Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 534
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 3 060
В Лили има игра на Нивеа за лаптоп. А в Престиж съм с една бележка, там е за таблет, който не работи с приложенията на Гугъл и за мен няма да е голяма загуба, ако не спечеля.

# 3 061
В Лили има игра на Нивеа за лаптоп. А в Престиж съм с една бележка, там е за таблет, който не работи с приложенията на Гугъл и за мен няма да е голяма загуба, ако не спечеля.
Да Huawei сега нямат Гугъл заради този Донът 😂, но когато четох правилата ми направи впечатление че модела на таблета е M5.... Той е малко по стар модел и май има Гугъл.
Поправям се току що пак погледнах правилата и като цъкнах на модела в Гугъл пише че няма Google. Щеше да е по добре по стар модел който има Google от колкото нов модел и да няма нищо.

# 3 062
  • Варна
Силве,  що Лили?  Нали лаптопите ся ше са от Престиж?
Запасих се с 5 кода днес. Няма пари по талоните.
И щот съм   по улиците, открих къде има заредени във Варна миражки от новите за играта.
Къде има. Аз никъде, не видях.

# 3 063
  • София
Аз пък лаптоп искам, ама Лили чак в Плевен имам и два автобуса трябва да сменям до там. Хич не ми се пътува сега.
Ако не ме лъже паметта, в Ловеч също има Лили. Голям, влизала съм там. Освен ако не са го затворили.
Ей, страшни сте! От 10 ч до 22 ч. имах над 99 нови публикации. А аз варя буркани.
Но ... печеля фитнес гривна. Имам 3 бележки.
Това е най-лудата тема.  Hands Clap

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 23:51 от Мелина

# 3 064
В Ловеч няма Лили и никога не е имало.

# 3 065
  • София
Значи съм объркала Лили с ДМ. В стария универсален магазин срещу пощата имаше един от двата магазина. Нещо ми е останало, че е Лили.

# 3 066
Значи съм объркала Лили с ДМ. В стария универсален магазин срещу пощата имаше един от двата магазина. Нещо ми е останало, че е Лили.

ДМ е.

# 3 067
От толкова писане в темата за раниците на колата, реших и аз да се пробвам Току що регистрирах 2 кода и спечелих 2 раници. Подарявам единия код.
Подарен

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 09:09 от Cилвия

# 3 068
  • при късмета
И при мен излезе проблема с Милка. Двете бележки от вчера съм абсолютно сигурна, че не съм ги регистрирала, с първия опит преди малко излезе уведомление, че съм регистрирала вече бележката. Звъннах, но са от 9ч., потребителя със същия проблем от вчера свърза ли се и какво стана?

# 3 069
Много сте писали и много сте спечелили, честито! Мен са ме пропуснали, пробвам се тук, там, но засега без успех.
До кога бяха валидни точките от Икеа?

# 3 070
Аз пък без проблем регисрирах бележка в Милка, но естествено непечеливша. Expressionless

# 3 071
  • София
Много сте писали и много сте спечелили, честито! Мен са ме пропуснали, пробвам се тук, там, но засега без успех.
До кога бяха валидни точките от Икеа?

Tочките от Икеа са до 30.09.2020

# 3 072
  • Пловдив
Може ли някой да ми прати повече информация за игрите на Нивеа и Престиж, благодаря предварително Simple Smile

# 3 073
  • София
Да се мушна и аз в темата Simple Smile Докато бях бременна доста се занимавах с игри и тук-там печелех, после спрях. От два-три месеца пак ми влезна мухата и се активизирах Grinning Не мога да се оплача - печеля разни малки награди от игрити, а се уредих и с една голяма (гифт карта от Дъ Мол). Та ви следя с интерес, темата е много полезна Simple Smile

# 3 074
Преди малко спечелих най-сетне с незнам колко вече опита  продуктов пакет

Общи условия

Активация на акаунт