Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 37/

• 63 736
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Пеперудке Hug  ,гледай , а после с мъжо ще се правиш на изненадана Stuck Out Tongue Winking Eye

# 556
Пеперудке Hug  ,гледай , а после с мъжо ще се правиш на изненадана Stuck Out Tongue Winking Eye

Хич не ме бива да лъжа и да се преструвам,  познава ме толкова добре , че веднага ще разбере. Grinning

# 557
  • София
Поздравления за сценаристите на сериала!  Flowers Rose
Една изключително добра новина от последния час! Teleformat (Международната обсерватория/наблюдаваща телевизия за телевизионни програми, предавания и тенденции с база данни за над 19 000 телевизионни формата. Ежедневно публикува и постоянно актуализара информацията за всички насоки по създаването, придобиването, програмирането и развитието на телевизионно съдържание) е публикувал информацията: „Knock On My Door" е единственият турски сериал в списъка на Teleformat с 23-те най-забележителни премиери за това лято. Той се нарежда сред други международни предавания, които се открояват между юли и август по отношение на рейтинги, влияние и оригиналност!“ Sunglasses

Чета Ви редовно,  но малко пиша , защото просто нямам какво да кажа, Вие всичко си изказвате вместо мен.
Пък и аз не съм в час с новите епизоди , нали ми е забранено да гледам без присъствието на мъжо,  и сега само на спойлери си въздържам.  Grinning

Butterfly:3
Лично те поздравявам за постигнатия успех да привлечеш съпруга си в едно толкова вълнуващо приключение, като това да гледате заедно турски сериал (наричам го приключение, защото съм чела статистика за отношението към турските сериали)! Това е чудесно в и за семейството! Сега си давам сметка, че съм доволна и дори щастлива, че точно гледането на сериали ние не правим заедно с моя съпруг (не поради друга причина, а  просто защото той не разполага с много свободно време, ако трябва да го чакам да отдели 2 часа за сериал, то има реална опастност сериала да е приключил с излъчването Sunglasses!). Малко съжаление усещам в написаното от теб и те разбирам, да не можеш да гледаш епизода, когато ние коментираме детайлите! Малко ми е жал, че трябва да изчакваш напасването на общото ви свободно време, но и в това има доза чар и романтика!  После като гледате заедно удоволствието ще е на max! Flowers Hibiscus Любопитно ми е (предполагам и на останалите пишещи в темата) какво е неговото мнение за сериала? Нали жените и мъжете сме от различни планети Smile

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 16:19 от nrgmama

# 558

С: Еда, какво направи? Щипе ми! Дай нещо да се избърша!
Е: Какво да правя? Помислих те за крадец.Чакай да се облека, че съм гола.
С: Еда, сега ли намери да ме напръскаш?!

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 559
  • Плевен / София

С: Еда, какво направи? Щипе ми! Дай нещо да се избърша!
Е: Какво да правя? Помислих те за крадец.Чакай да се облека, че съм гола.
С: Еда, сега ли намери да ме напръскаш?!

Stuck Out Tongue Winking Eye
гладна кокошка, просо сънува😉

# 560
А какво каза лелята на Серкан, когато ги събудиха и видяха, че са спали в едно легло? Да купи сладки от магазина на връщане ли? Не разбрах - за какво са й сладки, такава маса за закуска е сложила и чай е направила?

# 561
Нова от Ханде:

Биография Еда Йълдъз:
https://vk.com/sencalkapimi_dizi_ru?z=video-197410965_456239406% … l_wall_-197410965
Кратка биография:
Еда Йълдъз
Родена: 8 май 1997 в Истанбул
Възраст: 23 г.
Ръст: 175 см
Зодия: Телец

# 562
  • Плевен / София
А какво каза лелята на Серкан, когато ги събудиха и видяха, че са спали в едно легло? Да купи сладки от магазина на връщане ли? Не разбрах - за какво са й сладки, такава маса за закуска е сложила и чай е направила?
ставаше въпрос за сватбени сладкиши😉😛

# 563
  • София

Айфер каза на Серкан буквално следното: "Ако ви помоля, можете ли да минете през ЗАГС по пътя. Да купите сватбени сладкиши, а ние ще ги раздадем на съседите!"
Пояснение: ЗАГС е съкращение в руския език, идва от Органы за́писи а́ктов гражда́нского состоя́ния и преведено на български език означава Органи за регистриране на актове за гражданско състояние (съкратено - служба по вписванията) Sunglasses

# 564
Нов актьор се присъединява към сериала - Gurur Aydoğan, сигурно е братовчедът на Серкан, когото чакахме преди 2 серии

Скрит текст:

# 565
Stuck Out Tongue Winking EyeНаистина е постижение това мъж да гледа турски сериал. Моя само като им чуе музиките и ми вика "махай тия цигулки".😆А у нас по цял ден се озвучава с турски сериали. А аз отгоре на всичко съм и голям почитател на турската култура,история,храна,обичаи и изобщо всичко.
 Чат пат ме бъзика като ме назовава с нясои турски имена-Ферхунде и Айше например.
Но преди известно време като започна "Истанбулска невеста"по бтв той го загледа и даже се беше впечатлил от сериала и го хвалеше и чинно си го гледаше всяка вечер. После каза,че много го разводнили и спря.
Много е готино,че гледате заедно. Аз моя не бих могла да го накарам-иди дойди да са едни 40 минути,но това е дълга серия.
Аз много обичам турските сериали. Винаги съм ги гледала,но ги преоткрих повреме на бременеенето и майчинството.
Имам толкова много любими. И много ме е яд на негативното отношение към тях,защото е незаслужено. Едва ли не да те е срам да кажеш,че ги гледаш. Хората ти се смеят. Това ме дразни много.
Според мен и сюжетите им са много добри и имат наистина супер талантливи актьори.
Мога много да говоря по темата,но ще се спра,че не затова сме се събрали.
Момичета,аз тепърва ще гледам 7 ма и 8 ма серия,защото бяхме на морето и много изпуснах.
Понякога много ме е яд,че се мотая и бавно наваксвам за да мога да коментирам с вас-аз много обичам да коментирам сериали. Но често не  мога да ви смогна. И инфото,което давате е много полезно и интересно. Има различни гледни точки.
И ми е приятно тук.
Но аз съм малко бавничка с гледането,че имам само вечерното време.
Довечера с кеф ще си изгледам сериала и ще се включа.

# 566

Мисля, че е време да ги затворят някъде сами за повече от 24 часа.
От мерак го публикувах в друга тема, в която пиша.

# 567
  • София
Нов актьор се присъединява към сериала - Gurur Aydoğan, сигурно е братовчедът на Серкан, когото чакахме преди 2 серии

Скрит текст:

А дано се влюби в Еда и започне да я ухажва. Да поизпоти нашето момче! Smiling Imp

# 568
Четох, че въпросният Gurur Aydoğan ще е само гост за една серия. Имаше коментари, че ще е свързан с накакъв проект,  но това май са само предположения.

# 569
Да,аз също четох,че ще е само гост,за две серии.Масово коментарите бяха ,че са разочаровани,защото са очаквали Серкан да ревнува от него Sweat SmileSweat Smile
А с бабата какво стана?Нали и тя щеше да се появи Grinning
Много ми е интересно и коя ще е тайнствената нова секретарка на Алптекин Grinning

Общи условия

Активация на акаунт