Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 384
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 3 435
Не, червени са. С логото на новото приложение. Кодът е 12-цифрен и едва забележим. При мен също ми казва, че е невалиден. С две думи - о...ха се от Колата.

# 3 436
  • София
Да не се тези от паралелния внос- руски ли, украински ли, защото аз съм купувала от тях и на новото приложение не стават

# 3 437
  • Сандански
Не, червени са. С логото на новото приложение. Кодът е 12-цифрен и едва забележим. При мен също ми казва, че е невалиден. С две думи - о...ха се от Колата.

Българските коли са с черна капачка и 10 цифрен код.
Тези с червена са внос от др. държави.

# 3 438
  • при късмета
О, Ивайло, здрасти!
Има нови коли, за новото приложение. От горе на капачката има квадратен символ, мисля, че е като на приложението, а не пише майспаркс. ЍИ са червени, а не черни. Но са изключително малко все още. А може и внос да са и приложението да е тръгнало първо някъде другаде, само съм виждала капачката, не съм взимала

# 3 439
О, Ивайло, здрасти!
Има нови коли, за новото приложение. От горе на капачката има квадратен символ, мисля, че е като на приложението, а не пише майспаркс. ЍИ са червени, а не черни. Но са изключително малко все още. А може и внос да са и приложението да е тръгнало първо някъде другаде, само съм виждала капачката, не съм взимала
Единия код е от червена капачка и е с 12 символа. Другия е от черна, на която пише coca-cola.app и има 10 символа.
И двата не ги приема.

# 3 440
О, Ивайло, здрасти!
Единия код е от червена капачка и е с 12 символа. Другия е от черна, на която пише coca-cola.app и има 10 символа.
И двата не ги приема.

Попитайте приложението .

# 3 441
Тези с червената са украински - потвърдено.

ПС: Спечелих филм в Ракутен от Прингълс.

# 3 442
украински и румънски.
да питам тези които заявиха ваучери от панела, с пощата ви дойдоха нали? аз заявих към 10-ти някъде, но ни вест ни кост тях нито ми писаха успешно, нито не, та незнам кога да ги чакам , надявам се до колега, а иначе и анкетите спряха от там

# 3 443
https://www.facebook.com/StarterBGRadio/?ti=as  Игра на бг радио за термоси, чадъри и ваучер, извинявам се ако е пускана

# 3 444
  • София
украински и румънски.
да питам тези които заявиха ваучери от панела, с пощата ви дойдоха нали? аз заявих към 10-ти някъде, но ни вест ни кост тях нито ми писаха успешно, нито не, та незнам кога да ги чакам , надявам се до колега, а иначе и анкетите спряха от там
На 24.08 си дадох адреса, на 15.09 ми го доставиха от пощата.

# 3 445
  • МИНДЕРА
Обадиха ми се от метро ,била съм резерва за играта на метро за карта 100лв  гифт карта за преоткрий България.Въпроса ми към спечелилите е- мога ли да си я ползвам на други места тази карта като разплащателно средство или задължително само в сайта преоткрий България?

# 3 446
Пак съм спечелила книга от Розали. Сега видях. Grin Heart Eyes

# 3 447
На мен сайта на Розали не ми се отваря въобще. От месеци пробвам и не става. Яд ме е защото много обичам да чета и буквално пред ден купувам книги.

# 3 448
  • Пловдив
Печеля във Фб игра, но не знам каква е наградата Simple Smile
Нямам новите каталози на Метро, та може ли инфо - какви са наградите (и условията) на Либрес? Не се вижда добре на снимката

# 3 449
Печеля във Фб игра, но не знам каква е наградата Simple Smile
Нямам новите каталози на Метро, та може ли инфо - какви са наградите (и условията) на Либрес? Не се вижда добре на снимката

В периода 01.10 - 14.10 купи 1 пакет дневни и 1 пакет нощни превръзки, регистрирай фактурата на promolibresse bg    и наградите са 2х дамски смарт часовник,   1х Киндъл,  6х jbl безжични слушалки.

Общи условия

Активация на акаунт