Нормално ли е да ходиш на гости на бивша?

• 3 133
  • 46
  •   1
Отговори
# 30
  • София
На рождения ми ден да остана с пръст в уста?!

# 31
  • София
Манипулативно от негова страна ми изглежда. И леко отчаяно от твоя. Детето не бива да е самоцел, въпреки че понякога се превръща в това. Прекалената откровеност не винаги е най-доброто.

# 32
Значи... Ако ММ направи нещо подобно ще хвърчи през балкона. Това си е директно потъпкване на егото ти, никаква откровеност не е. А мацката хем я използва за да те манипулира, хем най-вероятно не си е тръгнал след, като е усетил желание. Не си губи повече времето с това подобие на мъж.

# 33
Пак Рейчъл и Рос от "Приятели", дето се разделили и той съгрешил. Само че този Рос се е удържал и после е изтропал на Рейчъл. За мен е разбираемо, искал е да си изчисти съвестта, нали такава им е била уговорката.
Не ми е съмнителна неговата версия. Ми той може и да не е знаел че ще са само те и другата двойка. А и да е знаел, нали разделите са време на размисъл, ето - той е размишлявал активно. Wink

# 34
Твърдо категорично Не е нормално!

# 35
  • София
Хора, благодаря ви, че се включихте! Наистина мислех, че повечето от вас ще кажат, че преекспонирам.
Това между другото са били думите на майка му, след като нищо не се е случило. Както и на негов приятел - нормално е гостуване между приятели.

Събрах достатъчно мнения, админът ако желае може да заключи темата.

# 36
Охо, и майка и приятел намесил. Много ядове ще береш с този.

# 37
  • София
Е, щом мама е казала...

# 38
Не ми е съмнителна неговата версия.

Как да не е съмнителна? Скарват се, тя се изнася, той още на другия ден е канен на рожден ден на сестрата на бившата в камерен състав. Пита се в задачата бившата откъде знае, че той е на линия?
Едва ли щеше да бъде поканен, ако настоящата не го беше освободила, дори и временно.
И скрит чат... Мхм, а мармотът завива ли, завива шоколад.

# 39
  • София
Това моето се казва да направиш подарък в правилния момент. И не, не е съвпадение, просто нещата ескалираха с поредното скарване и не издържах и се махнах.
Това съвпадна с датата на нейния рд. Тя го е поканила на другата вечер. Той е отишъл до мола, купил е подарък пуловер и е отишъл.

# 40
След още 3седмици може да ти каже и цялата история. Абсурдно е, първоначално реших, че сте на 20тина години.
Обмисли добре нещата и си тръгни с достойнство. Приятелят ти се държи като дете.

# 41
Подарък пуловер 🙄🙄🙄
Все едно са заедна от 10 години.
Кой купува пуловер на приятелка с мимолетен флирт?! Ама много интересен екземпляр този 🙃

# 42
Това са просташки номера.Мъж в сериозна връзка не би отишъл на "рожден ден"с един гост.Този човек не те уважава.Помисли си дали има смисъл такава дълга връзка/8г/ без развитие.

# 43
  • София
Подаръкът наистина е нетипичен за мъж с никакви цели. Като нещо, което да я топли. А за теб - голата полуистина. Че и чужди мнения на хора от неговото обкръжение събирал. Ако ти се играе още тази игра - пробвай с неговите номера, ако не....

# 44
  • София
Това са просташки номера.Мъж в сериозна връзка не би отишъл на "рожден ден"с един гост.Този човек не те уважава.Помисли си дали има смисъл такава дълга връзка/8г/ без развитие.
Той не е знаел, че ще е само той гост. Но и не си е тръгнал. Поне не веднага, а час по-късно, колко е вярно час или повече, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт