Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 439
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 3 540
Тази игра на Метро май не е споменавана:

Аз нищо не направих с приложението на Изи пей, дори не знам от къде да започна и какво е ПУК код. Напомня ми за сим картите от преди 15-тина години. Както и да е, деинсталирах го.
Петя,приложението е лесно.ПУК кодът е на полето върху листа,от който отлепваш картата.

# 3 541
  • София
Регистрирах бележка за играта в Била, всичко попълних правилно, дългия код на Била картата, но нищо не ми изписа. Рефрешнах страницата и ми изкара надписи комбинация от български думи и латински. Например: "регистрирайте кода от kasovat belezhka и участвайте в томболата за 2000 ваучера за пазаруван, всички на цена от 100 лева"
И така 5-6 пъти. Регистрирах пак касовата бележка и ми написа, пак на развален български, че успешно съм я регистрирала.
На друг случвало ли му се е? Сега не знам в истинския сайт ли регистрирах.

# 3 542
Това е страницата на Билла:
https://billapromo.bg/
При мен всеки път пише на български - кирилица, че успешно съм регистрирала.

# 3 543
  • София
Милка за колко време доставят?

И ние се мъчим с гривната. Мм се свърза, но аз не намирам приложение..

# 3 544
  • Пловдив
Милка за колко време доставят?

И ние се мъчим с гривната. Мм се свърза, но аз не намирам приложение..
За около 20 дни дойдоха моите награди.
Аз свалих това.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 07:00 от Petya Krivcheva

# 3 545
Да Ви попитам има ли хора, които са си използвали точките от Икеа във Варна но с дигиталната карта? Днес се опитах и ми казаха, че трябва с пластиката, а никъде не пише такова нещо.
Аз се опитах, но ми казаха само с пластика и си взех и пластика и я активирах през сайте преди да отида в магазина и така си ползвах точките.

# 3 546
  • София
                     това е съобщението за успешно регистрирана бележка на Билла😂

# 3 547
  • София
Скрит текст:
                     това е съобщението за успешно регистрирана бележка на Билла😂

Еми, странно ми е такова съобщение, затова питам. Явно страницата си е такава.

# 3 548
  • софия
Аз изхабих точките на Икеа, но в магазина с пластиката и нямаше проблем.

# 3 549
Приключих с Милка. Пробвах за последно.
Включих се и в Чибо, макар да се колебаех за бележката,че 2 от кафетата са изписани с пълно наименование, но на третото не пише Чибо,  а под името пише, че е от промоция на кафе Чибо, защото беше намалено.
Да попитам нещо за мейлите, с които участвате в игри.
Скрит текст:
Последния месец постоянно ми атакуват 2 основни мейла. Нямам специален за игри. Получавам хакерски съобщения с цел изнудване и постоянни опити за влизане в пощата. Постоянно ми се появява в абв, че пощата не е сигурна. Пред името АБВ стои един знак Внимание -триъгълник с удивителен, за опасност, че разглежданите съобщения и снимки може да бъдат видяни от други лица.
Сменям пароли, трия кеш... не запаметявам в хром, въвеждам ръчно и все пак драмата продължава.
Изтрила съм всичко що съхранявах, но с тия мейли съм регната сигурно в 100 игри. Смених ги ( бяха основни във форума)  където успях, но не мога да махна мейла като основен от фейсбук. Ако някой може да се притече на помощ.
Имате ли отделен мейл само за игри? Как дори и с такъв мейл си запазвате данните от атака, като се регистрира човек с истински данни в игрите и забелязах, че дори някои регистрации не предлагат опция да изтриеш направената регистрация. Коя поща е най-сигурна според вас?

# 3 550
Остават още 40 продуктови пакета на Милка, 4х200 лв. и 5х300 лв.
Успех на всички!
Аз сега пробвах и пак нищо!

# 3 551
Някой друг има ли проблем с Милка? Снощи като регистрирах бележка която мой приятел даде и иска да му спечеля награда не изписа регистрирай още една за шанса да спечелиш пакет 200 или 300лв ами направо регистрирай още 2 бележки за томболата за 1000лв.

# 3 552
И при мен стана така!
Трябваше да ми е втора или дори трета бележка за 1000лв, а ми изписва да регистрирам още 2 за печалбата!

# 3 553
И при мен стана така!
Трябваше да ми е втора или дори трета бележка за 1000лв, а ми изписва да регистрирам още 2 за печалбата!
Явно отново имат някакъв проблем.

# 3 554
Аз МИлка я зарязах отдавна, още след втората бележка като не спечелих и се отказах да играя. Хе ме харесва и това си е.

Общи условия

Активация на акаунт