Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 400

• 37 885
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Момичета Two Hearts
Успях и аз да се класирам за серията.

# 181
  • Пловдив

Хаштагът на 18 епизод е #SefirinKızıBaşlıyor/Дъщерята на посланика започва.

# 182
  • Варна

Оставям ви с пожелание за много вълнения,безпроблемен нет и снимчици на новата ми придобивка🤣

Привет, Нуше Heart Decoration
Страхотна придобивка!
И аз съм на линия, дано не ми се прецака нета Rage
Приятно гледане, явно на война ще отиват работите Smiling Imp каквото такова Hushed

# 183
  • Пловдив

https://vk.com/aveturk

Тук ще има превод на руски в ефир.

# 184
Ей, тъкмо започна и пуснаха прахосмукачката -10-15 мин реклама каза рускинята

# 185
Ама това не са класическите реклами - това си е на Стар ТВ. Кои сериали ще се дават.
Офф, хората дали ще гледат? Лично на мен ми се зави свят от тази еднообразно звучаща музика.
Обаче морското момче Санджар е страхотно.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2020, 21:24 от Марта_49

# 186
Милата Елван, как само студено Яхя е съобщил ,че проблема с децата е в нея и не може да има, гадняр.А Санджар му скръцна със зъби. Обаче не е сигурно в кой е проблема, не му вярвам на Яхя.

# 187
  • Варна
Е, тези ги признах, това е най-влудяващата реклама на света !
Интернета ми  ужасен, ама на рекламата няма грешка

# 188
  • Пловдив
Милата Елван, как само студено Яхя е съобщил ,че проблема с децата е в нея и не може да има, гадняр.А Санджар му скръцна със зъби. Обаче не е сигурно в кой е проблема, не му вярвам на Яхя.

Мисля си, дали Яхя не ги излъга всички с резултата от доктора.
Вероятно причината е в него, а той излъга. Затова се зарадва, когато Дуду му каза, че хората нямат право да се бъркат за това че нямат деца... нещо подобно беше и той остана доволен.
Ще разберем и това естествено след време.

# 189

Толкова гузно гледаше, докато съобщаваше нещо толкова лично. А и защо той е взел резултатите сам, без Елван. Не показа никакви изследвания.
Правеше ли ви  впечатление, че той използваше всеки повод за да  не "остава" с Елван в семейния креват.

И по повод на това, дали Менекшето не се е възползвала от другия Ефеоглу? Тя толкова много искаше дете от Санджар, пък той пълен отбой на този фронт.
Ако детето не е от Яхя - ей, тук драсвам на клавиатурата. Локи няма нищо общо - с него е сложно. Пък този и беше  под ръка винаги. Ако се направи ДНК тест - ще излезе, че е на Ефеоглу, но тя ще спечели време, но ако Санджар не се усъмни за детето -  ще си живеят така до когато решат СЦ.

Веднъж Менекше беше казала, че трябва да си пазят тайните взаимно.

# 190
Температура имал, само да не е коронавирус Stuck Out Tongue Winking Eye

Железна е Нарето, живота си му дава, но няма да му каже името.

Очна ставка на Дуду и Яхя Grinning

Гедиз щеше да прибира Наре,обаче Санджар го изпревари Joy Гедиз ще побеснее и затова ще се сбият .

Свърши, много ми харесаха Наре и Санджар ,страхотни са. Не знам дали ще са заедно, но са супер характери ,силни личности, много чисти , добри, състрадателни, справедливи .Въобще моята кръвна група. А пък надиграването им е радост за очите .
  И Гедиз е интересен образ, имам си мнение, но ще си го избистря и тогава ще го споделя.

Страхотен Санджар, невероятен Енгин, прекрасна Неслихан като Наре - това е от мен,лека нощ.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 00:00 от araselia

# 191
  • Пловдив

Марта, вариант е,  търсим от кого е детето.
Ама все си мисля, че няма бебе - Менекше тича като изоглавена...

Гедиз на колко трупчета са го качили?
Чак по-висок от Санджар са го изографисали.

Ама Наре как целува по очите Санджар???

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 00:02 от mariana51

# 192
Изгледах серията.
 Гедиз много си е повярвал, че ще спечели Наре.. След този епизод ми се струва още по-невъзможно да бъдат заедно.

Не изключвам в бъдеще СЦ да ме изненадат в тази насока.Ще е добре да има някакво развитие, а не само драма и интриги.
Менекше и нейната бременност са забулени в мъгла, както Яха и Акън. Ще гледаме и ще видим ...
 Бягство и война между братята. Гедиз загуби всичко- приятелство и надежда. Дано се заблуждавам, но още от първи епизод не го виждам с ангелски крила.

Енгин и Неслихан, чудесна игра, силни персонажи и пристъствие.

Лека нощ....

# 193
Страхотно продължение.
Енгин великолепен в тази серия - толкова много подводни кадри... Винаги съм искала в някой сериал да използват тези му умения /дайвинга/ и сега максимално се накефих.

Значи  личицата на някои вече започват да се откриват.
Защо Гедиз каза на  Санджар, че отдавна не са приятели?  Обаче Яхя беше прав в едно - защо Гедиз един път не се сети за Санджар - само Наре му на устата. Драма, драма...

# 194
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=dbLLB9Y_Xkk&t=1s

"Дъщерята на посланика", 18 еп. - ОРИГИНАЛ.

https://www.youtube.com/watch?v=yRDBGsLH62I

"Дъщерята на посланика", 19 еп трейлър 1 - ОРИГИНАЛ.

Общи условия

Активация на акаунт