Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 37/

• 63 701
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Привет, момичета, Hug

минавам да сложа буквичките
-   (Еда) Колко още ще чакаме?
-   (Сейфи) Не можа да преглътне решението за сватбата на Селин и Ферит.
-   (Еда) Ние взехме решение. Ние също се женим. Ти не знаеше ли?
-   (Мело) Еда и Серкан ще се женят!
-   (Айфер) Каквоооо?!?
-   (Айдан) Прекрасно! Изглеждаш великолепно, скъпа Селин.
-   (Еда) Каза ми, че си перфектна.
-   (Еда) Мисля че добре започнахме ...
-   (Серкан) Не си длъжна да отговаряш, но мога ли да ти задам личен въпрос?
-   (Айдан) Точният мъж за теб е Серкан.
-   (Енгин) Ти си влюбен в Еда. Само че не го осъзнаваш...
-   (Еда) Влюбен ли си в Селин?
-   (Селин) Ако има дори мъничка вероятност да бъдем заедно в бъдеще... още днес, веднага ще напусна Ферит

Всички детективи - клавиатурите са ваши Kissing HeartHug

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 22:32 от blue`

# 646
Пак ни хвърлиха в музиката с фрага. Подготвяйте си официалните рокли, момичета. Другата седмица много сватби, много нещо ни чакат Stuck Out Tongue Winking Eye Забелязах някои детайли, но по-добре утре на свежа глава да се впусна в словесни излияния. Само ще кажа - браво на Еда, много хубав женски образ са ѝ придали HeartHands Punch

# 647
  • София
-   (Селин) Ако има дори мъничка вероятност да бъдем заедно в бъдеще... още днес, веднага ще напусна Ферит

Привет и от мен момичета!
Благодаря за експресния превод на фрага! Аз не съм от групата на детективите и няма да се впускам в разследване, само си помислих когато прочетох превода, че ако на това изречение на Селин (преведено от blue') Серкан отговори положително, то тогава сериала би трябвало да приключи?! Според вас има ли шанс една връзка между Еда и Серкан след още една обида нанесена от него? Както и да се опитваме да обясним поведението на Серкан, да търсим причини и оправдания за обидите и гнева, които насочва непрекъснато към Еда, да се откаже директно от Еда и да даде надежда на Селин да бъдат заедно, за мен поне е напълно неприемлив сценарий! И да си кажа мнението, че с това изречение мога да определя Селин  като изключително нахална, чак нагла! И ми става винаги болно, като гледам големите, красиви очи на Еда изпълнени с болка, тъга и сълзи.....
Спокойни сънища! Nature Moon

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 00:43 от nrgmama

# 648
Истинска, истинска фея е Еда. 🧚♀🧚♀🧚♀

Какво ли ще отговори Серкан? 🤔
Не вярвам да каже на Селин, че иска да бъдат заедно, защото си мисля, че той наистина не иска. Не проявява никакъв интерес към нея, мислите му с все за Еда.

Радвам се, че ще сподели на Енгин за договора, защото Енгин ще му помогне да разбере какво изпитва към Еда. Нека само за миг си представи да е със Селин, дали ще може да живее без да вижда тази фея?

# 649
Момичета, според мен едва ли ще разберем какво ще отговори Серкан. Може би това ще е чак в следващия епизод. Sob

Мисля, че целият епизод ще е сцените, които ги дават набързо:

Чудя се, дали това с роклите не е деня, в който Еда и Селин си избират сватбени рокли. Ходят като, че все едно са на дефиле и Еда пита дали добре са започнали (преструването, че ще има сватба) Rolling Eyes

Един от възможните сценарии е: Серкан да даде надежда на Селин, да разбие сърцето на Еда, на сватбата Селин да зареже Ферит, но Серкан да не иска да е с нея, защото вече ще е разбрал, че иска да е с Еда. Но ще е късно, ще остане сам.

(* Което ми напомня за музиката в началото на всеки епизод "1,2,3,4...звезда ще проблелесне, след това ще изчезне, знам, всяко нещо има начало, всяко нещо има край, звезда преминава през небето и изчезва. Самотата винаги остава кагато погледнеш в огледалото") На мен този текст не ми звучи весело, дано съм в грешка.

Другият вариант, за който се сещам е: Селин да зареже Ферит, но Еда и Серкан в даден момент преди сватбата на Селин да си разкрият чувствата един на друг и да продължат наистина като истински годеници. Без да има драма и без да ги разделят.

Флаговете много ме объркват, ако някой има теории, какво се случва да пише. 

Но Еда е уникален образ - как й хрумна да каже, че ще се женят. Същото като това, че ще живеят заедно. Пак ще трябва да обясняват на Айдан и Айфер, че не е истина. За пред Айдан ще мине,.... пред Айфер... направо не знам как тази жена издържа внезапния годеж, внезапното преместване на Еда... и сега и тази сватба. Stuck Out Tongue

# 650
  • София
Здравейте, момичета!

Най-после изгледах епизод 9 с български субтитри и ще пиша, ще пиша много, защото мнението ми доста се промени. Първо искам да обобщя епизода с няколко думи, а после ще опиша всичко подробно така, както аз го видях. Епизодът беше много романтичен, изпълнен със забавни моменти, няколко емоционални такива и ме наведе на доста размисли.

Започвам отначало. Когато Еда каза „сбогом“ и върна пръстена, Серкан беше като застрелян. Буквално. Не знаеше как да реагира. Според мен това беше причината да не я последва. Осъзна колко много я е обидил и не знаеше какво извинение би могло да оправи нещата. Въпреки че я е опознал донякъде, явно не е достатъчно, за да се досети, че едно простичко и искрено „извинявай, сгреших, много съжалявам“ е напълно достатъчно.

Беше много мил, истински и спонтантен моментът, когато видя роклята и реши да я купи за Еда. Дори Енгин се изненада от тази постъпка. Тя не е присъща за Серкан. Всъщност, ако се замислите, това е едновременно много смел и романтичен жест. Смел е от една страна, защото всички жени сме особено капризни на тема дрехи. Въпреки че имам дългогодишен приятел, той все още се затруднява при избора на дреха за мен. Затова предпочита аз да избера, а той да я плати. За да не сбърка. От друга страна е смел, защото показва отношение. Не избираш подобен подарък за кого да е. Всъщност с този жест Серкан разкрива чувствата си. Това е неговият начин, който дори не е осъзнат. В този момент задръжките му просто паднаха. Действа инстинктвно и дори не се замисли. Което е много романтично. За първи път при него не работеше логиката (умът), а емоциите (сърцето). Серкан се влюбва в Еда и започва да го показва – по неговия начин.

Прехвърлям се на първата особено забавна сцена за мен – когато Еда закачи снимката на Серкан на входа на дома си и беше зачеркнала лицето му с червен хикс. Признавам си, правила съм нещо подобно. Това разкрива детето в нея. Което е сърдито и постъпва по най-първичния, но по детски чист начин. Затова харесвам Еда. В нея няма фалш. Единствено я укорявам вече за това, че бяга прекалено много от чувствата си и сама не си позволява да бъде щастлива.

Много мил момент беше разговорът между Мело и Серкан. Колкото и наивна да е Мело, тя е една от най-добрите приятелки на Еда. Според мен тя усеща чувствата на приятелката си и логично – иска да й помогне, като я сдобри с любимия й. Много се радвам, че му подсказа къде може да я намери. Тази постъпка издава нещо много важно, което ще опиша подробно по-нататък – доверието на Мело в Серкан като правилния мъж за Еда (зетят).

Няколко думи за Селин – евала на Биге Юнал. В първи епизод бях по-скоро разочарована от избора на актриса за бившата приятелка на Серкан. Не знам. Очаквах някоя по-красива, по-атрактивна. Но сега се убеждавам, че точно това е правилният избор. Биге успява да вдъхне на Селин точно толкова студенина, колкото е нужно. Излъчва и класата на момиче, отгледано в богато семейство, както и нотката на разочарование, че е била неоценана от мъжа, който винаги е обичала. Със сигурност засега не харесвам персонажа Селин, но актрисата се справя чудесно с тази роля.

Да си дойдем на думата – Еда и Серкан, Серкан и Еда. Толкова красива беше сцената в градината, когато Серкан откри Еда. Тук е моментът да кажа, че и двамата са прекрасни актьори. Играят си много добре ролите. И наистина има невероятна химия между тях! Много ми хареса това, че й сложи белезници. Отново нетипична постъпка за него, но достатъчно красноречива. Ако се замислите, Серкан беше доста последователен в желанието си да говори с Еда и да й се извини – по неговия начин. (Тук отварям една скоба – когато хората са различни, те показват чувствата си по различен начин. Обичат по различен начин. Извиняват се по различен начин. Това, че някой не ти казва „обичам те“ по твоя начин, не означава, че не те обича.) Първо, Серкан заведе Еда в семейна къща в планината, за да поговорят - с това показва, че я чувства достатъчно близка, за да я заведе там. Разходката в гората и интересът му към работата й в детския приют показват отношение и желание за комуникация. Обядваха заедно и измиха чиниите заедно, защото той продължаваше да търси начин да се сближат. Сцената с цепенето на дърва имаше двойно значение според мен – от една страна отново показва вниманието си към нея (защото все пак крайната цел беше да запали огън, за да не й е студено вечерта, докато говорят), от друга страна – показва колко е сръчен, тоест иска да я впечатли. В крайна сметка коя жена ни би се впечатлила от красив и строен мъж, който умее да цепи дърва. Дори се радвам, че не си свали ризата – това не е в стила на Серкан и щеше да дойде прекалено. Смятам, че Серкан щеше да се извини на Еда, но тя го прекъсна и си тръгна по време на разговора им пред камината. Да, той започна с Каан и проекта, но, както казах, това е неговият начин. Убедихме се, че Серкан не обича да греши и вероятно няма много опит (да не кажа никакъв) в извиненията. Оттук следваха и се редуваха забавни и романтични моменти между тях до края на епизода. Тъй като сте ги описали много добре, няма да се повтарям и да ви отегчавам. Ще обърна внимание само на два от тях, които са важни според мен:
1. Сцената между Айфер и Серкан. Според мен както Мело, така и лелята на Еда се доверяват на Серкан, защото усещат искреността в чувствата и на двамата. Наречете го интуиция. Но още преди двамата ни любимци да го осъзнаят, Айфер и Мело усетиха искрите на любовта между тях. Смятам, че Серкан няма да ги разочарова, като разбие сърцето на Еда. Напротив.
2. Последната сцена, в която Еда се върна при Серкан – всъщност тя, а не Серкан намеси договора. През цялото време тя бягаше от него и повтаряше, че не иска да го вижда. Отблъскваше го. А той през цялото време й говореше като влюбен мъж. Трябва да си сляп, за да не забележиш промяната в него. Всъщност тя не му позволява да разкрие чувствата си пред нея – спира го с това си поведение. Серкан няма как да предположи, че любовта му е споделена. Защото Еда не се държи като влюбена жена. Да, на моменти показва близост, но по-скоро приятелска загриженост, поне така го изкарва. В другите моменти е агресивна и бяга от него, защото самата тя се страхува от чувствата си. А ако просто се замисли, ще види, че Серкан вече й се обясни в любов – по неговия начин.

Според мен Серкан е достатъчно мъж, за да й признае, че е влюбен в нея въпреки нейното поведение. И след като изгледах епизода и двата фрагмана, смятам, че ще бъдем изненадани приятно в епизод 10 и нямам търпение за него. Simple Smile

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 04:46 от Бърборанка с розови очила

# 651
Привет, изгледах епизода с голямо удоволствие.
Бърборанке, прекрасно си описала епизода съгласна съм със всичко. Серкан наистина много се промени.
Еда според мен си мисли, че Серкан много държи Селин отново да е с него. Той до сега не е казал, че я обича или е влюбен в нея. Не е уточнил каква е истинската причина да разделя Селин и Ферит, аз мисля че е заради холдинга и опасността Каан да използва Ферит за да им навреди. Това кара Еда да се притеснява от чувствата си и да бяга.
Направи ми впечатление, когато Айдан му каза, че Селин и Ферит са се разделили, той никак не се впечатли.
Много ме учуди, че дойдоха лично да информират Серкан, че ще се женят след една седмица. Явно наистина са се договорили за нещо надявам се скоро да разберем.
Зная че фрагманите доста подвеждат, но на края на втория Еда гледаше толкова тъжно и нещастно какво ли видя или чу?

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 02:05 от teseto

# 652
  • София
На мен също ми беше странно, че Ферит и Селин отиват при Серкан (защото нямаше как да знаят, че Еда ще е там), за да му съобщят, че ще се женят след една седмица?!  

teseto, според мен е много възможно това, което е чула, да няма нищо общо със Селин. Но ще видим. Не случайно ни показват двете сцени - тази, в която Еда пита Серкан влюбен ли е в Селин, и тази, в която Селин пита Серкан дали има дори малък шанс да са заедно вбъдеще. Интересно какво ли ще попита Серкан Еда - казва, че е личен въпрос.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 02:20 от Бърборанка с розови очила

# 653
https://www.instagram.com/p/CFDECMQj8XG/?igshid=1micnf79x2phw

Изобщо не съм забелязала😲 Дали пък няма да видим булката беглец 🤷‍♀️

# 654
Flowers HibiscusБлагодаря от сърце за превода на епизода!:hibiscus:
Докато съм гледала е излезнал и втори фрагмент,благодаря ти Flowers Four Leaf Clover blue за превода!

За епизода,много ми хареса!Много се смях и в същото време почувсвах и тъга!

Много силна сцена между майка и син! Много болка изпита Айдан при споменаването на другото й дете,хубаво е че ще опита да започне да говори за болката си ,а не да я носи само в себе си.Изиграха го по страхотен начин!:clap:

Вече не се притеснавам,ако холдинга на Серкан фалира,Айфер ще го вземе на работа,има талант ,ще прави чудесни терариуми:wink:Айфер ,възхищавам й се ,толкова умело го накара сам да направи терариума,с мил и благ поглед му вдъхна увереност ,не му отказа помощ,подтикна го към послание в бележка.

Мело и любимият й зет,не можа да устои ,вярва в любовта им,помогна му,истински приятел.

Окачването на снимката на Серкан -забранено влизането на този човек,така заканващо я гледаше ,идеше й да му избоде очите,които  така или иначе не се виждат.

Подбора на секретарка за Алптеким,беше много забавен,да видим какво ще излезе под CV което той избра.Очаквам,някаква интрига ,но и че ще има надежда за преоткриването на тези така отчуждили се мъж и жена.

Нямаше я чаканата от мен целувка,не ,че съм мислила,че Серкан ще я целуне съзнателно,по-скоро си представях, че ще е импулсивно,в момент на спор,но не при него няма нищо недообмислено и непланувано.

Наистина минали са само някакви си шестнадесет дни,няма как компютърния хардиск-мозъка на Серкан да бъде мигновенно препрограмиран,сякаш някой да му смени стария софтуерен пакет с нов.

Той трябва първо да разбере и опознае новото си АЗ, аз със новите си чувства и вълнения/цветя,слънце,небе,звезди/всички те,които удобно се настаниха в душата му.Те толкова много му харесват,но той още не е готов да ми се довери напълно. Когато се докосне до чашата на настроенията,вижда цвета й ,разбира,но в следващия момент е като попарен/когато усети и видя ръката си върху тази на Еда при събуждането  им в хижата,дръпна своята,като ужилен от коприва/.

Извинавай,сбърках!Две прости думички,които така и не каза,а щяха да са напълно достатъчни ,но все пак ги написа и направи за Еда един свят създаден от него за нея,свят за тях двамата.Много мил ми беше в тази сцена:blush:

Едва ли му се е случвало преди да загледа рокля на витрина ,рокля на  цветя ,да поиска да е купи за Еда и да се пита дали тя би я носела.Енгин не повярва на случващото се .Това Серкан ли е,кой е този романтичен мъж? Наложи се да я укроти ,като й сложи белезници,боже Серкан Болат да върши такива неща.Направи всичко възможно да си върне проекта за екохотела,за да може да работи с Еда по него и тя да е наблизо,да е около него макар и по работа.Полага усилия нашия робот.Мие чинии,цепи дърва,все човешки неща .
Поинтересува се какво прави Еда в приюта в който я намери,поиска му се и той някой ден да бъде надежда за някого.Тя докосна сърцето и душата му и изкара на повърхността чувства и доброта ,коити се бяха свили в едно ъгълче и чакаха да бъдат потърсени.

Винаги е вярвал ,че трябва да е  с някой, като него и това би му гарантирало хармония.Сродна душа в която да откриеш своето второ Аз,това обаче е приятелството!Само,че любовта и приятелсрвото са абсолютно различни  неща.Да във всяка истинска любов трябва да има и приятелство,то е спойката.Но в любовта ни привлича различното,да когато споделяме с него живота си,въпреки пламъка на чувства,не винаги е лесно,понякога е вълнуващо,понякога влудяващо,но това е тръпката ,товя е огъня на любовта.  Различни сме!

Серкан се сблъска с нещо различно,предпазлив е,не може да разгадае чувствата на Еда.Тя постоянно му повтаря,че с нетърпение чака края на договора и че иска да излезе от живота му, каза й ,че не е знаел,че не може да го търпи,само тя и ние знаем,колко много е влюбена в този толкова различен човек.Би било чудесно ако имаме сетива да надникнем в света на другия .Понякога на човек му трябва твърде малко ,за да види ,че зад дебелата стена която е изградил между себе си и околния свят ,съществуват прекрасни,непознати неща ,а откривателството в живота е най-прекрасното нещо.

Различията могат да бъдат и плюс,не само минус,нещо като огън и вода-щом единият пали,другия да гаси.
Ако Еда е бурна,шумна,пръскаща от емоции,то Серкан е затворен,уравновесен,мистериозен,те са като черно и бяло,като сладко и горчиво,като светлото и тъмното, като слънце и луна.Но и любовта е различна,понякога  романтична,друг път страстна,силна и нежна,смела и плаха.Точно това виждам в техните отношения,в хижада,когато тя настояваше Серкат да отключи първо белезниците,беше неудържима,хвърляше вази,чупеше,а той просто изчака да премине лудоста й и в неговия стил попита "свърши ли".След като отмина нейната буря,тя съжали,поиска да почисти и.......Тяхните различия ги събират и ги правят едно цяло.

Еда и Серкан са като слънце и луна и някъде там,когато са готови от тяхната искрена любов ще се роди звезда.Любовта е съдба,за тях тя промени света ,времето спря в мига в който се срещнаха.

"Светът се върти по друг начин,когато огъня обикне водата"- Елиф Шафак.

# 655
  • Плевен / София

Привет и от мен момичета!
Благодаря за експресния превод на фрага! Аз не съм от групата на детективите и няма да се впускам в разследване, само си помислих когато прочетох превода, че ако на това изречение на Селин (преведено от blue') Серкан отговори положително, то тогава сериала би трябвало да приключи?! Според вас има ли шанс една връзка между Еда и Серкан след още една обида нанесена от него? Както и да се опитваме да обясним поведението на Серкан, да търсим причини и оправдания за обидите и гнева, които насочва непрекъснато към Еда, да се откаже директно от Еда и да даде надежда на Селин да бъдат заедно, за мен поне е напълно неприемлив сценарий! И да си кажа мнението, че с това изречение мога да определя Селин  като изключително нахална, чак нагла! И ми става винаги болно, като гледам големите, красиви очи на Еда изпълнени с болка, тъга и сълзи.....
Спокойни сънища! Nature Moon
👍👏

# 656
Няма да коментирам фрагмана, защото сценаристите винаги ни хвърлят на джанката, но ще кажа две думи за нашето момиче.
  Страхотна Еда , направо побърква Перушана.На първата им среща с Ферит и Селин в ресторанта,в Лондон със Серкан си говорили до сутринта по телефона и Перушана " така ли , Серкан и телефон".После щели да живеят заедно и PR-ката набързо се самопокани на гости, че и тараш направи в спалнята на бившия. И сега като изстреля, че и те с Роби ще се женят ,оная съвсем откачи и набързо реши , че само Серко да ѝ намекне ,че могат да са заедно и тутакси напуска Ферит.Е как да не я обичаш?! Тя е толкова непридвидима, спонтанна и истинска . Внася хаос в живота на Серкан , а той нали каза , че обича хаоса .

# 657
# 658

Вече не се притеснавам,ако холдинга на Серкан фалира,Айфер ще го вземе на работа,има талант ,ще прави чудесни терариуми:wink:Айфер ,възхищавам й се ,толкова умело го накара сам да направи терариума,с мил и благ поглед му вдъхна увереност ,не му отказа помощ,подтикна го към послание в бележка.

Изключителен акцент с направата на терариума от страна на Серкан Болат... Много символика имаше в него и Еда, която обича и интерпретира изключително добре символното значение на цветята, го разгада отлично... Първо, не знам дали забелязахте, че Серкан положи две фигурки, дамска и мъжка, на пейка, с улична лампа... Това много ми напомни за любимата им пейка в парка, вечерта, под светлината на лампите, където двамата седяха заедно и той се опита леко да открехне завесата за себе си и за своите чувства, за това, че по принцип трудно разкрива себе си пред другите... В нейно присъствие се старае, но не винаги се получава така, както го очаква Еда... Но тя разбра подсказаното... Освен това в терариума дадоха в близък план  стрък момина сълза...  И ще цитирам, за да не бъда голословна.. "Момината сълза - цветето на богините... Знае се, че извлек от него  помага на човешкото сърце да работи по-добре.  Самата красота на неговите цветове, внушава допълнителен стимул за живот, защото момината сълза, това пролетното цвете, е прекрасният и съвършен образец на вдъхновеното творчество на природата." Е, няма  как един архитект да не се впечатли от "вдъхновеното творчество на природата", нали?! И още от древните легенди.... "Древните римляни смятали, че момините сълзи са капчици от ароматната пот на богинята на лова Диана, паднали в тревата, когато тя бягала от влюбения в нея Фавън." И последно... "Всяка година, в първата неделя на месец май младите отивали в гората за момини сълзи, после с тях украсявали стаите, первазите на прозорците, забождали букетчета върху дрехата си, а след това започвало пиршество и танци. Юношите, поканвайки девойките на танц им подавали букетче момини сълзи.
И ако девойката приеме поканата, тя подарява на младежа своето букетче и понякога този скромен подарък ги съединява за цял живот: давайки съгласието си за брак, момичето се закичвало с букетчето момини сълзи от своя любим. От този момент се смятало, че двамата са сгодени. Ако отклонява предложението - тя го хвърляла на земята. Да хвърлиш стрък от нежното цвете под краката си, означавало, че показваш неуважението си."

Едва ли Серкан е бил наясно с цялата тази символика, но може би интуитивно е посегнал към това цвете...  Но леля Айфер, добрата кръстница и фея,  я знае със сигурност...  Еда също.... И така... метафорично... поканата за танц е приета от Еда и "танцът" между двамата продължава... А Серкан наистина не можа да скрие щастливата си, по момчешки красива усмивка от факта, че Еда се върна... Просто за миг целият се оживи, чудеше се накъде да гледа и  как да скрие вълнението си,  засия от вътрешна емоция, която се изписа прекрасно като външна проекция  и отпечатък върху лицето му...
П.П. Свалям шапка на Айшето... Много хубави внушения, направени по много деликатен и изискан начин... Hands Clap

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 13:07 от mury9

# 659
Hug Бърборанке, Hug Ninika, прекрасно сте писали, напълно споделям усещанията ви. Ninika благодаря, че ми припомни този цитат на Елиф Шафак от любима книга. Бях го забравила, а е много подходящ за нашите сладури.

Mery18 +1. Хареса ми това за перушаната Stuck Out Tongue Winking Eye

teseto и с теб съм съгласна. Аз предполагам, че Еда дочу точно изказването на Селин, че е готова да се раздели с Ферит за да бъде със Серкан. Еда и без това знае, че Селин още обича Серкан, в добавка я чу как му го призна в конюшните. Еда е влюбена в Серкан и няма как тази ситуация да я прави щастлива. Още повече, че тя дори не подозира че нашето момче се влюби в нея. Поведението на Серкан, признанието му, че Селин е най-логичната жена за него, непрекъснатото прегръщане със Селината, това че продължава да настоява да ги разделят - Еда вижда в тези жестове любов от страна на Серкан към Селин (то кой би го изтълкувал по друг начин). Та нашето влюбено момиче е тъжно, защото очаква Серкан да приеме Селин обратно, което автоматично означава край на приказката.
В първия фрагман, когато са я направили на захарен памук и Серкан казва "спиращо дъха", тя го погледна с такава нежност и обич... Чудя се какво пак ѝ каза типично по Серкановски, че очите ѝ така се натъжиха. В някои моменти ми иде да го тупна този сладур с нещо тежко Imp
Охх, нямам търпение да се разплете кълбото вече и да се изяснят чувствата им, че да започне най-накрая и "нашата" любовна история.

mury9, Flowers Hibiscus благодаря за пояснението със символиката на цветето. Аз обожавам момини сълзи, но това не го знаех. Наистина много добре работят с детайлите тези вълшебници - сценаристите.

Общи условия

Активация на акаунт