Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 163 366
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 360
Сега регистрирах в Милка, не спечелих. Втора бележка е и при мен ги брои правилно. Само че е от Лидл (там шоколадите са намалени на 2,19) и утре ще ходя да връщам един панталон. Чудя се дали ще вземат бележката,но доколкото помня, май нея взимаха при връщане, само драскаха нещо по нея и издаваха една малка бележка?
Не е толкова важно - снимах я и ако спечеля ще я принтирам на обикновен бял лист, според мен би трябвало да им е достатъчно.

# 361
Отказах се и аз в ситуацията с шоколад Милка за 3.99. Погледнах пак правилата, толкова ясно си пише - Продукти за минимум 4.00 лв., че май освен да си ям шоколада друго не ми остава.
Имаше още някой в същата ситуация, дали звъняхте да попитате има ли смисъл да се регистрира?
Аз бях ! Не съм звъняла сметнах ,че грешката си е в мен. Съфорумка каза ,че така е играла  така преди години ,но за топка. Не че смятам ,че щв спечеля, но с моят карък напоследък ще спечеля сигурно парична награда и за една стотинка ще ми кажат , да си гледала. Това са мой предположение. Аз не бих рискувала.

# 362
  • София

Куриерите при мен, Лео в случая, на Милка си гледат бележката - точно да е сумата, както и номера на бележката цифра по цифра.
Да гледат сумата и номера на бележката, но някои може и да не са толкова наблюдателни.Всеки си преценява дали да рискува.
Това за мен си е нарушение на правилата не по малко от това да регистрираш не номера на КБ, а всякакви други номера. Едни ще дават пари, а други все ще гледат с по-малко да минат. Съжалявам не искам да обидя никой, но си е нарушение, особено след като е описано Мин. 4 лв, следователно 3.99 лв. не става. И аз съм се минавала не малко пъти със стотинка две по малко от изискването, ядосвала съм се на себе си, но не съм регистрирала болежките. Или всички трябва да почнем да играем по правилата или всеки да си гледа само за себе си как да излъже системата.

# 363

Куриерите при мен, Лео в случая, на Милка си гледат бележката - точно да е сумата, както и номера на бележката цифра по цифра.
Да гледат сумата и номера на бележката, но някои може и да не са толкова наблюдателни.Всеки си преценява дали да рискува.
Това за мен си е нарушение на правилата не по малко от това да регистрираш не номера на КБ, а всякакви други номера. Едни ще дават пари, а други все ще гледат с по-малко да минат. Съжалявам не искам да обидя никой, но си е нарушение, особено след като е описано Мин. 4 лв, следователно 3.99 лв. не става. И аз съм се минавала не малко пъти със стотинка две по малко от изискването, ядосвала съм се на себе си, но не съм регистрирала болежките. Или всички трябва да почнем да играем по правилата или всеки да си гледа само за себе си как да излъже системата.
Спокойно, аз също няма да я регистрирам, именно, защото си е моя грешка и в случая не отговаря на изискванията и правилата на играта. Нито ми се разправя с куриери, нито с организатори. Wink

# 364
Да се отчета и аз с 1:0 за Милка, може да пробвам още 2-3 пъти.
Ще се пробвам и в играта на Кит-кат, може би веднъж или най-много два пъти - там искам само бутилката, надуваемото легло или ваучера не са ми  нужни.
Една игра от мен, мисля, че не е пускана: https://happily-ever-after.bg/terms

И да се оплача, че и моята батерия от Старопрамен не работи. На мейл ли им пишете или във фейса?

момичета много ви благодаря за кодовете на кока-кола (не ми е там явно късмета), но обещавам, че ще се реванширам и няма да ви забравя Heartpulse

# 365
Сега регистрирах в Милка, не спечелих. Втора бележка е и при мен ги брои правилно. Само че е от Лидл (там шоколадите са намалени на 2,19) и утре ще ходя да връщам един панталон. Чудя се дали ще вземат бележката,но доколкото помня, май нея взимаха при връщане, само драскаха нещо по нея и издаваха една малка бележка?
Не е толкова важно - снимах я и ако спечеля ще я принтирам на обикновен бял лист, според мен би трябвало да им е достатъчно.

Писали са в правилата си "Като изключение сме готови да приемем и копия на печеливши касови бележки само при представяне на оригинал за сверяване. ", та не знам колко държат на това, но го имай предвид.

# 366
  • София
Да се отчета и аз с 1:0 за Милка, може да пробвам още 2-3 пъти.
Ще се пробвам и в играта на Кит-кат, може би веднъж или най-много два пъти - там искам само бутилката, надуваемото легло или ваучера не са ми  нужни.
Една игра от мен, мисля, че не е пускана: https://happily-ever-after.bg/terms

И да се оплача, че и моята батерия от Старопрамен не работи. На мейл ли им пишете или във фейса?

момичета много ви благодаря за кодовете на кока-кола (не ми е там явно късмета), но обещавам, че ще се реванширам и няма да ви забравя Heartpulse

Пиша ти на лични.
Имам 1 раница точно за теб! Simple Smile

# 367
Миналата седмица взех стъклена бутилка Кола от близката сладкарница, 1,70 лв/бр. Днес купих пак, изненада - етикетите вече не са промоционални. Явно са на привършване.

# 368
Много се радвам за всички спечелили, дано имате все повече късмет. И аз да се оплача от батерията на Старопрамен, не работи. Да се похваля с ваучер от кауфланд съм за 30 лв. А кола и мен не ме обича и няма раница

# 369
  • Сливен
На Милка веднага ли изписва печалба за продуктов пакет?Ако е така 1:0за тях. Отново голямо МРЪН МРЪН

# 370
Игра с покупка на Pampers Pants в аптеки Ремедиум и Софармаси: https://pamperspants.pg-promo.bg/game?id=31

Игра с покупка на Head&Shoulders в магазини Т Маркет: https://headandshoulders.pg-promo.bg/game?id=32

# 371
Ако шоколадите са по 1,99,има едни малки,стотинки са,вземате два големи и едно малко и готово. 😃 Иначе и аз мисля,че е нарушение да се регват бележки за 3,99. Но всеки си преценява.
Купих и аз,но се чудя кога да се пробвам.
И още веднъж да благодаря на Ма ко за кодовете за раница,явно се понатрупаха бройки и не пуска,но много ме трогна с жеста! 🤗🍀

# 372
  • София
Този следобед регистрирах 11 кода в КК за раницата, не пуска нищо. Купих Прингълс от фантастико за 2.99лв.(намалени са) - нищо. В сайта на Теди не успявам да регистрирам, нещо се е бъгнал бутона им. И Милка си купих обаче сега няма да я регистрирам, че като гледам как нищо не пуска днес... А, сутринта още 3 капачки в Каменица-естествено нищо, ама не ми залежава бирата, пия си я.

# 373
https://jagermeister.promo/giveaway/
Не помня да съм участвала, няма ме сред печелившите, но го получих по имейл. Дано някой се познае.

# 374
Днес регистрирах повече от 15 кода на КК стъкло и нищо. Тези ваучери за приживявания май достааа рядко се падат.

Общи условия

Активация на акаунт