Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 461
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 3 525
Момичета,има ли спечелили от играта на Eti ? Кой доставя наградите и искат ли касовата бележка!?

# 3 526
  • Варна
Да Ви попитам има ли хора, които са си използвали точките от Икеа във Варна но с дигиталната карта? Днес се опитах и ми казаха, че трябва с пластиката, а никъде не пише такова нещо.
Два пъти опитах да използвам точките от дигиталната и все неуспешно. Казаха ми да си изкарам пластика, после да прехвърлим точките от дигиталната на пластиката /но не го бяха правили, екипа все още е нов/. Затова реших да направя поръчката онлайн, там няма проблем да се използва дигиталната карта. Ще си взема стоката от магазина.

# 3 527
Момичета,има ли спечелили от играта на Eti ? Кой доставя наградите и искат ли касовата бележка!?
На мен не ми я взеха. Май спиди бяха, ако не бъркам.

# 3 528
Цитат на: Pikachu2790
Искам да заявя раница от КК. Цял ден никой не вдига телефона, а срокът е до 02.10. Какво да правя?
[/quote

Срокът не е ли до 31 октомври? Като спечелих ми излезе на екрана че мога да заявя наградата до 31 октомври  в имейла който пратиха че печеля също пишеше 31.

Намерих това:

# 3 529
  • Пеликания
Скрит текст:
Да Ви попитам има ли хора, които са си използвали точките от Икеа във Варна но с дигиталната карта? Днес се опитах и ми казаха, че трябва с пластиката, а никъде не пише такова нещо.
Два пъти опитах да използвам точките от дигиталната и все неуспешно. Казаха ми да си изкарам пластика, после да прехвърлим точките от дигиталната на пластиката /но не го бяха правили, екипа все още е нов/. Затова реших да направя поръчката онлайн, там няма проблем да се използва дигиталната карта. Ще си взема стоката от магазина.
И на мен ми казаха да си направя пластика, но в магазина не стана и да съм звъняла на кол центъра. И аз мислех да поръчам онлайн ама да бия 100км за 10лв май ще пропусна. Днес просто имах работа там и реших да пробвам но уви.
Благодаря все пак. Поне разбрах какъв е проблем. Писах им та да видя какво ще ми отговорят.

# 3 530
Не мога да видя в сайта победителите от играта на Юск?

# 3 531
# 3 532
  • Пловдив
Подарявам ваучер за отстъпка от 5 лв. за поръчка от foodpanda от зайците. Важи за поръчка от минимум 10 лв.  и за online плащане. Поръчах го по погрешка,  важи до събота.  Ако има желаещ, да ми пише.

ПОДАРЕН!

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 07:19 от sunflower

# 3 533
Игра на Допелхерц с покупка:
https://doppelherz.promo/

# 3 534
  • Пловдив
Не мога да видя в сайта победителите от играта на Юск?
Заповядай
https://jysk.bg/pechelivshi

# 3 535
Подарявам ваучер за отстъпка от 5 лв. за поръчка от foodpanda от зайците. Важи за поръчка от минимум 10 лв.  и за online плащане. Поръчах го по погрешка,  важи до събота.  Ако има желаещ, да ми пише.
Може да им пишете във фб, ще Ви върнат точките. И на мен ми се случи скоро.

# 3 536
Тази игра на Метро май не е споменавана:

Аз нищо не направих с приложението на Изи пей, дори не знам от къде да започна и какво е ПУК код. Напомня ми за сим картите от преди 15-тина години. Както и да е, деинсталирах го.

# 3 537
Благодаря, Петя! Няма ме...

# 3 538
Ех, тази ИКЕА, пак не могат да се получават стоките от магазина в София!

# 3 539
  • при късмета

Аз нищо не направих с приложението на Изи пей, дори не знам от къде да започна и какво е ПУК код. Напомня ми за сим картите от преди 15-тина години. Както и да е, деинсталирах го.
ПУК  кода е когато объркаш ПИН. Има го в документа който е с картата от изипей

Общи условия

Активация на акаунт