Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 730
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 3 120
За любителите на месце- има промоционална сушеница на  орехите в Кауфланд, тази седмица е на промоция, ако някой иска да си пробва късмета.

# 3 121
За любителите на месце- има промоционална сушеница на  орехите в Кауфланд, тази седмица е на промоция, ако някой иска да си пробва късмета.

Какво има на орехите?

# 3 122
  • Велико Търново
Тук консумираме предимно захар и прах за пране Simple Smile

# 3 123
# 3 124
Сладкищите вървят вкъщи, и аз имам 8 бележки. Обаче на "Джонито" няма как да дам 200 лв. за толкова участия, ще го пием с години.

# 3 125
  • при късмета

Какво има на орехите?
В опаковките имат талони, можеш да спечелиш луканка. Взимат се обаче от определени обекти, в сайта са дадени

# 3 126
И бира😀.Не само прах,кола и сладко.Вчера видях промоционални продукти в Билла,но имаме.То остана само и с луканки да се запасяваме.

# 3 127
  • София
Един единствен куфар съм спечелила от всички игри до сега , от Джони Уокър още първата седмица, подскачах от радост, а те още не са ми се обадили.
На вас обадиха ли ви се?

# 3 128
Тоалетна хартия,превръзки,прах за пране,веро,сладки неща имам вече за поне година.
Никакви такива игри не искам повече да пускат с нещо друго Flushed

# 3 129
Радвам се, че почти за всяко необходимо нещо има игра, но не разбирам това вманиачаване и пазаруване непременно да се спечели нещо. Някои си плащат наградата трикратно.

# 3 130
И аз имам една карта Каменица - сега опитах да изтегля парите, пише "Издателят отказва транзакцията", което не знам какво значи. Нямам вайбър и нямам представа дали са преведени... След седмица ще пробвам пак, сигурно не са ги превели. Щеше да е по-добре, ако пишеше, че няма наличност - по-разбираемо е.

# 3 131
  • Разпиляна във въображението
Преди време спечелих сака с десертите на Лайън. Оттогава за всяка игра ММ пита дали раниците са пълни с нещо Simple Smile

# 3 132
И аз имам една карта Каменица - сега опитах да изтегля парите, пише "Издателят отказва транзакцията", което не знам какво значи. Нямам вайбър и нямам представа дали са преведени... След седмица ще пробвам пак, сигурно не са ги превели. Щеше да е по-добре, ако пишеше, че няма наличност - по-разбираемо е.

Можете да регистрирате картата на epay.bg и така да следите кога са превели пари по нея. Освен това Каменица изпращат смс след като са ги превели.

# 3 133
  • София
Няма ли да има някоя игра на брашно? Grinning Grinning Всъщност, като се замисля някой сподели за промо пакет с подарък силиконова бъркалка ли беше ..

# 3 134
Четка ...На софия мел .едно пълнозърнесто и едно бяло брашно да 3.99 лв

Общи условия

Активация на акаунт