Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 920
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 2 610
Ваучерът за КFC от зайците използвах във Парадайс. Момчето на касата не беше запознато, но след разговор с управителя се разбрахме.
Странно,в условията на ваучера не пише че е валиден за Парадайс!

# 2 611
Ваучерът за КFC от зайците използвах във Парадайс. Момчето на касата не беше запознато, но след разговор с управителя се разбрахме.
Странно,в условията на ваучера не пише че е валиден за Парадайс!

Бъргър Кинг е в Парадайс. Може да се е объркала и да е имала предвид него в поста.

# 2 612
Обадиха ми се че печеля бутилка от Кит Кат, а тъкмо детето ми взе моята за детската градина. Печеля и книжка за учене по Математика от форума, а тъкмо тази година трябва да се учим да смятаме Simple Smile
Бях си изпросила няколко кода от КК от едно кафене на село и с последния успях да спечеля раница за ММ ... вече ще сме с еднакви раници за еднодневните ни трипове.
Доволна съм, защото са малки награди, но са все полезни.

# 2 613
  • оттам, откъдето започва България
Пандата дава 5 лв. за поръчки през приложението.
Съботният код май приключи....

Така и не разбрах къде точно гледате. Аз си отварям пандата, но на мен ми излизат само поръчки за ресторанти.

# 2 614
  • София
Днес си изхарчих всичките 50,50 лв. от картата на "Каменица" и реших, че съм приключила с нея. Сега като си погледнах справката във "Вайбър", отново ми даде да въртя колелото на късмета. Спечелих още 3 лв.  Някой знае ли по колко пъти и кога се появява шанс да се върти това колело?

# 2 615
Днес си изхарчих всичките 50,50 лв. от картата на "Каменица" и реших, че съм приключила с нея. Сега като си погледнах справката във "Вайбър", отново ми даде да въртя колелото на късмета. Спечелих още 3 лв.  Някой знае ли по колко пъти и кога се появява шанс да се върти това колело?
Всеки път като плащаш с картата в магазин дава да се върти колелото на вайбъра.

# 2 616
  • гр. Кюстендил
Ще имам възможност тази вечер да поразлепя малко кодове от КК стъкло. Понеже не мога да проследя вече кой има нужда и кой не, драснете по едно съобщение Simple Smile

Редакция: понеже има доста желаещи, а бутилките вече са смесени с непромоционални и няма толкова много, утре ще продължа да изпращам колкото успея да посъбера Simple Smile

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 23:18 от Gabriella Danailova

# 2 617
Пандата дава 5 лв. за поръчки през приложението.
Съботният код май приключи....

Днес използвах шестия си ваучер за 15 лв нов акаунт.Всеки акаунт е за различен телефонен номер.

# 2 618
  • София
Е как успя? На мен ми изписа, че ваучерът е изтекъл. Не съм ползвала преди.

Дойде раницата от КК, голям кеф.

# 2 619
Аз преди писах - пробвайте упорито от другия акаунт в различни дни и часове, докато стане Simple Smile

# 2 620
Е как успя? На мен ми изписа, че ваучерът е изтекъл. Не съм ползвала преди.

Дойде раницата от КК, голям кеф.
Има срок от 4 седмици. След това става невалиден.

# 2 621
Сърдечно благодаря на Morava34, validaa и Red Lady за изпратените кодове! Успях да спечеля раничката и съм много щастлива! Страхотни сте! Hug
Пожелавам много късмет и спечелени награди на всички! Simple Smile)))

# 2 622
Здравейте, някой от вас, който е спечелил полароид снап от Милка имал ли е проблем с него?Моя нещо изобщо не иска да се зарежда. Държала съм го по час, два, три, но като го махна от зарядното пак показва, че няма батерия

# 2 623
  • Варна
Благодаря на Gabriela Danailova за кода. Много съм хепи, най после я спечелих от втория код. Също така благодаря на Hekata, Morava34,Red Lady, Станимир, за изпратените кодове. Радвам се, че има такива момичета и момче, които помагат. Надявам се в бъдеще, да се реванширам.

# 2 624
Здравейте, ако раница се спечели от един профил, дали може се заявят данни на друг човек да я вземе от Еконт? Някой пробвал ли е? Искам да направя услуга на приятелка без офис на Еконт наблизо

Общи условия

Активация на акаунт