Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 383
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 3 570
Ma ko,писах,че нямам ФБ,а и при тях средството за комуникация е ФБ.Иначе изрових техни имейли(на самата компания,не на организаторите) и им писах.Също така открих и контактна форма,но и оттам ни вест,ни кост.Аз рядко ще питам настоятелно за нещо тук,и то като последен или единствен вариант да открия информацията,която ме засяга.
Сиско,благодаря.Ети купувам от Кауфланд.За Лидл нямам наблюдения.

# 3 571
  • София
Sis_ko в Кауфланд има продукти на Eti.

# 3 572
  • софия
Играта на Ети до кога беше?

# 3 573
До днес е ети.

# 3 574
  • при късмета
Ma ko,писах,че нямам ФБ,а и при тях средството за комуникация е ФБ.Иначе изрових техни имейли(на самата компания,не на организаторите) и им писах.Също така открих и контактна форма,но и оттам ни вест,ни кост.Аз рядко ще питам настоятелно за нещо тук,и то като последен или единствен вариант да открия информацията,която ме засяга.
Разбрах, че нямаш ФБ и затова казах "пишете и ВИЕ", в множествено число. Не беше лично към теб. Аз в страницата на играта не намерих нито имейл, нито телефон.
sis_ko, в кауфланд и била намирам продукти за Ети, но не във всички били. Даже бях забравила за тази игра, сигурно защото не съм ровила в бележките скоро.

# 3 575
Ма ко,разбрах те.Отговорих за себе си,тъй като цитата беше към моя пост и "Вие" включва и мен🙂.Написах го,за да не остане някой с впечатлението,че чакам за всичко на готово.Търсих всякакви варианти за връзка с тях,но явно нямат желание да ми отговорят. Тук също им писах.

# 3 576
Благодаря! Ако мога днес ще мина през Кауфланд да ги потърся продуктите.
Сега им метнах едно питане на месинджър на Еври дей, да отлежава. Ако ми отговорят ще пиша.

# 3 577
  • София
Солети Ети се намират и в Лидл. Преди 2-3 седмици бяха в каталога и все още си стоят по магазините. Но ги търсете при изостаналите промоции, а не при соленките и солетите. Май бяха по 29 ст.

# 3 578
Солети Ети се намират и в Лидл. Преди 2-3 седмици бяха в каталога и все още си стоят по магазините. Но ги търсете при изостаналите промоции, а не при соленките и солетите. Май бяха по 29 ст.
При нас в Лидл са до касите.

# 3 579
  • Бургас
Някой регистрирал ли е в Милка днес? Автоматично ми дава, че участвам в томболата, а аз не съм спечелила от всички видове по-малки награди. По условие пише, че са разпределени за всеки ден, а днес вече няма гифт карти. Писах им за отговор, но кой знае кога ще отговорят.

# 3 580
Някой регистрирал ли е в Милка днес? Автоматично ми дава, че участвам в томболата, а аз не съм спечелила от всички видове по-малки награди. По условие пише, че са разпределени за всеки ден, а днес вече няма гифт карти. Писах им за отговор, но кой знае кога ще отговорят.
И аз им писах , работата е такава че който вече е спечелил награда поради проблема не може да участва за друга , снощи регистрирах за принтер за морени и не ми изписа опитай пак ами успешна регистрация, имам още кодове и благодарение на Ма ко която ми изпрати код зще се пробвам от друг телефон в морени и приключвам

# 3 581
  • при късмета
Нали на Милка за томболата за голямата награда ти трябват именно непечеливши бележки? Т.е. учаастието за 1000лв. не зависи от това дали си спечелил малка/и награди
Сега погледнах печелившите на Милка. Доколкото преброих, за днес остават още 5 карти по 300лв. и 4 по 200

# 3 582
Понеже няколко момичета писаха, че имат проблем да си ползват точките от ИКЕА, поради липсата на пластика, а днес е последния ден в който могат да го направят, да споделя, че могат спокойно да си поръчат нещо през сайта, с он лайн плащане, с доставка до магазин- за да не им начисляват доставка. Аз, така реших проблема, предвид, че нямаше как да ида на място и нямам пластика( и ще пратя някой да ми я вземе).

# 3 583
Да, де, ама за София няма възможност вече за вземане от магазин Angry

# 3 584
Нали на Милка за томболата за голямата награда ти трябват именно непечеливши бележки? Т.е. учаастието за 1000лв. не зависи от това дали си спечелил малка/и награди
Сега погледнах печелившите на Милка. Доколкото преброих, за днес остават още 5 карти по 300лв. и 4 по 200
Казвам че проблема е в тези които вече са спечелили награда автоматично се включват в томболата за 1000лв, печелившите не излизат чак в 00,00ч не са толкова явно са дадени вече някои

Общи условия

Активация на акаунт