Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 420
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 15
  • София
При мен продължава да не се отваря сайта на Милка. Пробвах през различни браузъри. Хубаво, че поне споделихте правилата, за да задоволя любопитството си. Simple Smile

Благодаря за новата тема! Късметлийски месец!

# 16
Това казвам и аз. Проблема е на организатора, ако не е изписано изрично. След малко ще прочета правилата.

# 17
Благодарско за новата тема!

Петя, честита ти прекрасна награда! Simple Smile

Нескуик само с 10 награди..тц, тц,тц..не ги е срам! Дори няма по една награда за всеки ЛИДЛ... Няма да участвам, пък!

# 18
Има и спечелен продуктов пакет явно този човек и той е хвръкнал на бързо до магазина за шоколади...

# 19
Станимире, недей преследва наградите. Ако има нещо да ти се пада, ще ти се падне. Така да дебнеш през 5 минути се губи удоволствието и от играта и от печалбата.

# 20
Мерси за темата! 🤗🌺
Ще пробвам в Милка и Кит кат.
Аз също имам вече код от Спаркс. 😋 Мислех,че ще ме пропуснат,но не.
Успех на всички! 🍀

# 21
  • Под Слънцето
дрън дрън..  После мен ме гонила шизофренията.. Този път аз ще сезирам РА да промени условията и поправи пропуска с периода на играта.

# 22
дрън дрън..  После мен ме гонила шизофренията.. Този път аз ще сезирам РА да промени условията и поправи пропуска с периода на играта.
Има ли значение кога са купени продуктите, важното е да са купени, това е, аз не правя нищо нередно купил съм си регистрирал съм и това е играта е от 1 септември... Всяка игра стартира в 00.00ч какъв е проблема не мога да разбера щом човек си е купил продуктите

# 23
Благодаря за темата.
Участвам в Каменица само ежедневно. Имам 2*50 лв оттам. Ще се включа сигурно и в Милка веднъж. Може и в Ная да се пробвам за една раница.

# 24
Благодаря на Raditoo за кода на Кока Кола,не спечелих,но важен е жеста.Успех в игрите на всички!

# 25
Как разбирате правилата на Престиж, не участват бележки от Била и Кауфланд? Там ще има други игри ли?
5.2.1. За да участва в Играта, участниците трябва да регистрират на адрес www.prestige-promo.bg номерът на касов бон, както и да преминат през описаните там стъпки. В настоящата промоция не участват касови бонове, чийто номера са регистрирани или бъдат регистрирани в други промоционални игри на Организатора, провеждани в търговските обекти на вериги магазини „Кауфланд“ и „Билла“
Аз го разбирам така:Имало е или ще има игри в тези два магазина.Имаш право да избираш дали играеш в играта в сайта или във физическия магазин.Цел: да не се използва една КБ два пъти

# 26
Тази сутрин и аз дебнах половин час Каменица, но шест кода опитай пак.
Имам код от Спаркс, дано там счупя каръка, не спечелих нито за Емаг, нито раница.
Ще се включа в Милка, Кит Кат и Съмърсби. Успех на всички!

# 27
  • Сливен
Честита нова тема. Гледам, че все още е актуален Спаркса, дали днес ще пуснат новото приложение Thinking .  Имам 2ра печалба от Каменица, която ме "чака". А за първата спечелена и преведена сума, не ми даде да въртя колелото.

# 28
  • София
Добро утро и късмет на всички през новия месец 🤗
Аз вчера за първи път се зарадвах, че не печеля от Милка буркан 😥 Едната бележка замина в коша отдавна, а последния ден се пробвах за плюшка отново.
Ако някой има излишна Мецана с малчо ще се радваме да я осиновим 😙

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 08:15 от brayan__

# 29
Мисля, че колелото се върти само когато харчиш от картата. Не съм сигурен, моите още ги чакам. Спокоен ден!

Общи условия

Активация на акаунт