Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 386
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 3 555
При мен беше така вчера. Регистрирах 3 бележки и така изписваше.

# 3 556
При мен всичко беше наред вчера при Милка, но отново нищо не спечелих Neutral Face

# 3 557
Merelenda
Абв си е сигурна поща особено ако е синхронизирана с телефонния номер. Някой ако има пробив ще получиш код за потвърждение и според мен няма нищо притеснително. И аз получавам редовно хакерски имейли. Сега получих да платя 1.99 за доставка от DHL, което е пълен абсурд. Имаш ли антивирусна?

# 3 558
Поддържам отделен имейл за регистрации в игри и получаване на бюлетини. В АБВ е, получавам доста спам, но затова е този имейл. Не държа в него никаква лична информация. Във Фейсбук съм регистрирана с друг имейл, който е за ФБ и Инстаграм, в мейл бг. Отделно имам имейл за официална кореспонденция в джимейл.
Тази сутрин ми попаднаха още три кода за Морени, но не спечелих този път (за друг човек, не за мен втора награда).
Приключвам месеца доволно: ваучер от ГФК, ваучер от Толк панел, кърпа с мешка от Морени, комплект от Пантен (форумната игра) и подаръкът от Станимир (благодаря от сърце) - раница от Кока кола.

# 3 559
  • Сф
Който питаше за бележките за Била.Съвсем нормални неща си пише.Всеки ден почти регистрирам за играта, това ми е кварталния магазин.Снощи регистрирах последно.
Обаче. сега пробвам- грешка 404.Явно са им хакнали страницата , това което сте пуснали е много яко- ха ха.

# 3 560
  • у нас
Който питаше за бележките за Била.Съвсем нормални неща си пише.Всеки ден почти регистрирам за играта, това ми е кварталния магазин.Снощи регистрирах последно.
Обаче. сега пробвам- грешка 404.Явно са им хакнали страницата , това което сте пуснали е много яко- ха ха.

Кой ли я е хакнал? Дали не са същите, които хакват Каменицата преди теглене и се наместват те?

# 3 561
  • Бургас
Аз я разучи вече гривната, просто като се изтегли приложението, се включва блутута за да може е да се свържат двете устройства. За проба набрах моя номер от приятеля ми и ми извибрира гривната, че ме търси. А в самото приложение има опции, за какво да те известява гривната, инстаграм, смс, ютуб, вайбър... При размърдване на китката светва дисплея, като плъзна на горе часовника ми показва изминато крачки и пропуснати известия, а като задържиш пръст на тях и дава опция да ги изтрие човек. Малко се поотпуснах в обяснението май 🤔🤔🤔

Как си се отпуснала? Супер си, благодаря ти! Само  , ако кажеш и кое изтегли,че много ми излизат...

# 3 562
Тази игра на Прингълс е най-слабата тази година. На ден се раздават по 1 награда за 25 Евро и 4 филма. В предишната игра която вървеше през април месец раздаваха топки сакове и то комплекти с награди, сега лятото на ден по 8 Polaroid камери като кажем че само едната струва 250лв а сега на ден 50лв и 4 филма които са равни на 6лв в сметката ти в Rakuten Tv

# 3 563
Картата ми от Каменица още не е заредена.Даже заради трите опита,вече съм на -0,40лв🤣.Много искам да се пробвам в Милка за последно,но днес нямам излизане.Тук,в село,не изписват наименованието на продуктите.Пише само:"зах.изделия,пер.препарати и пр."Ако имаше поле за снимка на КБ,щях да купя,но така просто не виждам смисъл.Пак да питам,КБ в Евридей важат ли за следващите седмици?Прочетох няколко пъти правилата,но не открих информация по този въпрос.А,и още нещо.Защо някой не пита в новото приложение на Кока кола кога ще има нови награди?Аз нямам ФБ,а видях че това е единствения начин за връзка с тях.

# 3 564
  • при късмета
В евридей няма как да се разбере дали непечелливши бележки участват нататък, просто защото не го пише.
Имам 1 излишен код за Морени, някой, ако го иска да пише

# 3 565
В евридей няма как да се разбере дали непечелливши бележки участват нататък, просто защото не го пише.
Имам 1 излишен код за Морени, някой, ако го иска да пише
Ма ко,точно затова питам тук.От предната игра,която е 1:1 с тази,няколко момичета се похвалиха с награди.Няма как да не знаят дали са регистрирали примерно две бележки в първия период,а спечелили в третия.

# 3 566
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
От днес за последно 6:0 за Милка,приключих без награда

# 3 567
Аз бих питала КК, обаче последно се карах с тях (точно в съобщенията във Фб, към които препраща приложението) и не ми помогнаха, затова не виждам смисъл. За мен и самото приложение няма никакъв смисъл. Сега ще вляза да харесам новите снимки на приятелите, не съм влизала от ден-два, но се съмнявам, че някога ще спечеля нещо от него.

# 3 568
  • при късмета
Кода от Морени е даден, на първия писал
Лунатичка, не е задължително тази игра да протече или да съобразяват правилата с предишната.
Пишете и вие и ги тормозете от евридей за отговори, много неясноти има в правилата. На мен продължават да не ми отговарят. Писах във ФБ, в правилата няма никаква връзка с организатор и ли провеждащ играта и това също е много нередно

Току що регистрирах бележка в Била, всичко беше наред и не ми е изкарвало надписи на кирилица и латиница

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 09:09 от ма ко

# 3 569
Лунатичка, аз спечелих продуктов пакет в миналата игра на Еври дей. Спечелих второ или трето теглене, а бях регистрирала бележката преди първото. Нямам спомен обаче дали го пишеше в правилата, че се участва за всички тегления. Би трябвало да го е пишело, защото иначе нямаше да участвам. Сега обаче нищо не пише. И Ма ко е права, че не е гаранция дали ще е пак така, след като не е написано изрично. Аз регистрирах една бележка, защото вече не се напъвам много в игрите с покупка, а разчитам на късмет. Не знам дали още участвам, защото първо теглене мина. Този път по-късно четох правилата. Нямам никакво време, но искам да участвам в игрите и се получават интересни моменти. Stuck Out Tongue Winking Eye
От къде купувате продуктите на Ети? В Кауфланд/ Лидл има ли ги? Пак в последния момент се сещам.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 09:37 от sis_ko

Общи условия

Активация на акаунт