ще се държи като нейна половинка. Ха, да го видим тогава!" Grinning

# 452
До колкото разбрах, май 15 епизода ще е 1 сезон и ако има висока гледаемост, ще работят по 2ри сезон?

# 453
  • София
До колкото разбрах, май 15 епизода ще е 1 сезон и ако има висока гледаемост, ще работят по 2ри сезон?

Къде го прочете това? 15 епизода ми се струва много малко дори за 1 сезон. Надявам се да са повече. Simple Smile

Повечето летни сериали приключват с около 20-25 епизода поради нисък рейтинг. Надявам се тук да не стане така. Но, ако ще снимат втори сезон, дано имаме поне 20 епизода сега.

# 454
  • София
Момичета, сега гледах новия фраг на другия ромком на Фокс и... вярно се скъсват да ги целуват главните герои там. Романтика, целувки, прегръдки. Ние кога ще гледаме такива неща? Значи... от еп. 1, когато видях какъв образ е Серкан, чакам да го видя влюбен в Еда. Даже си спомням какво си помислих в края на еп. 1. "Нямам търпение да се влюби в Еда, да го осъзнае, да й признае и да го видя как ще се държи като нейна половинка. Ха, да го видим тогава!" Grinning
Добър вечер! Nature First Quarter Moon With Face
Трябва да се въоръжим с търпение! Романтични моменти, приятелски прегръдки, влюбени погледи, нежни докосвания, мили жестове ще има, но по отношение на разкритие на истински чувствата, разтапящи желания, страстни целувки и откровени признания ще трябва да почакаме! Все пак сценарист на нашия любим сериал е известната Ayse Uner Kutlu (Айше Юнер Кутлу), а тя определено е от сценаристите, които обича да разтяга във времето развитието на романтичните действия между главните герои, доколкото това е възможно (напр. така е в един от нейните последни проекти Erkenci Kus/Ранобудна птичка от 2018 година). За мен поне е важно да има красиви моменти, приятни изненади, мили жестове, изяснени взаимоотношения, вълнуващи случки, т.е. играта на "котки и мишки" да е винаги в полза на сценаристите! За останалото съм се въоръжила с много търпение и сладостно очакване (и изстудено бяло вино!)!

P.S. Това с броя епизоди и броя сезони в момента е въпрос, на който никой освен ръководните телевизионери от FoxTV и продуцентите не могат да датат точен отговор. Преди около седмица някъде в интернет пространството имаше поместен коментар на ръководен телевизионен фактор от FoxTV, който без да се ангажира с нищо конкретно отбеляза факта, че до момента сериала е с добри рейтинги, редовно "чупи" разни рекорди за най-гледан фрагман/епизод и вероятно ще продължи поне до края на годината.
Хубава вечер и спокойни сънища! Heart

# 455
  • София
Добър вечер! Nature First Quarter Moon With Face
Трябва да се въоръжим с търпение! Романтични моменти, приятелски прегръдки, влюбени погледи, нежни докосвания, мили жестове ще има, но по отношение на разкритие на истински чувствата, разтапящи желания, страстни целувки и откровени признания ще трябва да почакаме! Все пак сценарист на нашия любим сериал е известната Ayse Uner Kutlu (Айше Юнер Кутлу), а тя определено е от сценаристите, които обича да разтяга във времето развитието на романтичните действия между главните герои, доколкото това е възможно (напр. така е в един от нейните последни проекти Erkenci Kus/Ранобудна птичка от 2018 година). За мен поне е важно да има красиви моменти, приятни изненади, мили жестове, изяснени взаимоотношения, вълнуващи случки, т.е. играта на "котки и мишки" да е винаги в полза на сценаристите! За останалото съм се въоръжила с много търпение и сладостно очакване (и изстудено бяло вино!)!

P.S. Това с броя епизоди и броя сезони в момента е въпрос, на който никой освен ръководните телевизионери от FoxTV и продуцентите не могат да датат точен отговор. Преди около седмица някъде в интернет пространството имаше поместен коментар на ръководен телевизионен фактор от FoxTV, който без да се ангажира с нищо конкретно отбеляза факта, че до момента сериала е с добри рейтинги, редовно "чупи" разни рекорди за най-гледан фрагман/епизод и вероятно ще продължи поне до края на годината.
Хубава вечер и спокойни сънища! Heart

Именно Erkenci Kus/Ранобудна птичка е един от успешните летни проекти. Стартира в края на юни 2018 и продължава до август 2019. Има 51 оригинални епизода. Не съм го гледала от/до, хванах няколко епизода, докато го излъчваха по бТВ, но знам, че е имал много фенове и добър рейтинг за ромком. Надявам се и при нас да е така. Имаме страхотна химия между главните герои, хляб за интересни събития покрай второстепенните, сюжетът е интригуващ и към момента успяват да ни изненадат и държат под напрежение с всеки епизод. Наистина лек, красив и приятен за гледане сериал. Както преди споменах, напомня ми на Her Yerde Sen/Навсякъде ти - който за съжаление приключи с 23 епизода. Не знам какво се обърка там. Но явно при повечето ромкоми става така. Четох някъде, че турският зрител предпочита семейни драми, фатални любовни истории, криминални сцени тип Istanbullu Gelin/Истанбулска невеста или Çukur/Ямата. Затова ромкомите не издържат на конкуренцията, когато започне основният телевизионен сезон от септември. Мисля, че досега има само 2 успешни ромкома - Erkenci Kus/Ранобудна птичка и Kiralık Aşk/Любов под наем, поправете ме, ако греша. Като съм чела, че и при двата успехът се дължи най-вече на химията между главните герои. Силно се надявам и при нас да се възползват от това и да не се похаби без време, както стана с Фуркан Андъч и Айбуке Пусат в Навсякъде ти.

Стига съм философствала. Лека вечер от мен и си чакаме сряда! Heart

# 456
Сетих се нещо, което скоро обсъждахме. Договорът между Серкан е Еда го подписаха на 08/07/2020. И е за два месеца. Тоест на 08/09/2020 приключва.

Серкан обвини Еда в кражба в деня след рождения си ден, т.е 27 август. Да кажем, че Еда търси доказателства 2-3 дни - т.е. действието беше последните дни на август.

Действието в новия епизод ще се развива в последната седмица на договора. Еда едва ли ще прости на Серкан лесно. Т.е мисля си, че докато му прости договорът така или иначе ще е свършил.

Може би ще решат да го удължат с няколко дни до сватбата на Селин... Сватбата на Селин нали трябваше да е след 2 месеца, трябва вече да я подготвят, ако има такава...

Може би все пак ще има прекратяване на договора или раздяла, надявам се притяелска. Докато не се появи някой обожател на Еда, дано само Серкан не реши да се върне при Селин.

А и също: учителката каза на Еда, че е говорила с учителския съвет и че са взели решение, че Еда може да завърши образованието си и да запише последната година през м. септември.
Ако на Еда й е мечта да завърши образованието си, не би ли следвало да се запише в университета?
Би било редно Серкан да й плати годината.... ама този кадър от Мардин, който излезе ме навежда на мисълта, че бабата ще се появи на хоризонта в най-скоро време. Може би тя ще плати обучението на Еда.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 07:14 от kukli4ka456

# 457
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Дойде нашият ден за кино.😏 Искам отношенията им да бъдат не по договор, а защото искат да бъдат заедно😀
Да започнем деня с кафе и усмивка

И довечера ще видим какво ще стане с нашите влюбени😏

# 458

Къде го прочете това? 15 епизода ми се струва много малко дори за 1 сезон. Надявам се да са повече. Simple Smile

Повечето летни сериали приключват с около 20-25 епизода поради нисък рейтинг. Надявам се тук да не стане така. Но, ако ще снимат втори сезон, дано имаме поне 20 епизода сега.

Ами никой не ми отговори тук в темата , в гугъл нищо не намерих. И накрая влязох в групите и страниците на сериала във ФБ , като в едната група , жената която превежда /качва ( не съм сигурна кое от двете прави ) сериалите ми е отговорила , ако не се лъжа.

# 459
Аз съм от тези, които гледах "Ранобудна птичка". Да си призная честно, гледах го заради Джан и Демет. Тяхната история ми беше интересна, всичко друго за мен беше пълна глупост. Ако трябва да сравня сериалът "Ранобудна птичка" с ''Почукай на вратата ми'' - втория печели. Наистина жанра е романтична комедия, т.е трябва да има комични персонажи и моменти, но да бъдат в рамките на нормалното, а не да завземат 2/3 от сериала. Мисля, че засега всичко при вратата е умерено.
Много ми хареса как Еда с помощта на своите дружки успя да докаже своята невинност. Радвам се също така, че Мело разбра какъв всъщност е Каан. Никой не заслужава да бъде лъган и използван по такъв долен начин.

# 460

Тихо е в темата днес.

# 461
Славенче, това е затишие пред буря Wink Знаеш, че тук дори и по време на излъчването много от нас не коментират, за да не се разсейваме от гледането, но след това по нощите какви фермани изписваме Kissing Face

# 462
  • София
Тихо, тихо, колко да е тихо? Grinning Чакаме си новия епизод довечара със затаен дъх, затова така. Ха-ха

Да ви кажа честно, по отношение на ромкомите и аз съм на мнение, че всичко трябва да е добре балнсирано - да си има забавните моменти и комични персонажи, да има романтика и красиви сцени, но нищо не трябва да надделява над друго. В противен случай се усеща от зрителя и интересът спада. Аз следях с интерес Любов под наем. Там според мен бяха уцелили нещата - главните герои имаха химия, историята им беше интересна, имаше обрати, имаше си забавните моменти и комични персонажи, имаше интриги, но не задълбаваха прекалено много и темпото на развитие беше добро. Това също е важно - не е окей да се разтягат нещата в 100 епизода, защото в един момент започват да се повтарят. Лично аз съм фен на ромкомите. Драматичните сериали ми идват в повече и обикновено губя интерес в средата на сериала.

Обмислям дали да не гледам нищо довечера и да си чакам епизода преведен в събота... но това значи, че не трябва да влизам в групата дотогава. За да не прочета някой спойлер. Не знам дали ще мога да издържа. Grinning

# 463

Фотошоп

Ами тихо си е, други дни поне 10-на поста има... Както и да е, всички предположения  и очаквания довечера или ще бъдат опровергани. или оправдани.

# 464
Привет момичета Nature Fire
За справящите се с руския, в инстаграм ще има онлайн преводи Grinning

Общи условия

Активация на акаунт