Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 715
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 2 910
# 2 911
В Толк-а днес анкетата беше за Билла- нещо от рода на нова рекламна кампания. Явно се активизира тази верига.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 23:56 от Venytoto

# 2 912
Че то Толка редовно пускат анкети за Билла. Явно се интересуват от клиентското мнение.

# 2 913
Тъкмо идвах да споделя за играта на Била,но ЧремоУгодник ме е изпреварил.Към 20ч ходихме да пазаруваме и видях,че закачаха плакати.Купих вафли Ная за играта,но ММ изхвърли бележката.Оставих го в колата и отидох до Мола за пици и той си я изхвърлил.Добре,че утре трябва да излизам рано,та първо ще мина през паркинга😂.Кой знае в какъв вид и дали изобщо ще я намеря.

# 2 914
Искам да попитам спечелилите раница от Теди с колко регистрации спечелихте раницата? Предимно Теди пием вкъщи и всяка седмица купуваме и нищо, първата седмица с 5 участия нищо и ги регистрирах в различни дни, след това 4 участия в един ден  и пак нищо.....
Според мен е до късмет. Преди две седмици с едно участие, и то в събота регистрирах, и спечелих раница. Миналата седмица пуснах пак за раница (за подарък, че много ми хареса) и едно участие за органайзер и нищо. Но детето пие много сокчета и се надявам да се пробвам пак.

# 2 915
Тъкмо идвах да споделя за играта на Била,но ЧремоУгодник ме е изпреварил.Към 20ч ходихме да пазаруваме и видях,че закачаха плакати.Купих вафли Ная за играта,но ММ изхвърли бележката.Оставих го в колата и отидох до Мола за пици и той си я изхвърлил.Добре,че утре трябва да излизам рано,та първо ще мина през паркинга😂.Кой знае в какъв вид и дали изобщо ще я намеря.
Нали бележки от Била и Кауфланд не участват в играта на Престиж, аз поне така разбрах от правилата и купих от друг магазин.

# 2 916
  • Под Слънцето
красми, къде прочете това за К.?

ужас!  и 3те ми кб са от там..

# 2 917
  • Русе
Нали бележки от Била и Кауфланд не участват в играта на Престиж, аз поне така разбрах от правилата и купих от друг магазин.
"настоящата промоция не участват касови бонове, чийто номера са регистрирани или бъдат регистрирани в други промоционални игри на Организатора, провеждани в търговските обекти на вериги магазини „Кауфланд“ и „Билла“
НЕ УЧАСВАТ САМО АКО СА РЕГИСТРИРАНИ В ДРУГИ ПРОМОЦИОНАЛНИ ИГРИ НА ОРГАНИЗАТОРА.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 06:47 от Мирослава Цветкова 623317

# 2 918
Коментирахме го още когато излезе играта, кой както иска да го разбира:

Кои търговски обекти участват в играта?

Всички търговски обекти, в които се продават продуктите от марката „Ная“ участват в промоцията. Изключение правят търговските обекти на Кауфланд и Билла.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 07:41 от красми

# 2 919
Точно когато излезе играта писах.Според мен участват КБ,но при условие,че не са регистрирани в друга игра."В настоящата промоция не участват касови бонове, чийто номера са регистрирани или бъдат регистрирани в други промоционални игри на Организатора, провеждани в търговските обекти на вериги магазини „Кауфланд“ и „Билла“".Прочетете го и го помислете.След малко отивам да си търся КБ,че снощи и валя и не знам дали ще стане нещо от нея.В Билла от днес всички продукти Милка са та 25%.Също така има и Чибо 1+1 по 250гр за 5,69лв.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 07:48 от Lunatichka92

# 2 920
  • при късмета
Бележки от Била и Кауфланд си участват в играта на Ная, стига да не са вече регистрирани в ДРУГИ игри на тези вериги. В правилата не е разделено на обекти, които участват и такива, които не участват, а самата бележка дали е регистрирана. Макар, че са написали и "или бъдат регистрирани", което няма как да проследят в бъдеща игра.
Гледам, че още не са оправили правилата, горе са за Ная, а в полетата, където има чек, че си съгласен с правилата, продължават да си стоят за Роден край. Регистрираш се за участие в Ная, а се съгласяваш с правилата за Роден край. Само веднъж се включих по тази причина, от сега е ясно какъв ще е списъка с печелившите. Връщам се да погледна агенцията

# 2 921
Непечелившите бележки от Johnnie Walker, участват ли в следващите тегления?

# 2 922
MySparx не ми се отваря, а не съм си регистрирала кодовете все още от тях. Срокът за закриване на сайта не беше ли до края на месеца?

# 2 923
Здравейте,
Ето една готина игра за майки с дечица:
https://www.facebook.com/Bunnydreamers/photos/a.121693856211890/171207574593851

# 2 924
  • Разпиляна във въображението
"настоящата промоция не участват касови бонове, чийто номера са регистрирани или бъдат регистрирани в други промоционални игри на Организатора, провеждани в търговските обекти на вериги магазини „Кауфланд“ и „Билла“
НЕ УЧАСВАТ САМО АКО СА РЕГИСТРИРАНИ В ДРУГИ ПРОМОЦИОНАЛНИ ИГРИ НА ОРГАНИЗАТОРА.

И аз така го разбирам - на Организатора "Престиж". Иначе на една КБ имам "Мура" и "Ная", като я регистрирах и за двете игри - едната с организатор "Престиж" и другата с организатор "Нестле", но и двете в Кауфланд.

Общи условия

Активация на акаунт