Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 786
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 2 760
Има имейли на спечелилите в Jagermaister. Аз съм с раница Blush

# 2 761
Днес си получих ваучера от ГФК. Не помня колко точки имах/малко бяха, че не ми пращаха много анкети/, но са ми пратили 5 лв 🙂
А как става регистрацията?
Вече не е активен панела за анкети. Изплащат точките, защото го закриха и преминаха към друг панел.

# 2 762
Emma, пробвай се в talk panel.

# 2 763
  • varna
И аз печеля от Jagermaister, стъклени шотове. Благодаря на
*ultraviolet*, писмото беше в папка спам.

# 2 764
Пак не успях с органайзера в Теди,някой ако има излишен да пише.Харесва ми,с 4 участия бях този път.

# 2 765
Искам да попитам къде виждате форумните игри в бг мама?

# 2 766
На първа страница на всяка наша тема има линк.

# 2 767
Само Аз ли съм такъв карък..
В Прингълс имам доста регистрирани кодове и Н И Щ О , можех да си купя с парите 2 апарата , но големият синковец и ММ хапват чипса и Аз заради тръпката да спечелим , че много се надява и поръчва да му купуваме Neutral Face

# 2 768
  • Пловдив
При регистрацията на кас.бележка в Кит Кат как разбирате успешна ли е регистрацията? На мен нищо не ми изписа на екран.

# 2 769
Преди 5 минути пак регистрирах 3 кода на кк на моя профил и пак нищо не ми даде, направих пак друг профил да пробвам за някой близък и хоп! пак ми пуска раница. Аман от тия раници!
Който иска кодове мога да му дам да се пробва.

# 2 770
При регистрацията на кас.бележка в Кит Кат как разбирате успешна ли е регистрацията? На мен нищо не ми изписа на екран.
Така е, не изписва нищо. Но това означава че е регистрирана успешно! При всички е така.

# 2 771
  • Сф
Ваучера от зайците на Saladbox за 10 лв работи.Пробвано днес в обекта на Стамболийски (до НОИ.) Взех салата+ лимонада и доплатих левче- действайте!

# 2 772
Е, не пак на мен..

Купих си 9 Морени за да се включа за последно в играта, изядохме днес 3 и сядам да регистрирам кодовете ииии.... греда.... Нечетливи. Хич нямам късмет с Тея кодове значи...

И трите са като този код.

# 2 773
Пиши им, има време до 30-ти.
Приятели (да се обърна и аз като влогАрките Smile), нямам повече кодове. Ако намеря пак ще пиша. Wink

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 00:16 от ~Carolina~

# 2 774
На първа страница на всяка наша тема има линк.

Не виждам  линк на игрите които се провеждат във форума.

Общи условия

Активация на акаунт