Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 163 374
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 540
И аз искам да споделя за две уникални дами , които се отзоваха на моята молба Angelina и Vania , БЛАГОДАРЯ ВИ! ❤️
Успех на всички !

# 541
Благодаря ви😘.Спаркса ми работи идеално,но в коментарите прочетох,че новото приложение ще стартира на 11-и.Дано.ММ има РД на 21 и ще купя бонбони Милка,а днес ще видя какво да взема,че шоколадите се трупат в хладилника.Най-вероятно и това ще ми е в Милка.Ная ще я пропусна,понеже раници не ми трябват.Имам за близките години🤣.В Каменица много искам да спечеля още 50лв.Доволна съм от тях,но разходите ми по човека,на чието име играх,са доста.Затова ми се иска да ги направя 100лв.

# 542
Добро утро, раницата ми от Кока Кола е в офис на куриер - само за информация - спечелих я на 10,08 Simple Smile

# 543
  • Плевен
Искам публично да благодаря на хората, които ми дадоха кодове и така ми помогнаха да спечеля желаната раница - Raditoo, malkata94 и вили55. Благодаря ви, момичета, страхотни сте и дано има повече хора като вас! Heart Eyes
ПП: Спечелих около 4:30 ч.

И аз благодаря за жеста на malkata94 , опитах тази нощ, сутрин, но пак греда...Явно раница няма да имам, но пък  жеста стопли сърцето ми,malkata94 отново Благодаря!
Благодаря на vania111, която много ме зарадва. Страхотна сте!
Не търся кодове вече, нека всички успеят да получат това, което търсят.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 09:34 от elifanta

# 544
Аз идвам да се оплача. От каменица що капачки регистрирах и нищо. Вчера от лидл реших да взема 2 кутии бисквити на Милка и да се пробвам и там, обаче вкъщи с ужас установих, че мъжът ми още в магазина хвърлил бележката Grinning Не бил предупреден...

# 545
Добро утро, одавна не съм писала, но ви следя когато мога.И да се оплача нито Каменица ме харесват, нито Кока Кола.Толкова кола изпих и все не мога да спечеля раница, а толкова много я искам.Мрън, мрън...
Честито на всички спечелили и още повече награди през този месец!

# 546
Това е моята раница от Престиж,не са ми искали бележка   

# 547
# 548
  • оттам, откъдето започва България
Току-що получих раницата си от Кока Кола (спечелена благодарение на Yellow Rose, за което отново й благодаря) и една футболна топка, спечелена от фейсбук игра. Simple Smile

И двете награди ми харесват, и двете награди ще си ги ползвам. Simple Smile

# 549
Лео експрес наградите на Милка ли носи?

# 550
Лео експрес носи наградите на старопрамен и морени. За други не знам.

# 551
Лео експрес наградите на Милка ли носи?
Да

Детето подскача от нетърпение за раницата на Кока Кола, а тя не е в офиса, в който съм подала, а в централния Wink
Обаче сме наредили значките по масата и си чакаме, да ги накичим на раницата, която ще ни е за училище. И понеже имаше изречения за рекламни раници за училище - да, за това ще я ползваме, защото в нашето училище учебниците стоят в училището, а се носят само някой неща в къщи и се налага да имаме по 2 раници Simple Smile

# 552
Опитвам се да  прочета правилата за играта на "Ная" ,но ми излизат правилата от старата им игра на" Роден край". И  ако регистрирам   бележка се съгласявам със старите им правила.

# 553
  • София
Има ли някой, който е получил наградата от Bosch? Перилни препарати за 1 година ☺️

# 554
Има ли някой, който е получил наградата от Bosch? Перилни препарати за 1 година ☺️

Аз, обаче на първото теглене за тази година, не този месец.

Общи условия

Активация на акаунт