Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 161 958
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря за новата тема! И успешен месец на всички!
И аз ще се включа днес в Милка, мъж ми обича сладко и този месец ще е на Милка,явно. Септември съм рожденичка и си пожелавам късмета да е с мен Grinning
Успех на всички!

# 91
И мен ме няма в Лидл, а бях с няколко бележки. Здраве да е. Успешен месец на всички!

# 92
Успех на всички в игрите и честита нова тема!
Имам следните проблеми с Каменица: имената са ми сгрешени и от Изипей естествено отказват да издадат карта. Свързвам се с телефона и казвам на оператора  за случая. Отговарят ми, че са пуснали сигнал и, че организатора ще се свърже с мен. Мина седмица няма отговор.
Другия казус е със супруга ми. Той не е български гражданин и е с докунент за постоянно пребиваване и обикновено чета внимателно правилата, за да знам дали да участва в игри. Та в Каменица изрично е упоменато, че чужденци могат да си вземат парите в брой, но как? Операторките в кол центъра не знаят нищо отново ми казват, че ще пуснат сигнал и ше информират Каменица, но и аз да съм се свържела с тях. Писах им на всички имейли, които видях в контакти и пак седмица без никакъв отговор.
Дано успеем да си вземем парите, така радостна бях като видях, че печелим след 60 + кода..
Свържете се с Каменица парите не трябва да са по ЕГН а по данни на паспорт.След като съпруга ви е с такъв документ. Другият вариант е да ги прехвърлят на вас от съпруга Ви.Звънете на Каменица.
А на вас колко букви има сгрешени в имената.?

# 93
  • Димитровград
За Лидл изчакайте да хвърляте бележките, защото аз веднъж бях резерва на игра, проведена ноември, а ми се обадиха февруари и получих ваучер.

# 94
Ммм, все още никой от нас не се е похвалил с награда от новата игра на Милка.

# 95
Ммм, все още никой от нас не се е похвалил с награда от новата игра на Милка.
Мен ме е страх да се похваля да не ме нападне някой пак , 🤔 снощи след като първия път не спечелих имах още 2 бележки някъде към 2ч регистрирах едната и спечелих 200лв след това към 4ч другата продуктов пакет. Доволно от Милка

# 96
  • Перник
Честита септемврийска тема, с пожелание за много късмет на всички!
В Лидл ме няма, ама с една бележка толкоз.
Пробвах се и в Милка - без успех.
И Каменица не ще да ми даде нищо... общо взето МРЪН

# 97
Справих се с Икеа - само се разхождам и следя за малки жълти кръгчета на различни места по екрана. Но следващия ми въпрос е след колко време зареждат точките, защото искам да поръчам нещо спешно.

# 98
Сега дойде и моя фотопринтер от Морени, спечелен на 03.08. Куриерът ми каза, че трябва да му предам 9 промо кода, но не са му описани кои и само грабна плика. Трябва и приемо-предавателен протокол да върне обаче такъв не намерихме нито в плика с пратката, нито в принтера. Това проблем ли ще е?

# 99
https://sk-promo.bg/game-policy
От 01.09.2020 г. до 30.09.2020 г. игра с покупка на продукт на GLISS на минимална стойност 2 лева с ДДС в Лили дрогерие за сешоари

# 100
  • ЛОВЕЧ
Сега дойде и моя фотопринтер от Морени, спечелен на 03.08. Куриерът ми каза, че трябва да му предам 9 промо кода, но не са му описани кои и само грабна плика. Трябва и приемо-предавателен протокол да върне обаче такъв не намерихме нито в плика с пратката, нито в принтера. Това проблем ли ще е?

И при мен беше така,но след час ми се обади и поиска ЕГН  и трите имена

# 101
Честит нов месец , Желая Много Успех на всички.
Пробвах се в Милка, купих Шоколади, но Уви Simple Smile
Последно време нямам късмет там , успях да спечеля една играчка на 28 , Незнам децата как ще си я поделят Neutral Face Исках Буркан, но Уви..
Кога е имало Буркан “ Бертилда”Много е симпатичен 😍

И за да не е само спам, попадна ми това

# 102
  • София
Може ли, който получи чашите от Верано, да качи снимка?

# 103
Звъни ми днес телефончето и секси, мъжки глас пита баш за мене. Каза ида, нося ти нещо. Веднага изтърчах навън - ма то хубаво, секси, мускулесто, с палаво око. И това ми беше достатъчно да го отчета за награда. Подаде ми сладък пакет от Сладея от форумната игра. Свенливо си тръгнах.

# 104
Някой беше постнал за промоция на Милка в Метро. Нещо не намирам в каталога. Някой ако знае дали е от утре или до утре?

Общи условия

Активация на акаунт