Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 908
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 2 625
  • Варна
Би трябвало, да може. Момичетата подаряваха кодове, за спечелени раници.Чупата,са ми одобрил бележка в 8 сутринта,но 3-0 за тях.

# 2 626
Полароидът на Милка го зареждам периодично, въпреки че не го ползвам много (за да не умре). Зарежда се за ок. половин час - докато червената лампичка стане синя. Ако се ползва, т.е. ако се правят снимки, той се разрежда относително бързо - това май е нормално за този вид апарати (четох го някъде, още когато му четох инструкциите). Знам, че може да се ползва без хартия, само с карта, но не бих го правила, защото той след всяка снимка се мъчи да принтира автоматично, което го изтощава. По-новият модел от тази серия (май се казваше Снап тъч) няма такъв проблем, защото има дисплей и може да се избира кои снимки да се принтират и кои не ( няма да е лошо да пораздадат и от тези).

# 2 627
  • Под Слънцето
Здравейте, ако раница се спечели от един профил, дали може се заявят данни на друг човек да я вземе от Еконт? Някой пробвал ли е? Искам да направя услуга на приятелка без офис на Еконт наблизо

няма проблеми да го направиш.

аз имам питанка  за чупата. отново!-
ако кб спечели ваучер за емаг, отпада ли в надпреварата за останалите награди?

Скрит текст:

# 2 628
# 2 629
Национален конкурс за рисунка сред учениците от 1-ви до 7-ми клас: „ИКАБОГ – конкурс за илюстрация“:
http://popotam.bg/events/%d0%b8%d0%ba%d0%b0%d0%b1%d0%be%d0%b3-%d … d1%86%d0%b8%d1%8f

# 2 630
Много благодаря за кодовете, които Agnesana ми изпрати, не успях да спечеля, но жеста е много мил Simple Smile
И една игра от Кауфланд : https://www.kaufland.bg/igri-promocii/zoolandia/zeleni-balkani.html#initsiativa

# 2 631
Играта на Ети да не приключи? Имам запамитен линк, но не се отваря🙁

# 2 632
До 30-ти е. На мен вчера ми се отваряше.

# 2 633
До 30-ти е. На мен вчера ми се отваряше.
Дай линк да пробвам 😃

# 2 634
http://etibonus.com/bg
Бавно ми зареди страницата. Сигурно има някакъв проблем.

# 2 635
  • Сливен
Колко много сте изписал... Едва ли ще успее да ви изчета. Покрай учениците нямам време, а вие сте преполовили темата. След няколко неуспешни опита оставам без мечтаната раница на кока кола. От всякъде суша от към печалби.

# 2 636
За награда - сандвич от Burger King: https://www.facebook.com/BurgerKingBG/photos/a.286329518118160/3605292086221870/

За награда - козметични продукти /играта е в инстаграм/:
Скрит текст:
MyBlusher
е в Гр. София
.
6 мин.  ·
GIVEAWAY
Есента приближава и искам да ви зарадвам с нещо, защото това е любимия ми сезон.
УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ:
🥥Да ме последвате в инстаграм @myblusher
🥥Да ми кажете кой е вашия любим сезон
🥥Да споделите играта в стори
🍋
Наградата е с продукти, които ще спечели един от вас:
- Две корейски шийт маски
- Хидратиращо сорбе за тяло
- топер за червило              - Глос за устни
- Соли за вана
- Два сладки сапуна           🍊🍊🍊🍊    🍊🍊🍊🍊 Ще изтегля победителят на 03.10.20г.
.
🚨Играта е валидна само на територията на България и е само за инстаграм профилът ми.
Всички продукти са закупени с лични средства.
.
Победителя няма право да предявява, каквито и да е било искания и претенции спрямо организатора на играта @myblusher.
.
@myblusher не носи наказателна и каквато и да е била отговорност, ако победителят получи или има алергия от някой от спечелените от него продукти! .
Победителят поема сам отговорността да използва спечелените в играта по горе описани продукти!
Ако имате алергии от козметика, моля четете етикетите преди да използвате спечеленият от вас продукт!
Игра с изненада от Фино:
Скрит текст:
FINO Bulgaria
1h
  ·
ИГРА! Тайната съставка на вкусните домашни бисквити е парченцето любов, което влагаме, докато ги приготвяме с нашите малчугани и хартия за печене Fino. Споделете снимка с най-сладкия кулинарен момент на вашето дете, а на 27.09 ще зарадваме вас и малките ви помощници със специална изненада.

# 2 637
  • София
В кауфланд от утре ще има Чибо на 6.99 Sad Пак да питам, някой запознат знае ли дали има малки еднократни дози на Чибо, за да стане над 7 лв.?

Може ли линк за играта на Fairy и Фантастико, нещо не я намирам?

# 2 638
# 2 639
В Аванти е на 7.99 Чибото. Аз от там взех.

Общи условия

Активация на акаунт