Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 163 369
  • 3 681
  •   2
Отговори
# 480
  • София

https://savexbgpromo.com/

Мисля, че тази игра не е споделяна. Късмет на всички, които ще се включат.

Ако някой от Вас има свободен код за КК, ще се радвам да се опитам и аз още веднъж за раницата. Благодаря предварително.

# 481
  • София
Печелившите от Nature Box, дано има хора от тук

# 482
Здравейте...случайно някой ако има излишен буркан от Милка и иска да го размени за нещо да пише на лични. Simple Smile Успех на всички в игрите.

# 483
Хайнц са променили датата за теглене от днешна на утрешна. Трябва да е станало скоро, защото проверявах преди два часа и пишеше трети...

# 484
Имам да чета 10+ страници, как е на Каменица сега? Кога е добре да се регистрира, че имам само 3 езичета, които много трудно събрахме, понеже бира не пием. Извинявам се ако е коментирано за Каменицата.
Аз не мога да помогна с часове. Пробвах през нощта, сутринта, на обяд, не става. Мисля, че вече много хора играят и е по-трудно отколкото в началото. Днес бях в Метро и имаше няколко колички пълни буквално до горе с Каменица 😳

# 485
  • Плевен
Май само аз не успях да уцеля раницата...и кодове нямам вече,да помрънкам, дано я уцеля тази раница, че детето всеки ден ме гледа с влажен поглед, ама тц...

# 486
  • Пловдив
3:0 за Милка Rolling Eyes
Купувах шоколадови бонбони, че другата седмица ще трябват и реших, да взема на Милка - разделих ги в 3 бележки и от трите - нищо... Значи ще чакам хилядарката Joy

Включих се и в Теди с две билетчета за колелото, както и в Боровец. Кит кат го пропуснах, защото благоверния хич не беше доволен от набъбващата сметка.

И да изкажа огромната си благодарност към Сладуранката Heart Исках да свърша работа на нея, а се сдобих с раничка от КК, която Дреб толкова искаше Heart

# 487
Не си само ти. И аз не успях, но и пробвах само с 3 кода. В Морени с 9 кода - нищо. Емека, Роден край - нищо. Май късмета ме е напуснал напоследък. Grinning
Срещнах една игра във Фейсбук, на Пиринско. Извинявам се ако е публикувана. Наградата е стек Пиринско.

https://xn--80aesakncckfmjf2j.bg/add

# 488
Една от печелившите от играта Nature Box тъкмо е напълнила групата за размяна със скъпи награди даже две колела продава..тъкмо ще има да добави още едно..
Ей това искам да знам как го правят вечно едни и същи печелят бележките ли поправят за да участват с по много ?

# 489
А това е линк за игра на Пиринско с награди - стекове бира, но не мога да се ориентирам къде са правилата: https://навънспиринско.bg/add
Правилата излизат чак , когато се регистрираш , преди това и аз не ги открих.Благодаря за споделянето !
Може ли накратко правилата - срок за участие, брой награди, дати на изтегляне, начин на оповестяване на печелившите?
Извинявам се , че чак сега пиша ( може някой и да ги е споделил вече правилата , но сега влизам в темата и не съм чела до края)
Скрит текст:
ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА
„Сподели любимото ти място навън“
Участниците в кампанията трябва да се запознаят с условията на изложените по-долу официални правила на Играта (отбелязвани като „Официални Правила“)

1. Организатор на промоцията и официални правила на кампанията.

Национална дигитална промоция –  „Сподели любимото ти място навън”, за кратко по-долу спомената като  Промоцията, се организира от Карлсберг България АД, ЕИК 127015636, София, Младост 4, Бизнес парк София 1, сграда 10, ет.4,с подизпълнител ПРУУФ ООД, ЕИК 203955697за кратко по–долу наречен  Организатор на Промоцията. Участниците в Промоцията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на Играта, наречени за кратко  Официални правила на промоцията. Официалните правила на промоцията ще бъдат достъпни за целия период на промоцията на сайта :  www.навънспиринско.bg Организаторът на промоцията си запазва правото да променя или допълва официалните правила, като промените влизат в сила след предварителното им публикуване на сайта:  www.навънспиринско.bg

2. Територия на провеждане на Националната консуматорска промоция

Промоцията се организира и провежда на територията на Република България.

3. Продължителност на Промоцията

Промоцията стартира на 01.09.2020г. и e валидна до 30.09.2020г.

4. Описание на наградите

Наградите, които ще бъдат раздавани по време на промоцията са общо 80 стека от 12 броя Пиринско - Светло КЕН 0,500 мл.

5. Механизъм на промоцията:

Всеки, над 18-годишна възраст, желаещ да участва в промоцията „Сподели любимото ти място навън“ следва да качи необходимата снимка на свое любимо място в България на сайта:  www.навънспиринско.bgс придружаваща информация име на локация, разстояние от най-близък град, трудност на маршрута, времетраене на прехода, какво може да се види/прави там и вид локация.

С включването си в промоцията, потребителят се съгласява негово фотографско произведение и предоставена информация да бъде използвано от Организатора и се съгласява да прехвърли на Организаторадопустимите от закона авторски права върху неговата снимка за период от 10 години, считано от първата публикация на фотографията.

6. Процедура за предявяване и получаване на наградите:

Организаторът на промоцията или негов подизпълнител ще се свърже с печелившия, за да организира предоставянето на наградата чрез куриер, в рамките на30дни след обявяването на победителите в интернет страницата на Промоцията. Спечелилите стек  Пиринско  участници се съгласяват да предоставят на Организатора или негов подизпълнител личните си данни– име,адрес и телефон, необходими за изготвянето наприемо-предавателен протокол при получаване на наградата си.

7. Печеливши и обявяване:

Печелившите в Промоцията ще се определятчрез избор от 5 членена комисия в състав от  Организатора на Промоцията и след публикуване на предложената локация в   www.навънспиринско.bg

Обявяването на печелившите ще се извършва с публикуването на техните имена в страницата  www.навънспиринско.bg на следните дати:

11.09.2020 г. – 20 стека от 12 броя Пиринско - Светло КЕН 0,500 мл.
18.09.2020г. – 20 стека от 12 броя Пиринско - Светло КЕН 0,500 мл.
25.09.2020г – 20 стека от 12 броя Пиринско - Светло КЕН 0,500 мл.
30.09.2020г. – 20 стека от 12 броя Пиринско - Светло КЕН 0,500 мл.

# 490
  • софия
2:0 за Милка...Ще продължавам да играя, че у дома моите хора ядат сладко.,

# 491
Една от печелившите от играта Nature Box тъкмо е напълнила групата за размяна със скъпи награди даже две колела продава..тъкмо ще има да добави още едно..
Ей това искам да знам как го правят вечно едни и същи печелят бележките ли поправят за да участват с по много ?
И всичко продава на безумно високи цени.Еми аз по - добре от магазина да си ги купя на същите цени са.Явно наистина преправят бележките, поне тези които са със снимка и знаят,че куриерите няма да им искат бележка. Това не е до късмет да спечелиш няколко колела.

# 492
За Каменица мога да посъветвам да пробвате между 2 и 5 през нощта, тогава не играят чак толкова много хора, или поне допреди седмица беше така. Всичко обаче зависи дали някой скоро преди това не е регистрирал,така че работата е на късмет.
Много бих била благодарна, ако някой има излишен код на Кока Кола, да ми даде възможност да се пробвам ... Много я искам тази раница, а нямам късмет засега.

# 493
Аз я напуснах тази група, защото не мисля да разменям или продавам нищо. Сега ми стана интересно да разгледам...

# 494
  • София
Минавам да се похваля с барбекю от Джак Даниелс.ММ веднага взе да обяснява,че сигурно е от големите...ама аз съм по-склонна да вярвам,че е миниатюрно Wink
Каквото и да е,доволна съм!Отдавна не бях печелила нищо,а сега за няколко дни-раница от К.кола,каска от Данонино и BBQ-то.Милка да се готви!Ще взимам една хилядарка 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт