Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 375
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 3 585
  • при късмета
Станимире, беше към Морски бриз

# 3 586
  • Бургас
Ма ко, със Станимир говорим за едно и също, че сме спечелили по една награда и сега не може да участваме за друга, а направо ни праща към томбола...

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 11:24 от Морски бриз

# 3 587
Станимир нали спечели продуктов пакет и ваучер/и? Сега участва и за големия ваучер сигурно.

# 3 588
  • София
Леле, деня започна екстра. Не помня кога, но съм се включила в някаква фейсбук игра (нещо, което правя веднъж в годината) и сега ми писаха, че съм спечелила детски смарт часовник за синковеца. Голям кеф Simple Smile Включила съм се в почти всички игри с покупка (този месец все марки, които ползвам са пуснали игри), та се надявам още нещо да изпадне от някъде Simple Smile Успех на всички, тези дни май ще има доста тегления.

# 3 589
На ко, със Станимир говорим за едно и също, че сме спечелили по една награда и сега не може да участваме за друга, а направо ни праща към томбола...
Могат да се спечелят по 1 от вид. Аз съм с пакет и гифт карта на един и същ номер.

# 3 590
  • при късмета
На ко, със Станимир говорим за едно и също, че сме спечелили по една награда и сега не може да участваме за друга, а направо ни праща към томбола...
Аз нямам малка награда в тази игра, а от третата бележка ме праща в томболата. Да си призная, не съм чела първоначално правилата за брой награди на един участник, но това е от правилата
XII. Един участник може да спечели само по една награда от вид за периода на Промоцията /Играта/.. Ако регистрирате на един и същи телефон е повече от нормално.
А ако имате за пример публикациите в началото за потребителка, която се хвали с много карти, то вероятно не регистрира от един телефон

# 3 591
О, Ивайло, здрасти!
Има нови коли, за новото приложение. От горе на капачката има квадратен символ, мисля, че е като на приложението, а не пише майспаркс. ЍИ са червени, а не черни. Но са изключително малко все още. А може и внос да са и приложението да е тръгнало първо някъде другаде, само съм виждала капачката, не съм взимала
Единия код е от червена капачка и е с 12 символа. Другия е от черна, на която пише coca-cola.app и има 10 символа.
И двата не ги приема.

Попитайте приложението .
Питах, още онзи ден.
Днес ми отговориха, че червените капачки са украински внос.
Междувременно успях да регна другия код- явно е имало бъг в приложението.

# 3 592
Здравейте! За наградите от Теди звънят ли или направо изпращат ?

# 3 593
Радвам се, че приключиха толкова игри. Дано през октомври има по-малко, че станах луда кое от къде да купувам и регистрирам. И дано всички спечелим желаните награди. Joy

# 3 594
  • Пловдив
Здравейте! За наградите от Теди звънят ли или направо изпращат ?
Звънят за потвърждение на адреса.

# 3 595
Радвам се, че приключиха толкова игри. Дано през октомври има по-малко, че станах луда кое от къде да купувам и регистрирам. И дано всички спечелим желаните награди. Joy
И аз това си мислех.Но пък така имаме избор.Аз съм запалена по игрите,но мога(все още😂) да отсека твърдо,че няма да купя дадено нещо само заради играта.Изцепката ми беше само с Бургаско.Толкова исках чанта и чадър,че се лишавах от всичко,само и само да ми останат 1,2,3лв за бира.Инаме очаквам актуалните игри да намалеят,както винаги през зимния сезон.Искам игри с брашно,препарати(без изискване за магазин,понеже не харесвам Лили),бензин,дъвки и всякакви хранителни продукти.

# 3 596
  • Бургас
Здравейте! Много време нямах възможност да следя игрите и форума. Идея си нямам какви игри има в момента, затова ще помоля, който има желание да ми ги напише.
Благодаря!
Видях, че съм спечелила в Джак Даниелс от първата седмица. Но, така и не открих имейл от тях.
Някой с такъв проблем?

# 3 597
  • Велико Търново
Някой, някога печелил ли е някаква " сравнително голяма" награда от Сладея? Изключвам форумните игри. Много се чудя дали да играя за прахосмукачка робот в един близък магазин... Малко ме съмнява, че от кутията ще се изтегли обозначена бележка ( сгъната другояче напр) ... Покрай тази тема станах съвсем мнителна Sad

# 3 598
В Морени вече са дадени всички принтери а мешките са само 9 останали. За Милка незнам защото не излизат печелившите. Късмет на всички! Днес свършват игрите на Прингълс за Polaroid Now, Морени, Милка, Ети за други не ми идва на ума или пък не участвам там. Днес теглят  и 10 абонамента за уча се от Нестле. Много исках да спечеля фотопринтера от Морени но така и не успях с около над 50 кода. Ако някой го разменя за нещо нека ми пише на лично. Хубав и усмихнат ден на всички!

# 3 599
  • София
Публикувани са печелившите за трета седмица на Джонито.

Общи условия

Активация на акаунт