Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 480
  • 3 681
  •   2
Отговори
# 3 495
Честито, тъкмо влизах да попитам някой няма ли да се похвали с телефон. Много се радвам и се надявам и аз на обаждане 😀

# 3 496
  • Пловдив
Игра на Леко с награди 20 велосипеда и 200 раници.

https://20godini.leko.bg/promo/

# 3 497
# 3 498
Има ли някъде Евридей на промоция? Не ползвам тях, но имам спешна нужда от телефон, та да се пробвам Simple Smile
В Прингълс не успявам да регистрирам и аз.
А на Кока кола кодовете, които ми изпратиха те, пише че са грешни.

# 3 499
  • София
Има ли някъде Евридей на промоция? Не ползвам тях, но имам спешна нужда от телефон, та да се пробвам Simple Smile
ЕвриДей са на промоция в Била

# 3 500
Т Маркет

# 3 501
На Кока кола играта с раници те до кога е?

# 3 502
  • Пловдив
На Кока кола играта с раници те до кога е?
Беше до 27.09.
От преди малко брат ми спечелил чинийка на Queens.

# 3 503
  • София
Регистрирах бележка за играта в Била, всичко попълних правилно, дългия код на Била картата, но нищо не ми изписа. Рефрешнах страницата и ми изкара надписи комбинация от български думи и латински. Например: "регистрирайте кода от kasovat belezhka и участвайте в томболата за 2000 ваучера за пазаруван, всички на цена от 100 лева"
И така 5-6 пъти. Регистрирах пак касовата бележка и ми написа, пак на развален български, че успешно съм я регистрирала.
На друг случвало ли му се е? Сега не знам в истинския сайт ли регистрирах.

# 3 504
Кауфланд, въпреки че аз редовно ги поръчвам (с други неща) от Ремедиум

# 3 505
Видях, че по-рано сте писали колко мешки остават на Морени. А за принтерите знаете ли? Имам 10 кода, събирани цял месец, и чак сега се сетих да ги пусна.

# 3 506
  • Русе
Ох, Ох, Ох...детето ми пищи на главата...как да я активирам тая гривна от Савекс? Стигнах до там , че трябва даа изтегля приложението от Гугъл  плей...

# 3 507
Ох, Ох, Ох...детето ми пищи на главата...как да я активирам тая гривна от Савекс? Стигнах до там , че трябва даа изтегля приложението от Гугъл  плей...
Оф, и аз още се мъча с тая гривна и не успявам и аз. То и описанието е толкова ситно написано, трябва лупа да вадя 😁

# 3 508
  • Русе
Извадих очилата аз, ама там си останах. Правилно ли разсъждавам..тегля приложението на телефона си, въвеждам си разни мои данни-м тегло, възраст и т.н. После някак ги запознавам /най- възпитано/ с гривната и всичко е точно. Но това чудо ще го ползва детето, а телефона й е пълен , дали не може на моя да е....Идеите ми са дотук.

# 3 509
Ако напишете модела на гривната в интернет би трябвало да ви излязат клипчета или инструкции от потребители:)

Общи условия

Активация на акаунт