Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 163 366
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 285
Някои спечелил от играта на Нестле Гербер във фейса, дали си е получил пюретата?

# 286
Значи Лео може да носят или мешката,или батерията.Сега ще се обадя в Еконт да попитам дали имам пратка.Тук споделяте,че бързо пристигат,но на мен ми казаха 30 дни.
Моята раница от КК която заявих в петък утре ще е в офиса, току що ми пратиха съобщение че са я пратили.

# 287
Току що им писах в лайв чата.Нямам пратка нито в офиса,нито подадена към тях.
Станимир,може и да зависи от населеното място.

# 288
Заявих си парички от Дедалус. Приключих и с тях. Продължавам с Толк, Май Оптис (въпреки че цяло лято ме отхвърлят и не можах да натрупам никакви точки, но поне съм заявявала пари от тях и са коректни) и маркетлинкс (ще ги изтрая малко да видя какво ще стане).
Само от Моброг не можах да си прехвърля парите и така си седят в пейпал, може и да ги няма вече. Smile
Някой не е ли печелил преживяване от кóла? И тя доста кодове ми отхвърля, а други не печелят. Rolling Eyes

# 289
Пак се сетих нещо🙈.Мисля,че вече няма ваучери,а само раници.JTN вчера ми пратиха анкета за 20т.Вече имам 992т.Още 8т и си заявявам 50-те лева🤗

# 290
Тези раници на Кола е хубаво да ги пращат по ред на спечелване, че ми омръзна да проверявам в е - еконт. Не ми пречи да поизчакам, но ме е страх от объркване на пратки и разправии.

# 291
Май пак трябва да се пробвам в JTN. Имах регистрация там, но май ми пращаха много рядко или нещо друго беше и си изтрих профила.

# 292
Къде мога да проверя дали раницата на КК е пратена - в Еконт твърдят, че не знаят нищо, на сайта на играта има ли контакт?

# 293
Къде мога да проверя дали раницата на КК е пратена - в Еконт твърдят, че не знаят нищо, на сайта на играта има ли контакт?
Аз следя от приложението на Еконт

# 294
Но ако нямаш номер на пратка, как разбираш дали нещо пътува?

# 295
Когато си изтеглиш приложението си пишеш имена и телефонен номер и така се регистрираш , когато има пратка с твоят телефонен номер ти пращат известие къде е и кога ще дойде

# 296
  • Пловдив
Сваляш приложението и се регистрираш с тел. И име. Тогава ти излиза дали нещо пътува.

# 297
Май пак трябва да се пробвам в JTN. Имах регистрация там, но май ми пращаха много рядко или нещо друго беше и си изтрих профила.
Недей😂.50лв ще взема за периода 10.2018-08/009.2020🙈
Разбира се,решението е твое,прости ти казвам моята ситуация.

# 298
Сега ще го сваля, но гледам, че в ревютата има недоволни, които казват, че не работи.

# 299
При мен приложението на Еконт си работи нормално. Не мога да разбера защо тук в България карат кока коли от други страни, с каква цел?

Общи условия

Активация на акаунт