Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 580
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 2 955
  • София
yovanka, и без това старите карти важат до началото на март. Аз още не съм извадила. И новата ли е с допълнителни малки карти?
Много тъпо, ако ги спрат и няма допълнителни карти към основната. Децата ги ползват да си вземат закуска в междучасията.
Ще им инсталираш на телефоните твоя бар код. Но съм съгласна, че с пластмасата е по-удобно. Затова държа да си взема нова пластика от магазина, а не изцяло да ми е виртуална картата. Достатъчно е да ми падне батерията или да си забравя телефона и увисвам. А картата винаги ми стои в чантата. Дори имам и 2 намерени, които нося за всеки случай. Simple Smile

Пфу, сега трябва да си вадя от новите карти на Била. Имах намерение да си ползвам старата и да не се занимавам с формуляри, терминали и пр.

Инсталирай си приложението на Била. От него може да показваш картата и на касата маркират направо от телефона.
Иначе да знаете сегашните била карти, които имаме не ги приемат вече. Поне в нашата била ми казаха, че не може да я ползвам и да инсталирам приложението или да заявя нова карта след касите да попълвам формуляр.

Това е инициатива на вашия магазин. В сайта пише, че са валидни до 10 март.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 12:36 от Тaня67

# 2 956
Могат да ползват била карта чрез мобилното им приложение.

# 2 957
Аз никъде не прочетох,че играта на Била е само за новите карти.
Така ми казаха на касата.Показана е картинка на новата карта и на КБ пише,че е с новата карта.Един човек пазарува доста стекове Кола и Фанта,видях му КБ,но на нея нямаше сп.код.А подаде от старите карти на касиерката.

# 2 958
  • София
Аз никъде не прочетох,че играта на Била е само за новите карти.
Аз регистрирах бележка с номер на стара карта. Никъде не пише, че не може.
Старите са валидни до март (не помня до началото или края на месеца). Новата карта е една голяма.

# 2 959
  • София
Честито😀.Аз чакам куриера.Дано да успея да си получа наградата.Обиколих целия паркинг пред Билла,но не си открих КБ.А ММ ми философства,че вече не печеля нищо.Ами как да печеля,като той по всички възможни начини ми пречи.С нова кола съм и при първото излизане с нея предизвиках леко ПТП.Сега не ми дава ключовете,когато съм сама😡.Но днес успях да се измъкна.Включих се при близалките,в Кит кат  и в играта на Била.Искам да обърна внимание на съфорумките,които ще се включат,че на самата КБ има специален код,който се регистрира.Не е с номера на касовият бон.Освен това,покупката трябва да е извършена с новата билла карта,понеже при регистрация се въвежда баркода й.
П.п.Въпрос към тези,които сутринта получиха пратките от Милка.Прегледаха ли обстойно КБ?

Едно въпросче Simple Smile Ако намеря бележка пред Билла, как ще я регистрирам, като искат и номера  на Билла картата, с която е направена покупката Simple Smile На бележката мисля, че не излиза номера на Била картата Simple Smile

# 2 960
  • София
Честито😀.Аз чакам куриера.Дано да успея да си получа наградата.Обиколих целия паркинг пред Билла,но не си открих КБ.А ММ ми философства,че вече не печеля нищо.Ами как да печеля,като той по всички възможни начини ми пречи.С нова кола съм и при първото излизане с нея предизвиках леко ПТП.Сега не ми дава ключовете,когато съм сама😡.Но днес успях да се измъкна.Включих се при близалките,в Кит кат  и в играта на Била.Искам да обърна внимание на съфорумките,които ще се включат,че на самата КБ има специален код,който се регистрира.Не е с номера на касовият бон.Освен това,покупката трябва да е извършена с новата билла карта,понеже при регистрация се въвежда баркода й.
П.п.Въпрос към тези,които сутринта получиха пратките от Милка.Прегледаха ли обстойно КБ?

Едно въпросче Simple Smile Ако намеря бележка пред Билла, как ще я регистрирам, като искат и номера  на Билла картата, с която е направена покупката Simple Smile На бележката мисля, че не излиза номера на Била картата Simple Smile
На Била игрите винаги са били свързани със собствена покупка. В предишна игра пишеше, че при получаване на наградата трябва да покажеш картата, с която си пазарувал. Не знам дали са спазили това условие, защото не съм печелила. Wink

# 2 961
Не е по темата, ама моля за помощ. Телефона ми е от Емаг и иска  да го пратя на сервиз. От петък заявявам рекламация, пише че е успешна, но никой не се е свързал до момента с мен. Трябва да ми звъннат ли, как се процедира с тях? Благодаря предварително и знам, че само тук ще получа помощ Simple Smile

# 2 962
  • Сф
Какво ще рече една карта? Ще си я менкаме вкъщи или как?Ще казваме номер?Тия дни ще си извадя.

# 2 963
  • при късмета
Нямах проблем днес в била, със стара карта съм, даже малката нося. При това и бисквитите на милка бяха на промоция, приспадната ми е от била картата на бележката. Дори не съм разбрала, че трябвада се сменят. Имаше някаква кампания покрай промените в закона за личните данни и тогава твърдяха, че ако не ги актуализираш, няма да е валидна картата. Не съм го правила и още си ми е валидна. Не го направих, защото искаха ЕГН във формуляра, а магазин не считам за някаква важнаинституция, че да вземат ЕГН, дори да са админисратори на лични данни.
Видях го това ирегистрирах само моята бележка, без намерената. За милка със сигурност ще ми свърши работа, а за била не знам дали ще я регистрирам, вероятно не.
Лунатичка, не че е по темата, ама все се каня да ти кажа да не се отчиташ на мъжа ти къде играеш и къде не.

# 2 964
  • Разпиляна във въображението
Направих виртуални карти на ММ и за мен. Надявам се да мога да получа и физическа. Бих я дала на някоя от дъщерите за пазаруване.

# 2 965
Знам,Ма ко,знам🙂.Но не обичам да крия.За новата игра на Билла няма да разчитаме на намерени бележки явно🙈.Аз имам и друго решение,но не знам дали бихте го направили.Докато чакам на касите,доста често някой ме моли за карта.Аз пък ще моля за КБ-то😂😂

# 2 966
  • София
Знам,Ма ко,знам🙂.Но не обичам да крия.За новата игра на Билла няма да разчитаме на намерени бележки явно🙈.Аз имам и друго решение,но не знам дали бихте го направили.Докато чакам на касите,доста често някой ме моли за карта.Аз пък ще моля за КБ-то😂😂
Купуването на шоколад или бисквитки криене ли е? Wink

Да, ако някой те помоли за карта, нищо не пречи да я менкаш за КБ. Joy

Мако, а на касовата бележка със стара карта имаше ли въпросния код за регистрация? Иначе, че старите дават отстъпки си знаем. Wink И ЕГН искаха преди поне 10-15 години. При актуализацията не искаха. Предполагам, че и сега не искат.

# 2 967
Таня,купуването го крия понякога.Но печалбите никога не съм ги крила.Е,освен от онлайн казината😂.За новата карта(доколкото си спомням) въведох име,телефон,имейл,парола и дата/месец/година на раждане.

# 2 968
  • Сф
Верно ли това ще направиш? Smiley Хората са яко психясали, може да те заподозрат в измама или че си шашава- хаха..мОли мъже поне, че те по влизат в положение.Жените са ку - ку и не върви ръсак при тях, може и от 112 да пристигне някое звено да те прегледа/провери. Ха ха ха...пише после върви ли! Успех!
п.п.аз съм по лек случай с игрите от теб и мм вече ме е обявил за лудо Ленче, еле  с тия ваучери от зайците..снощи пица от Доминос...представям си на твоя какво му е...Както вика Мако- да крием.То хората любовници крият- ние бележки! Ха ха ха ! Satisfied

# 2 969
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И моята кутия на Милка пристигна.Нова снимка няма да качвам ,че аз пълнея само като ги гледам .....😅 .Доста са продуктите.
Без сладко съм та оставям само няколко неща за детето и другото отива при племеничките ми.
Половинът каза,че куриера имал номера на бележката и много старателно си я е прегледал дали всичко съвпада.

Общи условия

Активация на акаунт