Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 550
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 3 000

Разопаковах,за да ги снимам.Сега ги прибирам наобратно😂.Обаче сте прави,че пакетите са различни.Куриерът каза,че е разнесъл 7-8 от сутринта и че моят е много по-тежък.

# 3 001
  • Стара Загора
Изморил се е , адашката е снимала коте любител на кутии Simple Smile. В правилата мисля пишеше какво съдържа пакета, няма как да са различни

# 3 002

Разопаковах,за да ги снимам.Сега ги прибирам наобратно😂.Обаче сте прави,че пакетите са различни.Куриерът каза,че е разнесъл 7-8 от сутринта и че моят е много по-тежък.
И моя е същия но не отговаря на написаното в сайта. В сайта пише 5 млечни от 100гр а те са 4, пише 3 големи Орео а те са 2.

# 3 003
  • Велико Търново

И моя е същия но не отговаря на написаното в сайта. В сайта пише 5 млечни от 100гр а те са 4, пише 3 големи Орео а те са 2.
Пишете на организатора. Може да вземат мерки.

# 3 004
Някой ако не е доволен от съдържанието на Милка,ще се жертвам да го взема,целия кашон! 😜😂
Честито на всички!
Аз пробвах с още 3 морени и пак нищо. Ейй тая кърпа златна... 🙄

# 3 005

Не мисля да им пиша, все пак са 30 нещата независимо какви са. 😊 Ако бяха по малко можеше и да им пиша но все пак са 30 точни са и са си спазили бройката.

# 3 006
  • Велико Търново

Не мисля да им пиша, все пак са 30 нещата независимо какви са. 😊 Ако бяха по малко можеше и да им пиша но все пак са 30 точни са и са си спазили бройката.
Щом е така няма смисъл разбира се.

# 3 007
Но моите си отговарят.Имам 3 големи млечни,3 големи с бисквити Орео,5 млечни,10 черен,3 кутии бонбони и останалите бисквити и кексчета.Как ли пък ни съм им писала😀🤭.Аз треперя,че може да ми вземат обратно наградката,пък да се хвърлям сама в на вълка устата,не благодаря.

# 3 008
И аз съм с несесер от Либрес, на това се и надявах.

# 3 009
Печеля от Либрес карта за пазаруване от ДМ. Бях с една бележка и изобщо не очаквах.

# 3 010
Не е по темата, ама моля за помощ. Телефона ми е от Емаг и иска  да го пратя на сервиз. От петък заявявам рекламация, пише че е успешна, но никой не се е свързал до момента с мен. Трябва да ми звъннат ли, как се процедира с тях? Благодаря предварително и знам, че само тук ще получа помощ Simple Smile
milena_dyakova86 , Два пъти съм връщала повреден телефон в гаранционния срок. Много бързо (до 2-3 дни) идваше куриер, за да вземе телефона, след седмица ми връщаха телефона от Емаг, вече поправен. Никой не ми е звънял. Eдинствено по имейла получавах някакви съобщения. Надявам се и при теб всичко да се случи бързо. Ако има значение, телефонът ми беше закупен от Емаг, а не от тяхен партньор.
Може да им пишеш във Фейсбук, отговарят бързо.

# 3 011
  • при късмета
Без никакъв проблем взех и използвах ваучер за КФС от зайците. Отварям сайта и от телефона и от компютър, но само на един профил и с никого не ме е сдвоявал. Може би системата им отчита айпита и ако има 2 профила от едно айпи така го отчита. Макар, че не би било редно
Лунатичка, браво, че си взе наградата
В либрес не съм се включвала. И от толка ми бяха пратили анкета вчера и първия въпрос беше дали ги ползвам в момента. Резнаха ме веднага, при отрицателния отговор. Joy Тези агенции, като правят такива проучавния, целта не е ли да се види коя марка е по-популярна и защо, а не въпросите да са само за една марка. Тогава няма смисъл

# 3 012
Честито на всички за хубавите награди!
От Либрес несесер ли печеля или картa за подарък на стойност 20 (двадесет) лв. ? В имейла пише: Ако не виждате добре този имейл, моля натиснете за преглед във вашия браузър. И аз натиснах и ми се появи това.

# 3 013
  • Стара Загора
Има списък с печеливши Simple Smile освен да проверите  в кой от тях сте? Пожелавам ви да е картата Simple Smile

# 3 014
  • Пловдив
Току-що ми звъннаха от Теди за потвърждение на адреса за доставка на раничката, спечелена в понеделник. Куриерът е Спиди.

Общи условия

Активация на акаунт