Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 734
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 2 895
  • Разпиляна във въображението
В коя игра цъкаше време за регистрация на касова бележка до два часа?

# 2 896
Играта openpush със зайците

# 2 897
Не знам дали да се похваля...

Кофти е, че е с фактура от Метро. В правилата пише, да се регистрира 10 цифрения номер... да ама във фактурата срещу номер фактура има два различни 10 цифрени номера и регистрирах този в края на реда, а според ММ трябвало да е този в началото.

# 2 898
Не знам дали да се похваля...

Кофти е, че е с фактура от Метро. В правилата пише, да се регистрира 10 цифрения номер... да ама във фактурата срещу номер фактура има два различни 10 цифрени номера и регистрирах този в края на реда, а според ММ трябвало да е този в началото.
Честито,в колко часа спечели?

# 2 899
# 2 900
Изтеглени са късметлиите, които печелят Kelo-Cote Scar гел за третиране на белези х 6 грама от играта на Kelo-Cote.

Това са:

Anyyyone
*Bobby*
Olive
Мерси, Беки. От теб научавам. Hug
Не знам защо ама имах чувството, че ще спечеля тук. Може би защото наистина има за какво да го ползвам този гел. Ще мажа белези от последната лапароскопия по пътя за мечтаното бебе. Дано следващите белези са от секцио. Grinning

# 2 901
Раниците на кока кола май свършиха 😀. Днес един приятел ми каза че е регистрирал 10 кода и нищо.

# 2 902
Играта openpush със зайците

Благодаря! Сега ровя за линка към играта на Хайнц.

# 2 903
  • при късмета
Никъде не мога да се включа от няколко дни. На Престиж на продукти с играта не попадам все още, но в Била намерих продукти на Орехите. Още не съм ги отваряла.
Ето линка на Хайнц
http://heinz-promo.bg/

# 2 904
Никъде не мога да се включа от няколко дни. На Престиж на продукти с играта не попадам все още, но в Била намерих продукти на Орехите. Още не съм ги отваряла.
Ето линка на Хайнц
http://heinz-promo.bg/

Благодаря! И аз гледах днес в Кауфланд, но от играта на "Престиж" не видях.

Прикачих снимка на касовата бележка и кетчупа, защото на бележката не пише изрично, че е на Хайнц. Дано я признаят и ми донесе късмет.

За КК - опитвам за още една раница за другата дъщеря, но греда.

# 2 905
  • софия
Спечелила съм ваучер от форумна игра. Ще го дам на детето, беше тематичен за започване на училище. Добре, че редактор ми писа. По традиция играя за участието и после спирам да следя, а само маркирам прочетено 😳 И тук съм проспала поста с печелившите, който сигурна съм, че някой е пуснал.

# 2 906
О Беки,зарадва ме! Ама що все някакви лекарствени работи печеля?! 😂 Нищо де,ще го пробвам. 🤗

Това са полезни работи. От форумни игри имам гел за раздразнена кожа Oscar Organic и Rescue капки на д-р Бах. Ами доволна съм от тези продукти и ги ползвам. Blush

# 2 907
Раниците на кока кола май свършиха 😀. Днес един приятел ми каза че е регистрирал 10 кода и нищо.

Мне! Явно има още. Днес дадох няколко кода на приятел и спечели с първия.
Имам още няколко кода, че тия дни излизаме често и обирам на масата каквото има. Ако някой иска да пише, но останаха на работа, та мога утре сутринта да пращам.

# 2 908
Така е,Каролин. Дано не се налага да го позлваме за нови белези де,само за старите. 😊

# 2 909
Отдавна не бях влизала в Билла, днес ходих, пазарувах, а те пускат игра от утре. Аман. Ядосах се. Smile Кой знае кога пак ще отида там. Не ми е удобен магазина.

Общи условия

Активация на акаунт