Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 458
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 3 510
Извадих очилата аз, ама там си останах. Правилно ли разсъждавам..тегля приложението на телефона си, въвеждам си разни мои данни-м тегло, възраст и т.н. После някак ги запознавам /най- възпитано/ с гривната и всичко е точно. Но това чудо ще го ползва детето, а телефона й е пълен , дали не може на моя да е....Идеите ми са дотук.
А аз видях зор докато видя как се вади, за да се зареди, а то било елементарно. Не ми изглежда от най-качествените. Определено е нисък клас. И дребен дисплей..., а упътването е направо размазано.

# 3 511
  • Sofia
Честито за пантен на всички, няма ме Ще видя къде да участвам, защото не мисля че в момента имам нужда от запасяване с шоколади и всякакви такива награди, а нямам карта на милка, участвам с 4 бележки 🤨, искам на евридей да се включа, ама нещо се туткам...някакви награди с неядене има ли 😝😝😝

# 3 512
  • Русе
А вие кабел имате ли в кутийката?

# 3 513
А вие кабел имате ли в кутийката?

Нямаме.

# 3 514
  • Бургас
Аз я разучи вече гривната, просто като се изтегли приложението, се включва блутута за да може е да се свържат двете устройства. За проба набрах моя номер от приятеля ми и ми извибрира гривната, че ме търси. А в самото приложение има опции, за какво да те известява гривната, инстаграм, смс, ютуб, вайбър... При размърдване на китката светва дисплея, като плъзна на горе часовника ми показва изминато крачки и пропуснати известия, а като задържиш пръст на тях и дава опция да ги изтрие човек. Малко се поотпуснах в обяснението май 🤔🤔🤔

# 3 515
Интайм звънят ли втори път?
Днес бях в среща и не съм могла да вдигна, а номерът в интернет като го търся ми излиза точно Интайм. Обаче не ми вдигат като набирам.

# 3 516
  • Русе
Аз я разучи вече гривната, просто като се изтегли приложението, се включва блутута за да може е да се свържат двете устройства. За проба набрах моя номер от приятеля ми и ми извибрира гривната, че ме търси. А в самото приложение има опции, за какво да те известява гривната, инстаграм, смс, ютуб, вайбър... При размърдване на китката светва дисплея, като плъзна на горе часовника ми показва изминато крачки и пропуснати известия, а като задържиш пръст на тях и дава опция да ги изтрие човек. Малко се поотпуснах в обяснението май 🤔🤔🤔

Как си се отпуснала? Супер си, благодаря ти! Само  , ако кажеш и кое изтегли,че много ми излизат...

# 3 517
Искам да заявя раница от КК. Цял ден никой не вдига телефона, а срокът е до 02.10. Какво да правя?

# 3 518
Тези гривни нямат кабел. Те са си usb и директно се зареждат в лаптоп, компютър или частта на зарядното, която се слага в контакта.

# 3 519
Искам да заявя раница от КК. Цял ден никой не вдига телефона, а срокът е до 02.10. Какво да правя?
Някой от спечелилите писа, че данните от известно време се пращат на вайбър номера, който е за заявяване(същия на който звъниш)
Пп уф, трябваше да редактирам предишния пост. Не видях, че са последователни

# 3 520
Странно. На кой номер точно звъните? И на мен ми се случи да не ми вдигнат, но след 40 минути ми върнаха обаждане и директно попитаха за печеливш код.

# 3 521
Странно. На кой номер точно звъните? И на мен ми се случи да не ми вдигнат, но след 40 минути ми върнаха обаждане и директно попитаха за печеливш код.
Срокът не е ли до 31 октомври? Като спечелих ми излезе на екрана че мога да заявя наградата до 31 октомври  в имейла който пратиха че печеля също пишеше 31.

# 3 522
  • Пеликания
Да Ви попитам има ли хора, които са си използвали точките от Икеа във Варна но с дигиталната карта? Днес се опитах и ми казаха, че трябва с пластиката, а никъде не пише такова нещо.

# 3 523
Да Ви попитам има ли хора, които са си използвали точките от Икеа във Варна но с дигиталната карта? Днес се опитах и ми казаха, че трябва с пластиката, а никъде не пише такова нещо.
И аз пробвах в София и ми казаха същото. А персоналът колко е нелюбезен и ужасен... все едно крадеш

# 3 524
Играта на Прингълс започва от 16 октомври....

Общи условия

Активация на акаунт