Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 163 366
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 345
Куриерът от Лео ми звънна,че идва.Носи ми батерията от Старопрамен и мешката от Морени.2 в 1,доволна съм🤗
П.п.Аз утре ще ходя до Лайфа.Има 3 шоколада Милка за 3,69.Ще проверя дали има и от единичните бисквитки и съм готова😊

# 346
Да софтуера не допуска.Вчера имахме повод и купих неща за 6.45.Обаче вместо 6 съм натиснала 3 на малката клавиатура на компа и ми изписа че не може да участвам или нещо такова.Усетих се де.

# 347
Това с тези цени на шоколадите и бисквитите го правят нарочно заради играта. За да се купуват. В Кауфланд и Лидл постоянно го има това бисквити 1.99 шоколади 3.99лв

# 348
И в Аванти са намалени бисквитите Милка по 1,99 и трябва да се купят 3 бр.

# 349
И в Аванти са намалени бисквитите Милка по 1,99 и трябва да се купят 3 бр.
Това е целта, да се купуват 😃

# 350
Точно при мен няма как да им мине номера😂.Купувам до 4,20-4,50лв.Не повече.Като ли не,няма да играя.

# 351
Изтеглени са първите петима късметлии, които печелят тапет - акцент по избор от най-новата линия в интериора Design All in One плюс брандиран тефтер и химикал.

Това са:

Дидка-бандитка
cvete7575
Free style
Hermione Granger
Лориткааа

Честито! Tada

Date Oчакваме печелившите участници да се свържат с нас до 07.09.2020 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в играта на Солис и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (три имена, адрес, актуален email и телефон за връзка).

Следете темате и продължавайте да участвате активно, защото още 15 потребители ще получат награди!

# 352
  • Сф
Е 3,99 се въвежда 4.

# 353

Куриерите при мен, Лео в случая, на Милка си гледат бележката - точно да е сумата, както и номера на бележката цифра по цифра.

# 354

Куриерите при мен, Лео в случая, на Милка си гледат бележката - точно да е сумата, както и номера на бележката цифра по цифра.
Да гледат сумата и номера на бележката, но някои може и да не са толкова наблюдателни.Всеки си преценява дали да рискува.

# 355
  • Русе
При мене куриера за малко да не ми даде наградата Берти на Милка, защото мисли, че номера на бележката не отговаря. След разправии я даде, извини се каза, че бил нов и не знае къде да гледа.  На Милка наградите куриерите следят за всички. За другите награди не са гледали внимателно, но на Милка гледат под лупа.

# 356
Търся ваучер за емаг, че ще се купува къща за детето. Имам за размяна комплекта на прингълс за футболни умения, един термос и чадър от София мел.

# 357
  • София
Една игра, за която чух реклама по телевизията.
https://ladyzone.bg/laifstail/artbox/useti-duha-na-mulan-igraj-za-nagradi.html
Голямата награда е голямо преживяване, някои търсеха такова.

# 358
Имате ли идея какво става с сайта Милка...няма публикувани нови печеливши от вчера. Има ли някои спечелил днес???

# 359
Подарявам 2 000 MB мобилен интернет за абонати на А1 - подарени.
Нека този, който го иска, ми пише лично съобщение.

Бих помолила за код за КК, ако някой има излишен. В замяна мога да предложа код за mysparx.

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 18:20 от Dtsng

Общи условия

Активация на акаунт